Bunu düşünmek beni deli ediyor

Hep maddi sıkıntı çektim demişsiniz. Herkes yaşıyor maddi sıkıntıları fakat belli ki sizi çok etkilemiş ve kaygı yaratıyor bu durum. Şuanki ruh haliniz hep daha garanti olsun istiyor olmanızdan kaynaklanıyor olabilir. Bu nedenle ‘para algınıza’ dair yeni bir bilinç geliştirmeniz gerekiyor. Kaygılarınızı azaltmakla başlayın işe.
Sizin gibiler neden az ki:) bayılıyorum böyle anlayışla yaklaşan kişilere hemen bir yargılama hüküm giydirme olmadan

Konu sahibi sen sorularina kendin cevap vermişsin zaten ilk sayfada. Huzurdan öte köy yok, bunun farkında ol ve tekrar tekrar bunu düşün ve öyle yaşa, tadını çıkar :)

6-7 aylik eviyim. Esimden once avukat biriyle tanıştim. En yakın arkadaşımin sevgilisinin arkadaşıydı. Değişik biriydi avukatti ama bir kac ay cikmamiza ragmen ne benim hakkimda bi bilgisi vardi nede benim onun hakkında konusmuyordu hic hep susuyordu. Ben konuşursam ancak, yoksa susup birbirimize bakardik. En sonunda dayanamadım. Başlarim böyle ilişkiye dedim bitirdim. Sonra pisman oldum ama geri dönüşü olmadi .Pisman olma sebebim durumun iyi olmasiydi simdide hakim zaten. Evet durumu iyi olan çalışma ihtiyacim olmadan rahat hayat süreceğim birisi olmasi onemliydi benim icin. Cunku hen hep maddi sikinti cektim. Calistigimda bile o parami hic istedigim gibi harcayamadim. Esim cok Şükür calisiyor evi var ama sıkıntı yaşamıyoruz. Kazandigim cebime kalıyor ama. Yine de hep bi acabalarim neden var.neden hep eskiler aklimda acaba o olsaydı hayatimda daha mi iyi olurdu demem neden. Haksizlik bu esime. Kendime de... kendimi mutsuz etmekten baska bisey yapmıyorum. Çok karamsarim hep kotu seyler düşünüp kendimi mutsuz etmekten baska bisey yapamıyorum. Hep bir karsilastirma hayatim da. Aslinda okadar cok mutlu olmam gereken sebepler varken. Neden mutsuzum. İcimdeki bütün umutlar yok olmus gibi. Yasama sevincim elimden alınmış gibi.guzel bir evliligim varken Nedir bu bende ki rahatlik mi batiyor.
ben sizi normal buldum kimi para için kimi tipi için kimi kalbi için evlenir şimdi senin durumun bana söyle geldi hani is değiştiririz pişman oluruz ya öyle acaba kalsam terfi eder miydim gibi ama şöyle düşün zaten seni biraz olsun maddi manevi mutlu edecek bir adam olsaydı vazgeçmezdin yarım kaldığı için aklına takılıyor ve bu iyi bir şey değil benim için aldatmakla eş değerdir kötü şeyleri düşünerek aklından atmaya çalış canım

6-7 aylik eviyim. Esimden once avukat biriyle tanıştim. En yakın arkadaşımin sevgilisinin arkadaşıydı. Değişik biriydi avukatti ama bir kac ay cikmamiza ragmen ne benim hakkimda bi bilgisi vardi nede benim onun hakkında konusmuyordu hic hep susuyordu. Ben konuşursam ancak, yoksa susup birbirimize bakardik. En sonunda dayanamadım. Başlarim böyle ilişkiye dedim bitirdim. Sonra pisman oldum ama geri dönüşü olmadi .Pisman olma sebebim durumun iyi olmasiydi simdide hakim zaten. Evet durumu iyi olan çalışma ihtiyacim olmadan rahat hayat süreceğim birisi olmasi onemliydi benim icin. Cunku hen hep maddi sikinti cektim. Calistigimda bile o parami hic istedigim gibi harcayamadim. Esim cok Şükür calisiyor evi var ama sıkıntı yaşamıyoruz. Kazandigim cebime kalıyor ama. Yine de hep bi acabalarim neden var.neden hep eskiler aklimda acaba o olsaydı hayatimda daha mi iyi olurdu demem neden. Haksizlik bu esime. Kendime de... kendimi mutsuz etmekten baska bisey yapmıyorum. Çok karamsarim hep kotu seyler düşünüp kendimi mutsuz etmekten baska bisey yapamıyorum. Hep bir karsilastirma hayatim da. Aslinda okadar cok mutlu olmam gereken sebepler varken. Neden mutsuzum. İcimdeki bütün umutlar yok olmus gibi. Yasama sevincim elimden alınmış gibi.guzel bir evliligim varken Nedir bu bende ki rahatlik mi batiyor.
Parasız aşk üç gün sürüyor. Aşksız para hiç bir işe yaramıyor. Paraya sarilinca içini ısıtmıyor. Kocanı opunce de karnin doymuyor. Yani ille mantıklı hareket etmek gerekiyorsa en doğrusunu yapmışsın.

Seviyorum tabiki. Huzur, hayatımda ilk kez basimi yastığa huzurla koyup acabalar olmadan yasayacagim insan.
Derdin ne o zaman. Bırak acabaları keyfini çıkar evliliğinin. Hakimle evlenseymişsiniz ne olurmuş ben söyleyeyim. Çok sıkılırdınız zaten adam konuşmuyormuş ne paylaşacaktınızki. Hayatta kendi paranı kazanmaktan daha güzeli yok. Belki adam parasını vermeyecekti sana evde oturup duracaktın. Cidden rahat batmış. Sevdiğin ve seni seven bi eşin var işin var bence çok güzel bi hayatın var mutlu ol.

Bi arkadaşım sırf hakim diye pek de gönlü olmadığı biriyle evlendi başına gelmedik kalmadı. Şimdi eşi işten çıkarıldı kendisi zaten çalışmıyordu, daha neler yaşayacaklar belli değil. Hayirlisini dileyelim, elimizdekinin kıymetini bilelim, önümüze bakalım...

Birini sevmeden para için evlenirsen gözün hep daha çok para kazananda olur da ondan. Böyle düşünmen hoş değil bence eşin duysa bunu ne kadar değersiz hisseder kendini tahmin edebiliyor musun

Şu forumda banlı olduğum süre normalden çok daha fazla, 1 gun normalse 10 gün banlıyım, fakat bunun gibi tipleri gordukce dayanamiyorum.
Hiç acımadım sana konu sahibesi. Zira hak etmiyorsun. Hatta bu kafayla gidersen elindekinide bir an once kaybetmeni dilerim zira sahip olduklarinida asla hak etmiyorsun.
Evli barklı insansin bu dusunceler ayip degilmi eşine karşı??? Bence bunun aldatmaktan hicbir farki yok. Aklinda elin herifi, yok hakim olmus savcı olmuş, ki sen nereden biliyorsun adamin simdiki hayatini? Araştiriyormusun takip mi ediyorsun elin herifni? Aynisini eşin sana yapsa bunu kabul edermisin? Bu aldatmaktan farksiz.
Ayrica şu yuzden boyle oldum vs seklindeki o sunduğun nedenler bir neden degil sadece bahane, senin avuntun onlar zira yaptiklarinn hiçbir savunmasi olamaz.
Allah bildiği yapsin!

Sevmediginiz insanlarla evlenip neden onlarin da hayatini cehenneme cevirirsiniz ki...Ben eşine cok uzuldum ona hayatı zindan etmeye hakkin yok,şaka degil bu evlilik öyle her caniniz sıkïlinca eskileri dusunup ic gecirmek de bana gore ihanettir

Hakaret amaçlı söylemiyorum lakin durumunuz
Açgözlülük ve kompleks sanırım.

Back
X