Bunu düşünmek beni deli ediyor

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
6-7 aylik eviyim. Esimden once avukat biriyle tanıştim. En yakın arkadaşımin sevgilisinin arkadaşıydı. Değişik biriydi avukatti ama bir kac ay cikmamiza ragmen ne benim hakkimda bi bilgisi vardi nede benim onun hakkında konusmuyordu hic hep susuyordu. Ben konuşursam ancak, yoksa susup birbirimize bakardik. En sonunda dayanamadım. Başlarim böyle ilişkiye dedim bitirdim. Sonra pisman oldum ama geri dönüşü olmadi .Pisman olma sebebim durumun iyi olmasiydi simdide hakim zaten. Evet durumu iyi olan çalışma ihtiyacim olmadan rahat hayat süreceğim birisi olmasi onemliydi benim icin. Cunku hen hep maddi sikinti cektim. Calistigimda bile o parami hic istedigim gibi harcayamadim. Esim cok Şükür calisiyor evi var ama sıkıntı yaşamıyoruz. Kazandigim cebime kalıyor ama. Yine de hep bi acabalarim neden var.neden hep eskiler aklimda acaba o olsaydı hayatimda daha mi iyi olurdu demem neden. Haksizlik bu esime. Kendime de... kendimi mutsuz etmekten baska bisey yapmıyorum. Çok karamsarim hep kotu seyler düşünüp kendimi mutsuz etmekten baska bisey yapamıyorum. Hep bir karsilastirma hayatim da. Aslinda okadar cok mutlu olmam gereken sebepler varken. Neden mutsuzum. İcimdeki bütün umutlar yok olmus gibi. Yasama sevincim elimden alınmış gibi.guzel bir evliligim varken Nedir bu bende ki rahatlik mi batiyor.

6-7 aylik eviyim. Esimden once avukat biriyle tanıştim. En yakın arkadaşımin sevgilisinin arkadaşıydı. Değişik biriydi avukatti ama bir kac ay cikmamiza ragmen ne benim hakkimda bi bilgisi vardi nede benim onun hakkında konusmuyordu hic hep susuyordu. Ben konuşursam ancak, yoksa susup birbirimize bakardik. En sonunda dayanamadım. Başlarim böyle ilişkiye dedim bitirdim. Sonra pisman oldum ama geri dönüşü olmadi .Pisman olma sebebim durumun iyi olmasiydi simdide hakim zaten. Evet durumu iyi olan çalışma ihtiyacim olmadan rahat hayat süreceğim birisi olmasi onemliydi benim icin. Cunku hen hep maddi sikinti cektim. Calistigimda bile o parami hic istedigim gibi harcayamadim. Esim cok Şükür calisiyor evi var ama sıkıntı yaşamıyoruz. Kazandigim cebime kalıyor ama. Yine de hep bi acabalarim neden var.neden hep eskiler aklimda acaba o olsaydı hayatimda daha mi iyi olurdu demem neden. Haksizlik bu esime. Kendime de... kendimi mutsuz etmekten baska bisey yapmıyorum. Çok karamsarim hep kotu seyler düşünüp kendimi mutsuz etmekten baska bisey yapamıyorum. Hep bir karsilastirma hayatim da. Aslinda okadar cok mutlu olmam gereken sebepler varken. Neden mutsuzum. İcimdeki bütün umutlar yok olmus gibi. Yasama sevincim elimden alınmış gibi.guzel bir evliligim varken Nedir bu bende ki rahatlik mi batiyor.
Yahu gecmis bitmis konu evlenmissin daha ne keskelerle yasiyorsun kader denen birşey var nasip olsaydi avukat olurdu hayatinda bunu şimdi dusunmek sacma değil mi

Su anda da maddi sıkıntın yokmuş ve eşin çalışıyor aranızda iyi. Bence eski kisinin mesleğinden öturu onu gözunde buyutuyorsun daha rahat yasardim daha bi havam olurdu diye elindeki imkanlarla yetinmiyorsun rahat batiyor gercekten.

Eşinizi seviyormusunuz ?
Kendinize asıl sormanız gereken soru bu önce bunu cevaplayın ardından kafanızdaki tüm soruların cevabını bulursunuz....

Seviyorum tabiki. Huzur, hayatımda ilk kez basimi yastığa huzurla koyup acabalar olmadan yasayacagim insan.

Su anda da maddi sıkıntın yokmuş ve eşin çalışıyor aranızda iyi. Bence eski kisinin mesleğinden öturu onu gözunde buyutuyorsun daha rahat yasardim daha bi havam olurdu diye elindeki imkanlarla yetinmiyorsun rahat batiyor gercekten.

Psikolojim iyi değil galiba. Çok aptalliklar yaptım gecmisimde.

Yahu gecmis bitmis konu evlenmissin daha ne keskelerle yasiyorsun kader denen birşey var nasip olsaydi avukat olurdu hayatinda bunu şimdi dusunmek sacma değil mi

Sacma, haksizlik, aptallik aklina ne gelirse.. iste oyuzden canımı sıkıyor ya bu durum. Ama düşünmekten bazen kendimi alamıyorum. Evlenip baska sehire geldim. Arkadasim yok. Yeni ise girdim ama cok mutsuzum iste. Kendimle basbasa kalinca genelde böyle düşüncelere kapiliyorum.

Bir cümle varya tam uygun.
Insan ulaşamadığınin delisi, ulaştıgınin nankörüdür diye. Insanin kendisinin olmayan hep bir daha cekici geliyor.

Cok haklisiniz

Herkes maddi açıdan rahat olmak ister, herkes rahatça harcayabilmek ister ama kimse zamanında eski sevgilisinden ayrıldığında onun durumu da çok iyiydi be diye üzülmez. Hatta ilişkilerinin başlangıcını da bunun üstüne kurmaz.

Evlisiniz, yine rahatsınız kriterleriniz sağlanmış görünüyor. Avukat arkadaşta geçmişte kalmış, kafanızı bunlara takmayın.

Seviyorum tabiki. Huzur, hayatımda ilk kez basimi yastığa huzurla koyup acabalar olmadan yasayacagim insan.
Ikilemdesi acabalar olmadan yaşayacağım insan diyorsun ama kafanda hala eskiler var acabalar var....
Kendine telkin et ne kadar mutlu olduğunu ise yaramaz sa da psikologla görüş farklı bir şekilde çözüm nasi bulabilirsin aklıma gelmiyor ama iş sende bitiyor

Ya adam sizi insan yerine koyup iki sohbet bile etmiyormus. Ben konusmasam trene bakar gibi yuzume bakiyordu sadece diyorsunuz. Bu adam ile sevgili olmaya dayanamamis ruhunuz. Sirf daha zengin diye bir omur boyle bi iliskiyi katlanacak miydiniz? O zaman da acaba beni seven biriyle nasil olurdu diye hayiflanmiyacak miydiniz?

Hem biraz da empati yapin. Ya esiniz de gecmisten bir kizla hayaller kuruyorsa? Ayse cok neseliydi, guler yuzluydu acaba nasil olurdu diye hulyalara dalsa, siz ne hissedersiniz?

Adam sizle hiç konuşmasa da sizle bisey paylaşmasada öyle put gibi hayat geçirse de sırf parası olsun yeter öyle mi ?herşey bu mu ya para evliligi nedir arkadaş eşinize yazık .

Avukatlar hakimlerden daha cok kazanıyor .Pisman olun :rolleyes::rolleyes:
:KK70::KK70:

canınız sıkılıyor anlaşılan sizin kendinize iyi bir hobi edinin bence..eşinizle birlikte olursa çok daha güzel olur..
siz söylüyorsunuz adam hiç konuşmuyordu diye
para olsa ne olur allah aşkına sana mal mal bakan bir adam

Back
X