Bunu hak ettim mi sizce?

Stratejin yanlis. Senden buyuk birine ayar verebilirsin tabiri caizse ama bununda adabi var. Saygini kaybetmeden yapmalisin bunu. O ortamdan ayrilirken kv ni gorumceni opebilirsinhatta opmelisin ama sık sık arayip sormayabilirrsin görüşmeyebilirsin. Sen orda vedalasnadin bak onlara koz verdin, esin seni kotu gordu. Bide ona aldi bana almadi deme hediye insanin icinden gelen biseydir kv icin sen el kizisin sende onu oyle gor hediye falan bekleme ve sende ona bisey yapma.

Misal anneler gnu, kv nin dogum gununde kendin kazak yada atki or ver disardan bisey alma. Bide kp ceyrek takti kv takmadi diye ayirt etme o ceyrek ikisinin adina takilir. Bizde dugune giderken her aile bi altin takar mesela kari koca ayri takmaz. Onalrdan gelecek bi ceyreklede zengin olmazsin kucuk seylerin hesabini yapma
Eşim o hakaret olayından sonra beni haklı buldu

Yemek yapıyordum bazıları kıskanç demiş benim derdimi çoğu anlamadı

çok çirkin ilişkileriniz var.bebeğinize ne almadılar yerine aldıklarına sevinin bence.kıskançlık karşılşatırma yapmak kötü şeyler,hele ki çocuklar arasında.
sizinki ayrı konu,kv görümce söyledikleri ayrı..tüm bunlar nasıl söyleniyor yüze hayret ediyorum,nasıl bakacaksınız bir daha yüzyüze,bu kadar hakaret nasıl edilir anlayamıyorum..ilişkilerinizi de anlamıyorum zaten,ne kadar içiiçe ne kadar gereksiz samimiyet.
Samimi olduğum için çok pişmanım

hakaret konusunda haklısın ama maddiyata takılmaderim ben bırak ne yapıyolrsa yapsınlar hiç birimiz birilerine güvenipte çocuk yapmadıköyle değilmi
Hayır para değil verilen değer konu

Olay bu kadarken olmuş olamaz dimi yani? Ağır arıza olması gerek karşındakilerin. Sanki aktarmadığın minik detaylar var gibi :KK64:
İki defa soğuk davrandım başka bi saygısızlık olmadı

20 tane tezGahtadır herhalde almayacaktım o kadar bady mi bez mi yenidoğan ne yapar olasak kıyafeti seçmeye çalışıyordu işte

Sizi evlerine neden davet etsinler hem siz hem onlar çarşıya çıkmış zaten

Ben böyle birşey yapmam.Çünkü sonra ortadan saygı gidince bişeyin manası kalmıyor.Sen çocuklu bir annesin bu kadar ucuz dünya malı için tavır yapmayı kocanı sinirlendirmeye, tavır yapmana hiç gerek yoktu bence.En esas olan mutluluk sana hiç birşey almasalar bile onlara o şekilde tavır yapma bu doğru değil.Sen beklentini Allahdan bekle kulu neyapıyorsun ki,tabi ki kocanda alınır.Sen bir annesin ilerde bu şekilde gitsen çocuğunda bu kavgalardan etkilenir yapmayın canlarım böyle.Kocanızla iyi geçinin ömür boyu yanlarındasınız onların.Bir kiyafetinin olması bile yeterli bebeğin.Esas olan şimdiye kadar her şeyin yolunda gitmesi ne gerek vardi bu yolundalığı bozmaya ki

Yav bi yelek fazla 2 pantolon az...
Güler yüz, hoşgörü, büyüklere saygı...

Çeyrek neymiş ya, nedir yani!!! Evin barkın ayrı, kocanın hatrına tavır alma soguk davranma!

İki kere soğuk davrandı diye , hiç bir kv gelinine böyle hakaret etmez , görümceler böyle davranmaz gibime geliyor ya.
Ya onlar normal değil, ya da siz bazı şeyleri anlatmıyorsunuz.
Görümcem beni aradı 2 defadır anneme saygısızlık yapıyorsun dedi bi evime geldiğinde bi de o gün çarşıda tavır yaptım başka bi sorun yok

Yav bi yelek fazla 2 pantolon az...
Güler yüz, hoşgörü, büyüklere saygı...

Çeyrek neymiş ya, nedir yani!!! Evin barkın ayrı, kocanın hatrına tavır alma soguk davranma!
Ya o hakaretler

Back
X