Bunu düşünmek beni deli ediyor

Bence bir psikiyatriste gidin , düşünceleriniz normal değil..beyin de bir takım hormonlar eksilmiş olabilir,bunu da sadece psikiyatrist görebilir.

Maddiyat duyguları satın alamıyor maalesef ..
"Para ile olan aşk' in" kısa sürmüş.

Şuan ki yaşadığın şey maddi imkanın var ama Aşk,sevgi,heyecan ve tutku. Bunlar yok..

Sizde ki bu memnuniyetsizlik olduğu sürece mutlu olamazsınız.elinizdekilerle yetinin,sukredin kötü olmadığı için.herşey maddiyat değil.kimseye muhtaç değilseniz gerisi gelir,para sonradan da kazanılır

Bence maddiyatçı olmayın. Maddi seyler bir yere kadar mutlu eder insanları. Onemli olan esiniz ile.kafa uyumunuz.

Bugün ikinci kez iki farklı konuya aynı yorumu bırakıyorum, hayırdır... Efeniiiim, hazır mıyız? "Boşta kalan bakkal...." sendromuna yakalanmışsınız :kahve:

Bence siz bunalima girmissiniz ama bunu yalnis yere bagliyorsunuz. Sizi asil üzen konulara gecin bence. Ama onun ne oldugunu sen ancak cözebilirsin.

Bence senin evlilik uzun sürmez bu kafayla gidersen.
Bi arkadaş demiş rahat batıyor, aynen.

eşiniz tam olarak içinize sinmemiş. birşeyler eksik.gibi. ama tam olarak içine sinen birini bulmak da çok zor kim buluyor ki. evlilikten tam olarak aradığınızı bulamayınca başka şeyler düşünüyorsunuz ama emin olun başkasıyla da tam olmayacaktı. hayat boyle işte mutlu olmak için elimizdekilerin kıymetini bilmemiz lazım. emin olun kimse istediği hayatı yaşamıyor.

Seviyorum tabiki. Huzur, hayatımda ilk kez basimi yastığa huzurla koyup acabalar olmadan yasayacagim insan.
Çok şanslısın insan hayatının kıymetini bilmemeli , huzur, sağlık olduktan sonra bu konuyu açman çok saçma , burda o kadar konu var şiddet,aldatma ne ararsan

Bir of cekecegim simdi karsidaki bina yikilacak.Ben o kadar kotu sey yasadim esimin en ufak olumlu tavrina sevindirik oluyordum millet buluyor bunaniyor arkadas.

Hakim maaşı atla deve değildir avukat kat kat fazlasını kazanır. Hakim dediğin memur.
Para olayına ne kadar yabancı olduğunuz buradan belli. Siz bence geliri olan herhangi biriyle evlendiğinize şükredin.

Arkadaşım şu hayatta hiçbir şeyin garantisi mi var allah aşkına. Güvenme malına bir kovılcım yeter güvenme güzelliğine bir sivilce yeter diye bir söz var bilir misin. Benim bi arkadaş da aynı senin kafa hakim diye evlendi biriyle sonra malum olaylardan meslekten atıldı şimdi iş de bulamıyor durumları çok kötü bırakın şu kafaları yahu

Hep maddi sıkıntı çektim demişsiniz. Herkes yaşıyor maddi sıkıntıları fakat belli ki sizi çok etkilemiş ve kaygı yaratıyor bu durum. Şuanki ruh haliniz hep daha garanti olsun istiyor olmanızdan kaynaklanıyor olabilir. Bu nedenle ‘para algınıza’ dair yeni bir bilinç geliştirmeniz gerekiyor. Kaygılarınızı azaltmakla başlayın işe.

Seviyorum tabiki. Huzur, hayatımda ilk kez basimi yastığa huzurla koyup acabalar olmadan yasayacagim insan.
Acabalar olmadan yaşayacağım insan diyorsunuz konuyu anlatırken neden hep acabalar var yazmışsınız eşinizi sevdiğinize emin misiniz? Eks kişinin şuan hakim olması mı acabanız. onunla evlenseniz daha bir havanız olurdu hakim eşiyim diye bu mu sorun.

Back
X