- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.745
- 333
Bizi anlamıyorlarÖnemli olan altın hediye değil cnm değer görmemek
Benim kv benim Cocuguma bişi takmadi görümcemin çocuğuna altın taktı yalan yok üzüldüm benim Cocuguma değer vermediler diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizi anlamıyorlarÖnemli olan altın hediye değil cnm değer görmemek
Benim kv benim Cocuguma bişi takmadi görümcemin çocuğuna altın taktı yalan yok üzüldüm benim Cocuguma değer vermediler diye
Eşim o hakaret olayından sonra beni haklı bulduStratejin yanlis. Senden buyuk birine ayar verebilirsin tabiri caizse ama bununda adabi var. Saygini kaybetmeden yapmalisin bunu. O ortamdan ayrilirken kv ni gorumceni opebilirsinhatta opmelisin ama sık sık arayip sormayabilirrsin görüşmeyebilirsin. Sen orda vedalasnadin bak onlara koz verdin, esin seni kotu gordu. Bide ona aldi bana almadi deme hediye insanin icinden gelen biseydir kv icin sen el kizisin sende onu oyle gor hediye falan bekleme ve sende ona bisey yapma.
Misal anneler gnu, kv nin dogum gununde kendin kazak yada atki or ver disardan bisey alma. Bide kp ceyrek takti kv takmadi diye ayirt etme o ceyrek ikisinin adina takilir. Bizde dugune giderken her aile bi altin takar mesela kari koca ayri takmaz. Onalrdan gelecek bi ceyreklede zengin olmazsin kucuk seylerin hesabini yapma
Eşim o hakaret olayından sonra beni haklı buldu
Senin olayın nasıl ne yaptılar sanaİyi işte görüşme sende ben görüşmüyorum kafam rahat
Samimi olduğum için çok pişmanımçok çirkin ilişkileriniz var.bebeğinize ne almadılar yerine aldıklarına sevinin bence.kıskançlık karşılşatırma yapmak kötü şeyler,hele ki çocuklar arasında.
sizinki ayrı konu,kv görümce söyledikleri ayrı..tüm bunlar nasıl söyleniyor yüze hayret ediyorum,nasıl bakacaksınız bir daha yüzyüze,bu kadar hakaret nasıl edilir anlayamıyorum..ilişkilerinizi de anlamıyorum zaten,ne kadar içiiçe ne kadar gereksiz samimiyet.
Hayır para değil verilen değer konuhakaret konusunda haklısın ama maddiyata takılmaderim ben bırak ne yapıyolrsa yapsınlar hiç birimiz birilerine güvenipte çocuk yapmadıköyle değilmi
sana ne kadar değer verilirse sende o kadar ver ne bi eksik ne bi fazlaHayır para değil verilen değer konu
İki defa soğuk davrandım başka bi saygısızlık olmadıOlay bu kadarken olmuş olamaz dimi yani? Ağır arıza olması gerek karşındakilerin. Sanki aktarmadığın minik detaylar var gibi![]()
Neyseki bu sefer tek cümleler halinde degil toplu halde anlatmıs meramını
Okuyacaz diye sayfa geziyorduk yoksa![]()
Görümcem beni aradı 2 defadır anneme saygısızlık yapıyorsun dedi bi evime geldiğinde bi de o gün çarşıda tavır yaptım başka bi sorun yokİki kere soğuk davrandı diye , hiç bir kv gelinine böyle hakaret etmez , görümceler böyle davranmaz gibime geliyor ya.
Ya onlar normal değil, ya da siz bazı şeyleri anlatmıyorsunuz.
Onlar teferruat asıl şey her şeyime yorum yapıyorkazak pantolon icin tavir yaparsan kadina saygisizlik edersen dislanirsin tabi bu kadar maddeci olma
Maddeci değilim o kadar konudan bunu mu çıkardınkazak pantolon icin tavir yaparsan kadina saygisizlik edersen dislanirsin tabi bu kadar maddeci olma
Ya o hakaretlerYav bi yelek fazla 2 pantolon az...
Güler yüz, hoşgörü, büyüklere saygı...
Çeyrek neymiş ya, nedir yani!!! Evin barkın ayrı, kocanın hatrına tavır alma soguk davranma!
Tum konuyu okudum derdin gorumcenin cocuguna alinan kazak pantolon. Anlatmayi beceremediysen o senin probleminMaddeci değilim o kadar konudan bunu mu çıkardın