Bunu ben almadım ?!

Amaaaann sende. Onlar senin başarından, kendilerinin de başarısızlığından bahsediyor. Sen bi nevi onlara göre zafer kazanmışsın. Üzülme ve sakın başkasının yanında ağlama derim. Onlar üzülsün yenildik yarı yaşımızdaki kıza diye

aslında başlık baya doğru "sizi kayınvalideniz almadı". üzüleceğinize sevinin aşk evliliği yaptığınız/yapabildiğiniz için. kendinize dert arıyor gibisiniz buradan bakınca.

aslında başlık baya doğru "sizi kayınvalideniz almadı". üzüleceğinize sevinin aşk evliliği yaptığınız/yapabildiğiniz için. kendinize dert arıyor gibisiniz buradan bakınca.
Yok çok şükür aramıyorum ama istenmedigimi söylemesinden bıktım hem de herkese

Yok çok şükür aramıyorum ama istenmedigimi söylemesinden bıktım hem de herkese

ama millet ne düşünecek biliyor musunuz; onun ne kadar densiz olduğunu, kendini küçük düşürdüğünü... hani gene yaptığını kendine yapıyor. ben öyle her ortamda gelinini damadını kötüleyenlere denk gelince yaka silkiyorum, susturabilirsem susturuyorum, susturamazsam he deyip geçiyorum. bir daha da hiç bir sözüne güvenmiyorum.

Allahım kız nasip ettin oğlanda vereceksen eğer beni böyle kayınvalide yapma. İçlerinden nefret fesatlık kötülük akanlara benzetme beni. Kızımada hayırlı yazılar yaz inşallah.

Boşveer abartma böyle lafları.
Ben eşime diyorum keşke annen bulaydı sana bi hatun da onla evleneydin diye.
Her söylenen lafı böyle kafana takarsan hayat geçmez :)

Bosver sevmesin daha iyi,severse basin dertte demektir
Bak benim bir aylik bebisim var kv daha birkere ne aradi ne geldi hayirli olsun diye,taktim mi takmadim hic de uzulmedim,sen de uzulme bosver,bir dahakine ver cevabini rahatla
Senin kv niye böyle yaptı peki?

Bu arada evlatlarımı pek sevmez.

öncelikle biiiirr evlatlarının kuru b*kuna kurban olsun o kadın.
ikiiiiii sen de öyle konuşan kadına dicektin ki ben açtım kocamın gözünü ben aldım iyi de yapmışım sefam olsun....
kendinizi ezdirmeyin.. sen ağlayıp çıkarsan o da seni ezeer ezeer ezer..

Evet kv ye bi ayar çekmem lazım teşekkürler kıymetli yorumlariniz için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…