Bunu ben almadım ?!

ben olsam alınmazdım...aynen anne sen almadın oğlun sevdı aldı der gecerdım...belkıde hanı oğluma ben bulmadım kendı buldu demek ıstemıstır....

Söyledim ama sakince çünkü beni üzgün görünce gidip büyük kavga çıkarıyor gunlerce konuşmuyor .Limitini doldurmasini bekliyorum kv nin az kaldı yine büyük kavga çıkar
Demek ki kayınvalideye o kadar büyük gelmiyo o kavgalar ki hala devam ediyo terbiyesizliklerine

İlahi İpek : ) bi de mizah yapsaydın diyorsun
Kadın dolmuş demek ki
Ne var ki? Ama dedim ya herkesin karakteri farklı. Geçen bizim kadınlardan biri güvenliğin oradan ağlayarak geliyor sabah. "noldu?" dedim de. Servisi kaçırmış ona ağlıyormuş. Bu nedenden dolayı ağlamasına gülesim geldi.
Kvalide öyle deyince "aman siz kendinize bakın hatice değil netice önemli" gibi tam da onların ayarında bir laf etmek daha mantıklı değil mi?

Doğru size ufak gelebilir ama evlendigimden beri çok şeyler işittim bir rahatsizligim var ona bile laf ettiler sulugöz değildim onu da becerdiler :)

Bir sağlık sorunundan dolayı bunu malzeme yapan insandan çok korkarım ben.

Yapacağın şey olabildiğince uzak durmak.

Kaldı ki benim eşimin ailesiyle neler yaşadığımı bilemezsin tabi ama ağlamak çözüm olmuyor. Ha ağlama demiyorum ama kendini yıpratırsın.

ya bi kadın bi anne aman cocuğumun yuvası huzurlu olsun sevdiği kadının yüzü gülsün ki oğlumun da yüzü gülsün diye kırk takla atacağına yuva bozma, fitne fesat sokma derdindeler.
ben böyle kadınlara anne demem.
bencil arsız bir bayanmış kendisi. kıskanç demek ki hiç sevilmemiş kocası tarafından sevgi nedir bilmiyor

Biliyorum ama tutamıyorum kendimi bide herşeyi herkesin önünde söylüyor ya sinir olup sinirden ağlıyorum

Bazen son damlaya ağlar insanlar
Bende çok ağlak değilimdir ama kısmen anlayabiliyorum
Evde bişeyler olmuştur morali bozuktur bir de üstüne koşarakta gelse servisi kaçırmıştır, sana sadece son kısmı söylemiş olabilir bence
Sadece servise ağlıyosa komik tabi

ben olsam alınmazdım...aynen anne sen almadın oğlun sevdı aldı der gecerdım...belkıde hanı oğluma ben bulmadım kendı buldu demek ıstemıstır....
Hangi maksatla söylediği belli oluyordu ben bunu gelinden saymiyorum edalari vardı onda

Evet aynen öyle yoksa ben patlayacam bir yerde artık.
Bide bana der bu hasta iş yapamaz yemek bekler amma yemek ona göre iş olmuyor
Senin kayınvalide kafadan hasta asıl
Takmış sana kafayı eleştirecek yer arıyor üzülsen de belli etme dik dur
Senin de psikolojin çökmüş onu ne yapacaz de mesela

Senin kayınvalide kafadan hasta asıl
Takmış sana kafayı eleştirecek yer arıyor üzülsen de belli etme dik dur
Senin de psikolojin çökmüş onu ne yapacaz de mesela
Az kaldı zaten bugünlerde çok üstüme geliyor hem gelini gormuyo hem pasaklı diye herkese anlatiyormus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…