Bunu ben almadım ?!

Akil yasta degil bastadir cnm
Cahil ötesi bir kadin sanki manavdan karpuz aliyor
Keske tepkisizlikle gosterseydin tepkini kaile alma kendini onemser
Yok farketmedi ben öbür odada kendi kendime ağladım içime akittim gözyaşlarımı

Geçin gitsin bence saçma sapan konuşan yaşlı cahil bir hatun. Hiiiiç ciddiye almayın.
Bence de. Oğlunuz, kızınız, aşkla yapılmış evliliğiniz var ve derdiniz kaynana mı? Ne güzel dert. Size bu demiş. Ben almadım demiş. Galiba çok umursamaz biriyim. Şahsen ben hiç iplemezdim.

Bence de. Oğlunuz, kızınız, aşkla yapılmış evliliğiniz var ve derdiniz kaynana mı? Ne güzel dert. Size bu demiş. Ben almadım demiş. Galiba çok umursamaz biriyim. Şahsen ben hiç iplemezdim.
Ya bugünlerde çok laf sokuyor üstüme geliyor o yüzden .

çoluğunuz çocuğunuz da varmış

ne ağlıyorsunuz

x beni sevdi de aldı

bir çoğu gibi anasının beğendiğini almadı deyip hem kv ye hem de oradakilere kapak yapsaydın ya

ne kaybedersin

cici gelin olmayın

kv bunu hak etmiyorrr

Yok karşısında konuşamıyorum elimde değil.Normalde hitabetim çok kuvvetlidir ama o kadın karşısında nutkum tutuluyor.Ben bile çözemedim nedenini..

Yok karşısında konuşamıyorum elimde değil.Normalde hitabetim çok kuvvetlidir ama o kadın karşısında nutkum tutuluyor.Ben bile çözemedim nedenini..

bir kere cadı gelin ol sonrası gelir

saygı vs diye yetiştirmişler seni de ondan

ay bir de kv 48 yaşında eşin ve sen kaç yaşındasınız 2 de çocuk var

sırf merakımdan sordum benim oğlan 5 yaşında ben 35 de kv olmaya çokkk var gibi

Beni almasi gereken almis zaten ! Deyip ciksaydin keske .

Kv 16 yaşında nişan 17 yaşında evlilik 18 yaşında çocuk doğurduğu için erken Kv olmuş

Sizi de ben kayınvalide diye seçmedim ama, Yaradan Rabbim, yaratıp takip etmediğinden, siz de bana denk gelmişsiniz deseydin keşke.
Çok güzel demişsiniz. Konu sahibi, aynen arkadaşımızın dediği cevabı söle kendisine. Konu açılcakda dicem die beklemene gerek yok. O gibi küt die böle söle. En güzel cevap ona bu olur.

Başlığı okuyunca alış veriş posetinden sizin almadiginiz bir ürün çıktı zannettim.
Ama okuyunca ahan da böyle oldum.
Sizin kii tamm kaynanaymis eski zaman kaynanası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…