Bunu hak ettim mi sizce?

Diğer gelin aile içine girdiğimde kıskançlık falan yaptı bazı olumsuzluklar oldu kaynım bebeğimi görmeye gelmedi bebeğim 3 aylık olmuştu biz taşındık o gün geldi ama eşim haftasında onun bebeğini görmeye gitti
Eşin doğru olanı yapmış
Boşver çetelesini tutma, kim ne eder kendine..

Eltim tanışma yemeğinde soğuk davrandı nişanda kınada tebrik etmedi düğünde moralimi bozdu

Eşin doğru olanı yapmış
Boşver çetelesini tutma, kim ne eder kendine..
Şimdi kesin arkamdan atıp tututorlardır bak bu şeytan diğer gelinden beter çıktı hatta diğeri daha iyi

Mesleğin ne kişilik uzmanısın sen :KK66:
Yoo gerek kendi yaşadıklarım gerek çevre gerek kk dan gözlemlerim , anlıyoruz halden
Çok naifsen tanımadan etmeden değer verme herkese
Ben soğuk biriyim ama bazende iyi ki soğukmuşum dedirten insanlara rastlamıyor değilim
Normal yurdum insanıyım işte

sen kıskançsın daha doğmamış bebeği kıskanıyorsun bebek yanı sonuçta almışlar ne guzel
senın ailenın taktığı çeyrek onlarada tavır al o zaman
ayrıca samimiyet meselesi benı eltime göre daha çok severler oğluma daha çok şey alırlar hatta ben gider eltimle konuşmadığımız halde onun çocuklarına bir şeyler alırım anne bize çok aldınız birazda onlara al derim kvdemde kızım kıymete geçmiyor surat çekemem der

sen hayatın boyunca mutlu olamazsın kendi maaşın var ve hala milettin aldığı iki kıyafeti sayıklıyrsun kvden sana gelip temızlık yapıyormuş demekki sen de var bır şey kımse kımseye durduk yere tavır almaz konu para değil huzur kvdem bende çok rahat eder ama eltime bayramdan bayrama gider çünkü kıskanmam suratta asmam bence sen kafa yapını değiştir böyle bir öğretmende çocuğum eğitilsin istemem

Bu olandan sonra sildim onları gözümde hiç değerleri kalmadı

Kimseye fazla değer vermemek lazım ya bazı insanlar da utanma kalmamış

Back
X