- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi sessizsokak
-
Bide Kv deme iyi kv derler.Çok patavatsizdir.Kırmak hoşuna gider.Başlığı okuyunca alış veriş posetinden sizin almadiginiz bir ürün çıktı zannettim.
Ama okuyuncaahan da böyle oldum.
Sizin kii tamm kaynanaymis eski zaman kaynanası.
Hakediyor hakettiğini bulacak az kaldı.Evinin eski eşyalarını hep bana vermeye çalışıyor bıktım ondan .Yeni alacaksak boşver benimkini alın ben yeni alırım diyor.Bence evinizde üzüntüden perişan olmuş görüntüsü vermek suretiyle ağlar zırlar mutsuz gibi davranıp eşinizi kaynananın üstüne salma vaktidir diye düşünüyorum.Bakınız kayınvalide demiyorum.Kaynana diyorum.Çünkü çok edepsiz ve terbiyesiz bi kadın.Hatta keşke sinirden gözünüz dönseymişte, kayınpederinde aklı olsa seni almazdı demekki oğlunda babasına çekmiş deseydiniz.Böyle rezil ne dediğini bilmeyen insanların hakkından gelicek insanlar lazım.Şart.
Bazı kadınlar bana çok sulu göz geliyor. Bu ağlama gerekçesi mi acaba?İyi geceler kızlar!Geçen gün gorumcede oturuyorduk işte akrabaları falan vardı.Kv dem onlara beni anlatiyordu ;işte bunu ben almadım.Oğlumun gözü açıldı kendi aldı ben hemen evlendiremedim.(Bu arada eşimle aşk evliligi yaptık;eşimin eski bi nişanlısı varmış)Çok canım sıkıldı önceden de soyledigini duyardım ama ilk defa bana duyurdu ağladım ciktim.:'(
Amacım sadece derdimi paylaşmaktı okudugunuz için teşekkürler!
Bende öyle sandımBaşlığı okuyunca alış veriş posetinden sizin almadiginiz bir ürün çıktı zannettim.
Ama okuyuncaahan da böyle oldum.
Sizin kii tamm kaynanaymis eski zaman kaynanası.
Doğru size ufak gelebilir ama evlendigimden beri çok şeyler işittim bir rahatsizligim var ona bile laf ettiler sulugöz değildim onu da becerdiler :)Bazı kadınlar bana çok sulu göz geliyor. Bu ağlama gerekçesi mi acaba?
Kesinlikle kişilikle alakalı bri şey ama biraz daha güçlü olunması lazım.
En azından bir iki cümle ile mizah yapabilirsin. İnsanları "iyi bir şey mi dedi, kötü bir şey mi dedi" diye düşündürebilirsin. Ağlaman sadece başka bir dedikodu malzemesi olur.
Bazı kadınlar bana çok sulu göz geliyor. Bu ağlama gerekçesi mi acaba?
Kesinlikle kişilikle alakalı bri şey ama biraz daha güçlü olunması lazım.
En azından bir iki cümle ile mizah yapabilirsin. İnsanları "iyi bir şey mi dedi, kötü bir şey mi dedi" diye düşündürebilirsin. Ağlaman sadece başka bir dedikodu malzemesi olur.
Aynen marketten alınmış mal muamelesinden bıktım ondan..İlahi İpek : ) bi de mizah yapsaydın diyorsun
Kadın dolmuş demek ki
Önemli olan konu Eşiniz napti o bunları derken?Yaşlı değil genç kv dem 48 falandir yaşı
Seni de ben almadım, eşimi alınca bedavaya verdiler deAynen marketten alınmış mal muamelesinden bıktım ondan..
Yoktu ki eşimÖnemli olan konu Eşiniz napti o bunları derken?
Söylemedin mi pekiYoktu ki eşim
Seni de ben almadım, eşimi alınca bedavaya verdiler de
Töbe ya
Ama hak ediyo böylesi
: )Bu iyiymiş
Yoktu ki eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?