- 5 Ekim 2016
- 681
- 1.372
- 33
- Konu Sahibi wonderwoman97
-
Demek ki benim telefonum bozulduamcama sordum az once olmuyormuş
Elimde bende iphone kullanıyoruz son gelen güncellemeyi o benden önce yaptı ve tlf bir şey oldu bence güncellemeden dedi o sırada kardeşimde sizin tellerde bi şey var m benim ki güncellemeden sonra kafayı yedi dedi. Allah tan ben henüz güncellemeyi yapmamıştım
Konunun özeti: iphone 7 kullanıyorum
İphone x satın alsın diye millet
İphone son güncellemelerde x öncesini yavaslatmıs herkes sikayet ediyor diye okudum gazetede gecenlerde
Benim telefonda sorun yok ama cok şikayet var iphone x modeli öncesinde
Samsung un son guncellemesinden sonra kafayi yemisti. Kendi kendine acilip kapaniyordu bes alti kez.
Simdi baska tel. kullaniyorum gerci ama demekki bazen guncellemek sikinti yaratiyor
Bugune kadar kullandigim en kotu téléphon iPhone du.
Wi-fi bağlantısını denetim merkezinden kapatmayın.
Ayarlar kısmından kapatın. Yoksa kapanmıyor, sadece bağlı olduğunuz ağı kesiyor o an. Sonra otomatik olarak tekrar bağlanıyor zaten.
Ben de aynı sorunu yaşıyordum. Sonra ayarlar kısmından kapatmaya başladım. Yoksa şarj falan hak getire.Deneyeyim bir, teşekkür ederim. Wifi denetim merkezine geldi geleli yüzümüz gülmedi zaten :/
IPhone mu uzun sure dayaniyoÇok uzun süre dayanıyor diye aldım ben de. Ama pişman olmadım diyemem.
5S almıştım bundan önce 4 sene bozulmadan kullandım, ki sakar biriyimdir çok düştü sağa sola. Tek sıkıntım şarjdı. Bunu aldığımda şarjı çok iyi gidiyordu yine bağımlı gibi priz köşelerinde sürünüyorum.IPhone mu uzun sure dayaniyo
Sanirim 1 yil kullandim. Sonra degistirim iphone kenarda duruyo
Kullandigim tlfnsa huawei cok memnunum
Ben de aynı sorunu yaşıyordum. Sonra ayarlar kısmından kapatmaya başladım. Yoksa şarj falan hak getire.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?