Görümcen kaynananla arandaki iliskiye ne karısıyor allahım ya nedir buKızlar kusura bakmayın konu uzun ama lütfen okuyunca hepsini yine kaynana görümce sorunu bu kez sildim onları... Olay gelince kaynanamla hiç kavga etmemiştim fakat son günlerde dolduğum için bir iki defa kendisine tavır yaptım.ki bazen o kadar bunaltır ki ama kendi hatasını görmüyor ayrımcılık çok yapıyor sürekli yanımda kızını över kaynım atanmadığı için asgari ücretle çalışıyor ona yardım ediyorlar buna bi şey Dediğim yok benim birinci çocuğum Kayınbabam bi çeyrek taktı kaynanam birkaç yelek örmüştü başka da bi şey almadılar annem beşik aldı çeyrek taktı kıyafet aldı her neyse asıl konuya geleyim son zamanlarda kaynanama soğuk davranmaya başladım geçenlerde eşim bebeğim gezmeye çıktık kaynanam görümcemle karşılaştık bizi görünce fazla takmadılar bebeği biraz sevdiler bana da nasılsın falan dedi görümcem kaynanam bana çok soğuk davrandı o anda da eltimin ikinci yeni doğan bebeğine kıyafet almakla meşguldü wn az 20 tane kazak pantolon çok zoruma gitti eşimle bebeğe bebek arabası almaya çıkmıştık güya eşim görümceme ne zaman eve gideceksiniz dedi o da daha oyalanırız dedi bize bekleyin eve birlikte falan gidelim demediler hele kaynanam suskundu o anda çok alındım eşim anlamadı kırıldığımı görümcemi öptüm diğer görümcem kaynanam gerideydiler eşim annemi de gör gidelim dedi o Anlık sinirle onları öpmedim ortamı terk ettim sonra eşim yanıma bi sinirle geldi asıl olay burda görümcem aradı hakaretlere başladı sen bi şeytansın şeytan çıktın iki defadır anneme saygısızlık yapıyorsun hakaret devam etti bir yandan da kaynanam maymun pis bi daha bize gelme oğlum gelsin sen gelme bize ben şoka girdim bu tepkiyi siz yaşasaydınız ne yaparsın?
Baştan sona okudum ama tavır alınacak bir durum yok eşinin ailesi çeyrek ve örülmüş yelek vermiş. Senin ailenle çeyrek. kıyafet ve besik almış.Kızlar kusura bakmayın konu uzun ama lütfen okuyunca hepsini yine kaynana görümce sorunu bu kez sildim onları... Olay gelince kaynanamla hiç kavga etmemiştim fakat son günlerde dolduğum için bir iki defa kendisine tavır yaptım.ki bazen o kadar bunaltır ki ama kendi hatasını görmüyor ayrımcılık çok yapıyor sürekli yanımda kızını över kaynım atanmadığı için asgari ücretle çalışıyor ona yardım ediyorlar buna bi şey Dediğim yok benim birinci çocuğum Kayınbabam bi çeyrek taktı kaynanam birkaç yelek örmüştü başka da bi şey almadılar annem beşik aldı çeyrek taktı kıyafet aldı her neyse asıl konuya geleyim son zamanlarda kaynanama soğuk davranmaya başladım geçenlerde eşim bebeğim gezmeye çıktık kaynanam görümcemle karşılaştık bizi görünce fazla takmadılar bebeği biraz sevdiler bana da nasılsın falan dedi görümcem kaynanam bana çok soğuk davrandı o anda da eltimin ikinci yeni doğan bebeğine kıyafet almakla meşguldü wn az 20 tane kazak pantolon çok zoruma gitti eşimle bebeğe bebek arabası almaya çıkmıştık güya eşim görümceme ne zaman eve gideceksiniz dedi o da daha oyalanırız dedi bize bekleyin eve birlikte falan gidelim demediler hele kaynanam suskundu o anda çok alındım eşim anlamadı kırıldığımı görümcemi öptüm diğer görümcem kaynanam gerideydiler eşim annemi de gör gidelim dedi o Anlık sinirle onları öpmedim ortamı terk ettim sonra eşim yanıma bi sinirle geldi asıl olay burda görümcem aradı hakaretlere başladı sen bi şeytansın şeytan çıktın iki defadır anneme saygısızlık yapıyorsun hakaret devam etti bir yandan da kaynanam maymun pis bi daha bize gelme oğlum gelsin sen gelme bize ben şoka girdim bu tepkiyi siz yaşasaydınız ne yaparsın?
konuyu açan sen olunca bi geliyim dedim canımKızlar kusura bakmayın konu uzun ama lütfen okuyunca hepsini yine kaynana görümce sorunu bu kez sildim onları... Olay gelince kaynanamla hiç kavga etmemiştim fakat son günlerde dolduğum için bir iki defa kendisine tavır yaptım.ki bazen o kadar bunaltır ki ama kendi hatasını görmüyor ayrımcılık çok yapıyor sürekli yanımda kızını över kaynım atanmadığı için asgari ücretle çalışıyor ona yardım ediyorlar buna bi şey Dediğim yok benim birinci çocuğum Kayınbabam bi çeyrek taktı kaynanam birkaç yelek örmüştü başka da bi şey almadılar annem beşik aldı çeyrek taktı kıyafet aldı her neyse asıl konuya geleyim son zamanlarda kaynanama soğuk davranmaya başladım geçenlerde eşim bebeğim gezmeye çıktık kaynanam görümcemle karşılaştık bizi görünce fazla takmadılar bebeği biraz sevdiler bana da nasılsın falan dedi görümcem kaynanam bana çok soğuk davrandı o anda da eltimin ikinci yeni doğan bebeğine kıyafet almakla meşguldü wn az 20 tane kazak pantolon çok zoruma gitti eşimle bebeğe bebek arabası almaya çıkmıştık güya eşim görümceme ne zaman eve gideceksiniz dedi o da daha oyalanırız dedi bize bekleyin eve birlikte falan gidelim demediler hele kaynanam suskundu o anda çok alındım eşim anlamadı kırıldığımı görümcemi öptüm diğer görümcem kaynanam gerideydiler eşim annemi de gör gidelim dedi o Anlık sinirle onları öpmedim ortamı terk ettim sonra eşim yanıma bi sinirle geldi asıl olay burda görümcem aradı hakaretlere başladı sen bi şeytansın şeytan çıktın iki defadır anneme saygısızlık yapıyorsun hakaret devam etti bir yandan da kaynanam maymun pis bi daha bize gelme oğlum gelsin sen gelme bize ben şoka girdim bu tepkiyi siz yaşasaydınız ne yaparsın?
Gereksiz bi alınganlık diyelim onların yaptığı affedilebilir miBaştan sona okudum ama tavır alınacak bir durum yok eşinin ailesi çeyrek ve örülmüş yelek vermiş. Senin ailenle çeyrek ve kıyafet almış.
Kayinbiraderinin maddi sıkıntısı var galiba çocuğu için kıyafet almış olabilirler yardimci olmak adıyla. Asıl bu olayda alınmasi gereken kayinvalide ve gorumce.
Ben de eşim de çalışıyoruz bu sene kredi çekip ev aldık bayaBenEltinin 2. bebeğine 20 tane pantolon kazak alıp senin 1. bebeğine bir şey almıyorsa, kusura bakma ama ben sorun sende diye düşünürüm. Yani KV bencil değil cimri değil. Öyle olsa ona da almazdı değil mi?
ben hala olayın etkisindeyimkonuyu açan sen olunca bi geliyim dedim canım
Kızlar kusura bakmayın konu uzun ama lütfen okuyunca hepsini yine kaynana görümce sorunu bu kez sildim onları... Olay gelince kaynanamla hiç kavga etmemiştim fakat son günlerde dolduğum için bir iki defa kendisine tavır yaptım.ki bazen o kadar bunaltır ki ama kendi hatasını görmüyor ayrımcılık çok yapıyor sürekli yanımda kızını över kaynım atanmadığı için asgari ücretle çalışıyor ona yardım ediyorlar buna bi şey Dediğim yok benim birinci çocuğum Kayınbabam bi çeyrek taktı kaynanam birkaç yelek örmüştü başka da bi şey almadılar annem beşik aldı çeyrek taktı kıyafet aldı her neyse asıl konuya geleyim son zamanlarda kaynanama soğuk davranmaya başladım geçenlerde eşim bebeğim gezmeye çıktık kaynanam görümcemle karşılaştık bizi görünce fazla takmadılar bebeği biraz sevdiler bana da nasılsın falan dedi görümcem kaynanam bana çok soğuk davrandı o anda da eltimin ikinci yeni doğan bebeğine kıyafet almakla meşguldü wn az 20 tane kazak pantolon çok zoruma gitti eşimle bebeğe bebek arabası almaya çıkmıştık güya eşim görümceme ne zaman eve gideceksiniz dedi o da daha oyalanırız dedi bize bekleyin eve birlikte falan gidelim demediler hele kaynanam suskundu o anda çok alındım eşim anlamadı kırıldığımı görümcemi öptüm diğer görümcem kaynanam gerideydiler eşim annemi de gör gidelim dedi o Anlık sinirle onları öpmedim ortamı terk ettim sonra eşim yanıma bi sinirle geldi asıl olay burda görümcem aradı hakaretlere başladı sen bi şeytansın şeytan çıktın iki defadır anneme saygısızlık yapıyorsun hakaret devam etti bir yandan da kaynanam maymun pis bi daha bize gelme oğlum gelsin sen gelme bize ben şoka girdim bu tepkiyi siz yaşasaydınız ne yaparsın?
Hayır genelde ayrımcılık yapıyornaz sen burda neye takıldın canım çeyreğe yeleğe falan mı niye soğuk davrandın
Ben de sildim onlarıdediğini yapar yanına uğramazdım bidaha ne yapcam.
Bu olayda haksizsiniz. Eğer siz öyle davranmasaydiniz olaylar bu raddeye gelmezdi.Gereksiz bi alınganlık diyelim onların yaptığı affedilebilir mi
Haksızım diyelim o kadar çirkinleşmeleriNe kadar kıskancsiniz ya.. Torunu değil mi istediğini alır. Hemen göz koymuş bide üstüne tavir yapmissiniz. Ay Allahım evlerden ırak ya. Haksizsiniz kusura bakmayın ama resmen kasinmissiniz.
Neyseki bu sefer tek cümleler halinde degil toplu halde anlatmıs meramınıNaz bu konunda da banlanma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?