- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
- Konu Sahibi sessizsokak
-
İnanmıyor beni beğenmiyor ya herkes begenmeyecek sanıyorne takıyorsun klasik kaynana işte tövbe Yarabbi benimde çok isteyenler oldu de sende
Yok farketmedi ben öbür odada kendi kendime ağladım içime akittim gözyaşlarımıAkil yasta degil bastadir cnm
Cahil ötesi bir kadin sanki manavdan karpuz aliyor
Keske tepkisizlikle gosterseydin tepkini kaile alma kendini onemser
Cnm ne takiyon o icten ice catlasin siz birbirinizi seviyormusunuz mutlumusunuz bitmistirYok farketmedi ben öbür odada kendi kendime ağladım içime akittim gözyaşlarımı
Catlasin sen aldin işte yapacak birşey yok çok geç artık de hatta tapusu bende de iyice sınır olsunİnanmıyor beni beğenmiyor ya herkes begenmeyecek sanıyor
Bence de. Oğlunuz, kızınız, aşkla yapılmış evliliğiniz var ve derdiniz kaynana mı? Ne güzel dert. Size bu demiş. Ben almadım demiş. Galiba çok umursamaz biriyim. Şahsen ben hiç iplemezdim.Geçin gitsin bence saçma sapan konuşan yaşlı cahil bir hatun. Hiiiiç ciddiye almayın.
Ya bugünlerde çok laf sokuyor üstüme geliyor o yüzden .Bence de. Oğlunuz, kızınız, aşkla yapılmış evliliğiniz var ve derdiniz kaynana mı? Ne güzel dert. Size bu demiş. Ben almadım demiş. Galiba çok umursamaz biriyim. Şahsen ben hiç iplemezdim.
Yok karşısında konuşamıyorum elimde değil.Normalde hitabetim çok kuvvetlidir ama o kadın karşısında nutkum tutuluyor.Ben bile çözemedim nedenini..çoluğunuz çocuğunuz da varmış
ne ağlıyorsunuz
x beni sevdi de aldı
bir çoğu gibi anasının beğendiğini almadı deyip hem kv ye hem de oradakilere kapak yapsaydın ya
ne kaybedersin
cici gelin olmayın
kv bunu hak etmiyorrr
Yok karşısında konuşamıyorum elimde değil.Normalde hitabetim çok kuvvetlidir ama o kadın karşısında nutkum tutuluyor.Ben bile çözemedim nedenini..
İyi geceler kızlar!Geçen gün gorumcede oturuyorduk işte akrabaları falan vardı.Kv dem onlara beni anlatiyordu ;işte bunu ben almadım.Oğlumun gözü açıldı kendi aldı ben hemen evlendiremedim.(Bu arada eşimle aşk evliligi yaptık;eşimin eski bi nişanlısı varmış)Çok canım sıkıldı önceden de soyledigini duyardım ama ilk defa bana duyurdu ağladım ciktim.:'(
Amacım sadece derdimi paylaşmaktı okudugunuz için teşekkürler!
Kv 16 yaşında nişan 17 yaşında evlilik 18 yaşında çocuk doğurduğu için erken Kv olmuşbir kere cadı gelin ol sonrası gelir
saygı vs diye yetiştirmişler seni de ondan
ay bir de kv 48 yaşında eşin ve sen kaç yaşındasınız 2 de çocuk var
sırf merakımdan sordum benim oğlan 5 yaşında ben 35 de kv olmaya çokkk var gibi
Çok güzel demişsiniz. Konu sahibi, aynen arkadaşımızın dediği cevabı söle kendisine. Konu açılcakda dicem die beklemene gerek yok. O gibi küt die böle söle. En güzel cevap ona bu olur.Sizi de ben kayınvalide diye seçmedim ama, Yaradan Rabbim, yaratıp takip etmediğinden, siz de bana denk gelmişsiniz deseydin keşke.
Çok güzel demişsiniz. Konu sahibi, aynen arkadaşımızın dediği cevabı söle kendisine. Konu açılcakda dicem die beklemene gerek yok. O gibi küt die böle söle. En güzel cevap ona bu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?