Bunu ben almadım ?!

Bence evinizde üzüntüden perişan olmuş görüntüsü vermek suretiyle ağlar zırlar mutsuz gibi davranıp eşinizi kaynananın üstüne salma vaktidir diye düşünüyorum.Bakınız kayınvalide demiyorum.Kaynana diyorum.Çünkü çok edepsiz ve terbiyesiz bi kadın.Hatta keşke sinirden gözünüz dönseymişte, kayınpederinde aklı olsa seni almazdı demekki oğlunda babasına çekmiş deseydiniz.Böyle rezil ne dediğini bilmeyen insanların hakkından gelicek insanlar lazım.Şart.

Bence o anda iyi ki sert bir cevap vermemissin. Bu sefer adın saygısıza çıkardı. Ilerde karşına çıkardı buda. Ama çok ağır konusursada fazla alttan alma. Ayıp komşulara karşı oyle de denilir mi. Resmen rencide etmiş.

Başlığı okuyunca alış veriş posetinden sizin almadiginiz bir ürün çıktı zannettim.
Ama okuyunca ahan da böyle oldum.
Sizin kii tamm kaynanaymis eski zaman kaynanası.
Bide Kv deme iyi kv derler.Çok patavatsizdir.Kırmak hoşuna gider.

Hakediyor hakettiğini bulacak az kaldı.Evinin eski eşyalarını hep bana vermeye çalışıyor bıktım ondan .Yeni alacaksak boşver benimkini alın ben yeni alırım diyor.

Hiç takma , insanlar hırsından naptığını bilmiyor. Düşünmüyorlar ki evladım yuvasında huzurlu mutlu sağlıklı diye.. ne insanlar var.

Bazı kadınlar bana çok sulu göz geliyor. Bu ağlama gerekçesi mi acaba?
Kesinlikle kişilikle alakalı bri şey ama biraz daha güçlü olunması lazım.
En azından bir iki cümle ile mizah yapabilirsin. İnsanları "iyi bir şey mi dedi, kötü bir şey mi dedi" diye düşündürebilirsin. Ağlaman sadece başka bir dedikodu malzemesi olur.

Bunu mu
Hitap bile çirkin
Terbiyesizlik etmiş

Keşke ağlamasaydın
Verseydin cevabını ama doldun demek

Doğru size ufak gelebilir ama evlendigimden beri çok şeyler işittim bir rahatsizligim var ona bile laf ettiler sulugöz değildim onu da becerdiler :)

İlahi İpek : ) bi de mizah yapsaydın diyorsun
Kadın dolmuş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…