- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
- Konu Sahibi sessizsokak
-
Diyemedim yaişte sende oyle dıcektın...hanı kotu anlamda soylese bıle evet benı sen almadın oğlun sevdı aldı o ıstedı aldı dıcektın canım
Amaaaann sende. Onlar senin başarından, kendilerinin de başarısızlığından bahsediyor. Sen bi nevi onlara göre zafer kazanmışsın. Üzülme ve sakın başkasının yanında ağlama derim. Onlar üzülsün yenildik yarı yaşımızdaki kıza diyeİyi geceler kızlar!Geçen gün gorumcede oturuyorduk işte akrabaları falan vardı.Kv dem onlara beni anlatiyordu ;işte bunu ben almadım.Oğlumun gözü açıldı kendi aldı ben hemen evlendiremedim.(Bu arada eşimle aşk evliligi yaptık;eşimin eski bi nişanlısı varmış)Çok canım sıkıldı önceden de soyledigini duyardım ama ilk defa bana duyurdu ağladım ciktim.:'(
Amacım sadece derdimi paylaşmaktı okudugunuz için teşekkürler!
Yok odada yalnizdimmilletin içinde mi ağladın?
Yok çok şükür aramıyorum ama istenmedigimi söylemesinden bıktım hem de herkeseaslında başlık baya doğru "sizi kayınvalideniz almadı". üzüleceğinize sevinin aşk evliliği yaptığınız/yapabildiğiniz için. kendinize dert arıyor gibisiniz buradan bakınca.
Yok çok şükür aramıyorum ama istenmedigimi söylemesinden bıktım hem de herkese
Yok odada yalnizdim
İnşAllah İnşAllah İnşAllahAllahım kız nasip ettin oğlanda vereceksen eğer beni böyle kayınvalide yapma. İçlerinden nefret fesatlık kötülük akanlara benzetme beni. Kızımada hayırlı yazılar yaz inşallah.
yav anne he he ben sana gelin değilim zaten oğlunun eşiyim başının tacıyım yoldaşıyım de yeter....Hangi maksatla söylediği belli oluyordu ben bunu gelinden saymiyorum edalari vardı onda
Bosver sevmesin daha iyi,severse basin dertte demektirBu arada evlatlarımı pek sevmez.
Kızdığım zaman bende diyorum :)Boşveer abartma böyle lafları.
Ben eşime diyorum keşke annen bulaydı sana bi hatun da onla evleneydin diye.
Her söylenen lafı böyle kafana takarsan hayat geçmez :)
Senin kv niye böyle yaptı peki?Bosver sevmesin daha iyi,severse basin dertte demektir
Bak benim bir aylik bebisim var kv daha birkere ne aradi ne geldi hayirli olsun diye,taktim mi takmadim hic de uzulmedim,sen de uzulme bosver,bir dahakine ver cevabini rahatla
Ruh hastasi da ondanSenin kv niye böyle yaptı peki?
Bu arada evlatlarımı pek sevmez.
Evet kv ye bi ayar çekmem lazım teşekkürler kıymetli yorumlariniz için:)öncelikle biiiirr evlatlarının kuru b*kuna kurban olsun o kadın.
ikiiiiii sen de öyle konuşan kadına dicektin ki ben açtım kocamın gözünü ben aldım iyi de yapmışım sefam olsun....
kendinizi ezdirmeyin.. sen ağlayıp çıkarsan o da seni ezeer ezeer ezer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?