Bunu hak ettim mi sizce?

Haksız oldugunuz yönler var sizin de ama yaşananlardan dolayi dolmuş olabilirsiniz, arada bir küçük de olsa bir hediye alıp bebeginize değer verdiğini göstermesini istemiş olabilirsiniz. Önemli olan yüz yüze bakacak mesafeyi korumak ki onu da gorumcen aşmış maalesef.
Buna benzer bir olayı (çok dolduğum ve kV çok üstüme geldiği için surat yapmıştım ) ben de yaşadım ve şu an bosanıyorum. Ben de 2 yıl iyi gecindim ama en ufak bir şeyde üstümü cizdiler valla. Dikkat et, cok uzamasın

Haksız oldugunuz yönler var sizin de ama yaşananlardan dolayi dolmuş olabilirsiniz, arada bir küçük de olsa bir hediye alıp bebeginize değer verdiğini göstermesini istemiş olabilirsiniz. Önemli olan yüz yüze bakacak mesafeyi korumak ki onu da gorumcen aşmış maalesef.
Buna benzer bir olayı (çok dolduğum ve kV çok üstüme geldiği için surat yapmıştım ) ben de yaşadım ve şu an bosanıyorum. Ben de 2 yıl iyi gecindim ama en ufak bir şeyde üstümü cizdiler valla. Dikkat et, cok uzamasın
eni
canım çok şükür biri beni anladı ben parasında değilim hani insan ufak ufak her şeyden biraz doluyor o gün onlara en ufak şey demedim ortamı terkettim bu kadar kolay mı bu hakaretler ya üzüldüm sana dava açıldı mı peki eşinle aran neden bozuldu

ben konuyu kapattım eşim beni haklı buldu ama insanın çok zoruna gidiyor

Iyi hadi sevindim kapandigina. .. surat astım diye kV ve KP den azar yedim,eşim öylece izledi. Sonra zamanla da (1 yil boyun ca) eşimi doldurarak,olmadık şeylere küsüp beni şikayet ederek benden soguttu, aramıza soğukluk girdi. Biz iyi anlasiyorduk ama eşim o kadar bikmis ki 1 hafta izin alıp annesine gitti,bana da rahatça toparlanip taşın dedi. Hiç affetmiycem o kadını :KK43: konu açsam sayfalar dolar da... kusura bakma senin postunu da işgal ettim ama söylediğim gibi dikkat et. Keskin Sirke küpüne zarar, evinde mutlu musun ona bak. Allah bozmasin

Haketmişsiniz evet.
İnsanlara mıy mıy mı tavırlara girip, bir de beklenti içine giriyorsunuz. Onun çocuğuna 10 tane almış, benimkine şu kadar almış. Off, içim şişti bunları okurken. O kadar basit şeylere tavır almışsınız ki, insanlar sizi sevmiyorlar, çocuğunuza bile en azından karşılaştırdığınız elti çocuğu kadar bir şeyler veresi gelmiyor. Bakın bakalım eltinizin kayınvalide ve görümcelerine tavrı sizinki gibi mi... Valla insan anasını sevmediği çocuğa da ısınamıyor, heveslenemiyor. Bence böyle. Elti çocuğuna belli ki şimdiden daha hevesliler. Neden acaba...

sen neyi anlamadın bilmiorum güzel kardeşim ama son hakaret olayı patlak verene kadar sen haksızmışsın aslında ama onlar kendilerini tutamayip çirkefleşince onlar haklıyken haksız konumuna düşüp senin de ekmeğine yağ sürmüşler. ben öle anladım valla:KK53:

ama boşver öncesini onların hamuru çıkmış meydana sen şimdi kendi tavrına bak. boşver ama böle yapmaları mı gerekirdi, ama hangisi daha ağır, ama başka şekilde çözülemez miydi, ama ama ama demeyi.
ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin die bi laf vardır yani sen ya aranızı düzeltip devam ediceksin ya da görüşmeyi kesiceksin. ben bu tarz durumlarda ipleri tamamen koparmak yerine seviyeli bir yakınlık olması taraftarıyım çünkü senin için el olabilirler kestirip atmak kolay olur ama eşinden aynı performansı bekleyemezsin beklememelisin de. ilerde bu ipler kopup silme mevzusu da senin yuvanın hzurunu bozabileceği için en mantıklısı bundan sonra bu tarz durumlara mahal vermiycek bir şekilde görüşmek olur onlarla.

uf be ilk defa bi bir derdim var konusunda böle destan yazdım:KK23::KK69:

bu arada hakaret konusunda haklısın ne olursa olsun söyledikleri şeyler çok çirkin

Iyi hadi sevindim kapandigina. .. surat astım diye kV ve KP den azar yedim,eşim öylece izledi. Sonra zamanla da (1 yil boyun ca) eşimi doldurarak,olmadık şeylere küsüp beni şikayet ederek benden soguttu, aramıza soğukluk girdi. Biz iyi anlasiyorduk ama eşim o kadar bikmis ki 1 hafta izin alıp annesine gitti,bana da rahatça toparlanip taşın dedi. Hiç affetmiycem o kadını :KK43: konu açsam sayfalar dolar da... kusura bakma senin postunu da işgal ettim ama söylediğim gibi dikkat et. Keskin Sirke küpüne zarar, evinde mutlu musun ona bak. Allah bozmasin

Çok üzüldüm cnm yaaa allah o kadını bildiği gibi yapsın
Nasıl insan bunlar evlatlarinin yuvasını yıkıyor bende kv ile kusum ama onlarin eşimle aramız bozulacak diye aklı çıkar

Neden bu kadar maddiyata takıyorsun canım, demekki sana onu laik görmüş sanane oğlu alınsın tavır koysun.
Hayatın tadını çıkar, sen iyi ol.
Ne olursa olsun ben olsam asla renk vermem, herzaman gülerim kimseye beni üzdün zevkini yaşatmam

Sence bu sorun farklı şekilde çözülemez miydi
Ya hakikaten aynı şeyi kaç kez daha sorucaksın.. o soruyu değiştirip şöle de ' ben o haklı kıskançlığımı başka şekilde ifade edemez miydim?' etki tepki olmuş.. kendin göstermediğin olgunluğu 18 (ısrarla sen söylüyorsun) yaşında kızdan bekliyorsun.. oda annesini savunmuş napsın senden yana mı olcaktı?

Kayınvalidem veya annem alma gücü varken evlat ayırıp diğerlerine alıp bana almaması gücüme gider üzülürdüm. ona 20 alsın tamam da bana da biraz alsın yani.. kimse kusura bakmasın ben hediyeleşmenin karşındakine değer verdiğinin işareti olarak görürüm.. durumu kötü birinden elbet pahalı hediye beklemem hatta hiç alamasa da olur ama imkanı olduğu halde almıyorsa beni sevmediğini veya art niyetli olduğunu, düşünürüm bende ondan koparım..

sevgili konu sahibi Naz571 Naz571

her koyun kendi bacagindan sorumlu...

kayyum aileniz herhangi bir sebepten ayrim yapmis; belki buna siz vesile oldunuz, belki karsi taraftaki gelinin daha yakin olmasi, belki de ogullar arasi maddi farkliliklar. bilemeyiz. bunun icin de suclayamayiz keza ortada maddesel seylerde bir zorunluluk yoktur, gonul meselesidir. yapana sag ol denilir, yapmayanin da afiyeti ile ilgilenilmez.

bu konudaki hassasiyetinizi telkin etmek size uzun vadede cok sey kazandiracaktir; yasanilan hadise, hassasiyetinize yenik dusmenizin baskalari tarafindan degerlendirilmis olmasidir.

Yurek baha yuregidir. Bahane vermeyin ne kendinize ne de baskasina... Biriktirecekseniz kendi hayriniz icin baha biriktirin. Evladiniz ve esinizle de pekistirin.

kv de gorumcede boyle sozler soyleme hakkina sahip degil.insan insana boyle saydirmamali.heleki boyle yakin akrabalik iliskilerinde hic yasanmamali.
bence ,kv gile hic gitme ama kocanda onlarin ozellikle gorumcenin tavrina kayitsiz kaliyorsa kocayada had bildirilmeli.
bu arada;kirilmakta hakli olsan bile davranis seklin seninde hos degil ama tabi bunun karsiligida bu olamaz

Kayınvalidem veya annem alma gücü varken evlat ayırıp diğerlerine alıp bana almaması gücüme gider üzülürdüm. ona 20 alsın tamam da bana da biraz alsın yani.. kimse kusura bakmasın ben hediyeleşmenin karşındakine değer verdiğinin işareti olarak görürüm.. durumu kötü birinden elbet pahalı hediye beklemem hatta hiç alamasa da olur ama imkanı olduğu halde almıyorsa beni sevmediğini veya art niyetli olduğunu, düşünürüm bende ondan koparım..

Hay ağzına yüreğinize sağlık katılıyorum

kv de gorumcede boyle sozler soyleme hakkina sahip degil.insan insana boyle saydirmamali.heleki boyle yakin akrabalik iliskilerinde hic yasanmamali.
bence ,kv gile hic gitme ama kocanda onlarin ozellikle gorumcenin tavrina kayitsiz kaliyorsa kocayada had bildirilmeli.
bu arada;kirilmakta hakli olsan bile davranis seklin seninde hos degil ama tabi bunun karsiligida bu olamaz
Evet eşim onlara bi şey demedi sadece bana oraya bi daha gitmezsin dedi

Ya hakikaten aynı şeyi kaç kez daha sorucaksın.. o soruyu değiştirip şöle de ' ben o haklı kıskançlığımı başka şekilde ifade edemez miydim?' etki tepki olmuş.. kendin göstermediğin olgunluğu 18 (ısrarla sen söylüyorsun) yaşında kızdan bekliyorsun.. oda annesini savunmuş napsın senden yana mı olcaktı?
Etki tepki ama bu tepki ağır oldu

Back
X