- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi zorlusevdamm
Sertleşme olmadan nasıl olacak yahu penetrasyon olmaz ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac gunde bir birlikte oluyorsunuz. Araya cok zaman giriyosa eger erkeklerde erken geliyomus. Bide sunu soracam hadi ilki uc dakka surdu ikinciyi deniyomusunuz yoksa adamda tik yokmuNasıl söyleyeyim bilemiyorum geçenler de o şekilde birsey dedim alındı git o zman başkasını bul dedi ..
Ben olmuyorum karşı taraf için hiç bir problem yok bu şekilde gitmeyecegini düşünüyorum
Spor baska bir olay seks baska bir olay. Orada tabiki sayarsin şinavi saymak gibi. Ama diger olay oyle degil. İcinden sayabiliyorsa orada degildir akli. Ucmus gtms olaydan demekki. Hosuna gitmiyor ve numara yapiyor. Yapmiyosa sayamaz. Yapiyosa bilemem...Ben zaman mevhumumu yitiriyorum o sirada meselaSüre mi tuttun diyenlere, içinden 180'e kadar saymış olamaz mı yani?
Yani sıkıntılı durumlarda süre tutulamaz diye bir şey mi var. Yoo gayet de tutabiliyorsun
Mesela ben spor yaaprken, plank pozisyonunda büyük bir şevkle saniye saniye sayıyorum. Bilenler bilir ne zor bir pozisyondur o
Neyse bence de çok az bir süre, ne zaman oldu, ne zaman bitti anlayamadan yani![]()
ıhıhıhıSpor baska bir olay seks baska bir olay. Orada tabiki sayarsin şinavi saymak gibi. Ama diger olay oyle degil. İcinden sayabiliyorsa orada degildir akli. Ucmus gtms olaydan demekki. Hosuna gitmiyor ve numara yapiyor. Yapmiyosa sayamaz. Yapiyosa bilemem...Ben zaman mevhumumu yitiriyorum o sirada mesela![]()
yok bea ben de tartışma olarak almadım zaten o gunku fakeeeeee yazılarımdan da 3 gün ban yedim sen haklıydın yani![]()
seninkinin saçı varda ne oldu
adam konu oldu bdv ye![]()
alemsin vallaSpor baska bir olay seks baska bir olay. Orada tabiki sayarsin şinavi saymak gibi. Ama diger olay oyle degil. İcinden sayabiliyorsa orada degildir akli. Ucmus gtms olaydan demekki. Hosuna gitmiyor ve numara yapiyor. Yapmiyosa sayamaz. Yapiyosa bilemem...Ben zaman mevhumumu yitiriyorum o sirada mesela![]()
ıhıhıhıManasızca pis bir sırıtış oluştu yüzümde nedense. Ama demek ki kız sürenin kısalığından ötürü uçamadan yere çakılıyor canım. O sebeple de sayı da sayıyor, kritik de yapabilir
![]()
Evet gizli takip ciydim fakat bunu sormak için üye olmadımIki yildir sormak icin bekliyorsunuz ama kasimda uye olmussunuz
O zaman uyelikten once gizlice takip edip sorununuza cozum bulamayincami uye olmaya karar verdiniz![]()
Sprey de kullandık hiç bir faydası olmadı aksine Sperm i yaktığı gibi daha bir erken olduEsine durumu anlatarak geciktirici spreylerden kullanabilirsiniz.
Ne alaka ayrılsam şimdi ye çoktan ayrılırdim bekledim düzelir diye normaldir dedim acemi dedim fakat yorumları okuduğum kadarıyla hiçte normal değil misSen ayrilmak istiyorda bahane ariyor gibisin
Yaniliyormuyum:)
Şaka mi yapıyorsun ciddi main ?3 dk ne ya bide sevgilisiniz.. Evlenince 1 dk olur artık![]()
o değişmiyor,korkma. ne durumdaysa aynı kalır...Şaka mi yapıyorsun ciddi main ?![]()
Ikincisi benim zorlamamla oluyor .. öncesinde beş günde bir falan olurdu veya iki günde bir daha sonraları vakit olmadı iki haftaya çıktı o şekilde dewm ediyorduk sevdiğim için düzelmesi bekledim zatenKac gunde bir birlikte oluyorsunuz. Araya cok zaman giriyosa eger erkeklerde erken geliyomus. Bide sunu soracam hadi ilki uc dakka surdu ikinciyi deniyomusunuz yoksa adamda tik yokmu
Adam bide trip atiyo yaa . Seviyomusun bu adami sen dedigin gibi omur gecmez yani boyle
Ikincisi benim zorlamamla oluyor .. öncesinde beş günde bir falan olurdu veya iki günde bir daha sonraları vakit olmadı iki haftaya çıktı o şekilde dewm ediyorduk sevdiğim için düzelmesi bekledim zatenKac gunde bir birlikte oluyorsunuz. Araya cok zaman giriyosa eger erkeklerde erken geliyomus. Bide sunu soracam hadi ilki uc dakka surdu ikinciyi deniyomusunuz yoksa adamda tik yokmu
Adam bide trip atiyo yaa . Seviyomusun bu adami sen dedigin gibi omur gecmez yani boyle
Tedavi falan olsada mio değişmiyor,korkma. ne durumdaysa aynı kalır...