- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi sessizsokak
-
: )
Konu sahibi yazsın bi köşeye
Eşine söyle bence bilsin.
İyi geceler kızlar!Geçen gün gorumcede oturuyorduk işte akrabaları falan vardı.Kv dem onlara beni anlatiyordu ;işte bunu ben almadım.Oğlumun gözü açıldı kendi aldı ben hemen evlendiremedim.(Bu arada eşimle aşk evliligi yaptık;eşimin eski bi nişanlısı varmış)Çok canım sıkıldı önceden de soyledigini duyardım ama ilk defa bana duyurdu ağladım ciktim.:'(
Amacım sadece derdimi paylaşmaktı okudugunuz için teşekkürler!
Söyledim ama sakince çünkü beni üzgün görünce gidip büyük kavga çıkarıyor gunlerce konuşmuyor .Limitini doldurmasini bekliyorum kv nin az kaldı yine büyük kavga çıkarSöylemedin mi peki
Seni de ben almadım demesin ama
Diğerlerine dönüp "bunu" da ben almadım desin
Demek ki kayınvalideye o kadar büyük gelmiyo o kavgalar ki hala devam ediyo terbiyesizliklerineSöyledim ama sakince çünkü beni üzgün görünce gidip büyük kavga çıkarıyor gunlerce konuşmuyor .Limitini doldurmasini bekliyorum kv nin az kaldı yine büyük kavga çıkar
Ne var ki? Ama dedim ya herkesin karakteri farklı. Geçen bizim kadınlardan biri güvenliğin oradan ağlayarak geliyor sabah. "noldu?" dedim de. Servisi kaçırmış ona ağlıyormuş. Bu nedenden dolayı ağlamasına gülesim geldi.İlahi İpek : ) bi de mizah yapsaydın diyorsun
Kadın dolmuş demek ki
Yok ben muhatap almam kavga etmem Kv deyle eşim hallederEşe söylese de eşler arada kalmak istemiyo, daha kötü oluyo durum.
Bence eşinin haberi olmadan kendisi halletsin.
Doğru size ufak gelebilir ama evlendigimden beri çok şeyler işittim bir rahatsizligim var ona bile laf ettiler sulugöz değildim onu da becerdiler :)
İki senedir mum gibiydi.Bu aralar oğlu bişey demeyince bide yeni gelini görünce civittiDemek ki kayınvalideye o kadar büyük gelmiyo o kavgalar ki hala devam ediyo terbiyesizliklerine
Öyle de hani Bilsin dedim annesinin ne halt olduğunu :))Eşe söylese de eşler arada kalmak istemiyo, daha kötü oluyo durum.
Bence eşinin haberi olmadan kendisi halletsin.
Biliyorum ama tutamıyorum kendimi bide herşeyi herkesin önünde söylüyor ya sinir olup sinirden ağlıyorumBir sağlık sorunundan dolayı bunu malzeme yapan insandan çok korkarım ben.
Yapacağın şey olabildiğince uzak durmak.
Kaldı ki benim eşimin ailesiyle neler yaşadığımı bilemezsin tabi ama ağlamak çözüm olmuyor. Ha ağlama demiyorum ama kendini yıpratırsın.
Bazen son damlaya ağlar insanlarNe var ki? Ama dedim ya herkesin karakteri farklı. Geçen bizim kadınlardan biri güvenliğin oradan ağlayarak geliyor sabah. "noldu?" dedim de. Servisi kaçırmış ona ağlıyormuş. Bu nedenden dolayı ağlamasına gülesim geldi.
Kvalide öyle deyince "aman siz kendinize bakın hatice değil netice önemli" gibi tam da onların ayarında bir laf etmek daha mantıklı değil mi?
Arada dürtmek lazım demek ki, gevşemesin diyeİki senedir mum gibiydi.Bu aralar oğlu bişey demeyince bide yeni gelini görünce civitti
Hangi maksatla söylediği belli oluyordu ben bunu gelinden saymiyorum edalari vardı ondaben olsam alınmazdım...aynen anne sen almadın oğlun sevdı aldı der gecerdım...belkıde hanı oğluma ben bulmadım kendı buldu demek ıstemıstır....
Evet aynen öyle yoksa ben patlayacam bir yerde artık.Arada dürtmek lazım demek ki, gevşemesin diye
Senin kayınvalide kafadan hasta asılEvet aynen öyle yoksa ben patlayacam bir yerde artık.
Bide bana der bu hasta iş yapamaz yemek bekler amma yemek ona göre iş olmuyor
Az kaldı zaten bugünlerde çok üstüme geliyor hem gelini gormuyo hem pasaklı diye herkese anlatiyormus :)Senin kayınvalide kafadan hasta asıl
Takmış sana kafayı eleştirecek yer arıyor üzülsen de belli etme dik dur
Senin de psikolojin çökmüş onu ne yapacaz de mesela
Hangi maksatla söylediği belli oluyordu ben bunu gelinden saymiyorum edalari vardı onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?