Bunu hak ettim mi sizce?

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Kızlar kusura bakmayın konu uzun ama lütfen okuyunca hepsini yine kaynana görümce sorunu bu kez sildim onları... Olay gelince kaynanamla hiç kavga etmemiştim fakat son günlerde dolduğum için bir iki defa kendisine tavır yaptım.ki bazen o kadar bunaltır ki ama kendi hatasını görmüyor ayrımcılık çok yapıyor sürekli yanımda kızını över kaynım atanmadığı için asgari ücretle çalışıyor ona yardım ediyorlar buna bi şey Dediğim yok benim birinci çocuğum Kayınbabam bi çeyrek taktı kaynanam birkaç yelek örmüştü başka da bi şey almadılar annem beşik aldı çeyrek taktı kıyafet aldı her neyse asıl konuya geleyim son zamanlarda kaynanama soğuk davranmaya başladım geçenlerde eşim bebeğim gezmeye çıktık kaynanam görümcemle karşılaştık bizi görünce fazla takmadılar bebeği biraz sevdiler bana da nasılsın falan dedi görümcem kaynanam bana çok soğuk davrandı o anda da eltimin ikinci yeni doğan bebeğine kıyafet almakla meşguldü wn az 20 tane kazak pantolon çok zoruma gitti eşimle bebeğe bebek arabası almaya çıkmıştık güya eşim görümceme ne zaman eve gideceksiniz dedi o da daha oyalanırız dedi bize bekleyin eve birlikte falan gidelim demediler hele kaynanam suskundu o anda çok alındım eşim anlamadı kırıldığımı görümcemi öptüm diğer görümcem kaynanam gerideydiler eşim annemi de gör gidelim dedi o Anlık sinirle onları öpmedim ortamı terk ettim sonra eşim yanıma bi sinirle geldi asıl olay burda görümcem aradı hakaretlere başladı sen bi şeytansın şeytan çıktın iki defadır anneme saygısızlık yapıyorsun hakaret devam etti bir yandan da kaynanam maymun pis bi daha bize gelme oğlum gelsin sen gelme bize ben şoka girdim bu tepkiyi siz yaşasaydınız ne yaparsın?

Görümcen kaynananla arandaki iliskiye ne karısıyor allahım ya nedir bu
Onları kafana takma da esin senden soguyabilir bu olaylar yüzünden dikkatli olmalısın.
Senelerdir anneme aynısını yaptı halalarım ,babaannemle annemin arasına girdiler bilirim bu durumları

çok çirkin ilişkileriniz var.bebeğinize ne almadılar yerine aldıklarına sevinin bence.kıskançlık karşılşatırma yapmak kötü şeyler,hele ki çocuklar arasında.
sizinki ayrı konu,kv görümce söyledikleri ayrı..tüm bunlar nasıl söyleniyor yüze hayret ediyorum,nasıl bakacaksınız bir daha yüzyüze,bu kadar hakaret nasıl edilir anlayamıyorum..ilişkilerinizi de anlamıyorum zaten,ne kadar içiiçe ne kadar gereksiz samimiyet.

Baştan sona okudum ama tavır alınacak bir durum yok eşinin ailesi çeyrek ve örülmüş yelek vermiş. Senin ailenle çeyrek. kıyafet ve besik almış.

Kayinbiraderinin maddi sıkıntısı var galiba çocuğu için kıyafet almış olabilirler yardimci olmak adıyla. Asıl bu olayda alınmasi gereken kayinvalide ve gorumce.

konuyu açan sen olunca bi geliyim dedim canım

Gereksiz bi alınganlık diyelim onların yaptığı affedilebilir mi

Eltinin 2. bebeğine 20 tane pantolon kazak alıp senin 1. bebeğine bir şey almıyorsa, kusura bakma ama ben sorun sende diye düşünürüm. Yani KV bencil değil cimri değil. Öyle olsa ona da almazdı değil mi?
Ben de eşim de çalışıyoruz bu sene kredi çekip ev aldık bayaBen
konuyu açan sen olunca bi geliyim dedim canım
ben hala olayın etkisindeyim

Ne kadar kıskancsiniz ya.. Torunu değil mi istediğini alır. Hemen göz koymuş bide üstüne tavir yapmissiniz. Ay Allahım evlerden ırak ya. Haksizsiniz kusura bakmayın ama resmen kasinmissiniz.

dediğini yapar yanına uğramazdım bidaha ne yapcam.

Ne kadar kıskancsiniz ya.. Torunu değil mi istediğini alır. Hemen göz koymuş bide üstüne tavir yapmissiniz. Ay Allahım evlerden ırak ya. Haksizsiniz kusura bakmayın ama resmen kasinmissiniz.
Haksızım diyelim o kadar çirkinleşmeleri

sız neden tavır aldınız ki?eltınızın bebegıne aldıklarını gördüğünüz için mi üzülüp içerlediniz?
belkı krılmış olabılrsınız ama,sonucta ınsan ıcınden geleni yapar,ona niye okadar bana niye bukadar dememek lazım..
şahsen 3 abim var 3te gelinimiz dolayısıyla,hiçbirini birbirinden ayırmamaya çalışsamda bazen daha sıcak daha samımı olana,soguk ve tavırlı olana yaptıgımdan daha fazlasını yapabılıyorum..sonucta içimden gelen bu..
belkı eltının arası daha iyidir sana göre görümcen ve kayınvalıdenle

Bana soğuk gelmediler
Ya da ben hep böyleyim diye demek normal buldum
Yolda görünce ne yapılır, bebek sevilir geline de nasılsın denir yeter işte ?
Ama bence de çok çaktırmasaydın, ya birini öpüyosan hepsini öp ya da hiç birini öpme el salla hadi görüşürüz de geç
Son hamlen seni haksız duruma düşürmüş bence
Ama onların saydırdıkları da çok ayıp, maymun ne ya sokakta çocuklar birbirine söylerde şişşşt oğlum çok ayıp dersin ama bunların yaş almış başını gitmiş hala ne biçim konuşuyorlar
Bence samimi olmuyorlar diye üzüleceğine az görüşmeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…