Bunu benden başka yaşayan var mı?

wonderwoman97

istikrarlı uyumsuz
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
681
1.372
33
hanımlar iPhone 7 kullanıyorum ve son gelen güncellemeden sonra telefonum delirdi. WiFi bağlantısı kendi kendine gidiyor beş dakikada bir. Bağlanıyorum, Safari’yi kapatıyorum bir bakıyorum yine gitmiş. Bunu benden başka yaşayan var mı? Nasıl bir çözüm bulabilirim?

Elimde bende iphone kullanıyoruz son gelen güncellemeyi o benden önce yaptı ve tlf bir şey oldu bence güncellemeden dedi o sırada kardeşimde sizin tellerde bi şey var m benim ki güncellemeden sonra kafayı yedi dedi. Allah tan ben henüz güncellemeyi yapmamıştım

Durmadan sormasın diye yaptım, yaptığıma yapacağıma pişman oldum. Sinir hastası oldum WiFi bağlantısına gir çık ayarla diye uğraşa uğraşa.

İphone x satın alsın diye millet

İphone son güncellemelerde x öncesini yavaslatmıs herkes sikayet ediyor diye okudum gazetede gecenlerde

Benim telefonda sorun yok ama cok şikayet var iphone x modeli öncesinde

İphone x satın alsın diye millet

İphone son güncellemelerde x öncesini yavaslatmıs herkes sikayet ediyor diye okudum gazetede gecenlerde

Benim telefonda sorun yok ama cok şikayet var iphone x modeli öncesinde

Şarjı çabuk bitmeye başladı x çıktığından beri. Ama hiç böyle düşünmemiştim. Eğer öyleyse cidden haram olsun..

Samsung un son guncellemesinden sonra kafayi yemisti. Kendi kendine acilip kapaniyordu bes alti kez.
Simdi baska tel. kullaniyorum gerci ama demekki bazen guncellemek sikinti yaratiyor

Samsung un son guncellemesinden sonra kafayi yemisti. Kendi kendine acilip kapaniyordu bes alti kez.
Simdi baska tel. kullaniyorum gerci ama demekki bazen guncellemek sikinti yaratiyor

Güncellemeye de düzeltme gönderiyorlar bazen. Anlamadım neden böyle oldu..

Wi-fi bağlantısını denetim merkezinden kapatmayın.

Ayarlar kısmından kapatın. Yoksa kapanmıyor, sadece bağlı olduğunuz ağı kesiyor o an. Sonra otomatik olarak tekrar bağlanıyor zaten.

Wi-fi bağlantısını denetim merkezinden kapatmayın.

Ayarlar kısmından kapatın. Yoksa kapanmıyor, sadece bağlı olduğunuz ağı kesiyor o an. Sonra otomatik olarak tekrar bağlanıyor zaten.

Deneyeyim bir, teşekkür ederim. Wifi denetim merkezine geldi geleli yüzümüz gülmedi zaten :/

IPhone mu uzun sure dayaniyo
Sanirim 1 yil kullandim. Sonra degistirim iphone kenarda duruyo
Kullandigim tlfnsa huawei cok memnunum
5S almıştım bundan önce 4 sene bozulmadan kullandım, ki sakar biriyimdir çok düştü sağa sola. Tek sıkıntım şarjdı. Bunu aldığımda şarjı çok iyi gidiyordu yine bağımlı gibi priz köşelerinde sürünüyorum.

Ben de aynı sorunu yaşıyordum. Sonra ayarlar kısmından kapatmaya başladım. Yoksa şarj falan hak getire.

Denetim merkezinden kapatınca kendi kendine açılıyor olduğunu şu an fark ettim yalnız. Ben de diyorum telefon neden yürürken pastanecilere bağlanıyor. Akılsız kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…