Kizlar esimle tartistik.Kv yakinimiza tasinmisti.Esim.pek gitmezdi.Biraz limonilerdi.Neyse...Bugun gitti.Cok guzel bir teraslari var. ,Misafir gelmis ve terasta yemek yemisler.Esim tutturdu bundan donra misafirim gelince orda agirlicam vs demeye.x beyleri oraya yemege cagiricam dedi.Ben kv gitmiyorum.Dedim ki"bizim evimiz yok mu,?Derdin teras ise , o kadar balkonumuz var ayni yukseklikte ve ayni manzaraya sahip.Benim evim,benim masam,benim mutfagim varken kimsenin terasinda misafir agirlamam."Efendim oranin ustu acikmis da vs...ben zaten misafir sevmezmisim.Annesi hizmet edermis...."Buyur git.ben gelmem.coook da tingirimda" dedim.Umursamayisima da cok kizdi."Anam size dogurmadi' dedim.Bana"cibiliyetsiz karaktersiz" dedi.Birkac kez "boyle mi diyosun" dedim.Evet dedi.....Bana o kadar cok yatili akrabasi gelir ki.Kv nin teyzesinin kizinin torunu bile gelir 15-20 hun jalir.Amcasi 7 gun kalip gecen hafta gitti.Gecen sene kuzeni geldi 20 gun.6 gun yegeni kaldi.Bu ay sonu halasi gelip 1-2 ay kalacak.2 gun ablasi ailesiyle kaldi.....Hepsine hizmet hurmet yatagi camasiri, istanbulu gezdirmesi, bazisina harik veya yol parasi,arabamla akrabalarini gezdirmesi vs.....bunaldi..Naparsan yap dedim.Bundan sonra bunu da bulamayacaksin dedim.10 evlilikkte ilk kez kustum bu aksam."Orasi da benim evim ne var" fln dedi."Orayi evin biliyosan, onlari da ailen bil.Evimi de beni de sayma" dedim.
Esim dogulu ve milletin pesinde gezip sayilan bir insan olacagina inaniyo.
Ben mi abarttim haksiz miyim?Cok kirildim.