- Konu Sahibi anyone0205
-
Valla benim eşimde ilk evlendiğimizde aynı senin eşin gibiydi ama söylene söylene birde rahatsızlığımın etkisiyle artık yapmıyor daha dikkatli
canım bende çok söylendim, çok dırdır ettim, ilk başlarda güzelliklede söyledim ama bi süre sonra dırdıra döndü. hatta kavgalar bile ettik ama işe yaramadı. o yüzden bide evi kendi haline bırakma yöntemini denemek istiyorum :bbo:
Valla benimkide aynıı eksigi yok fazlası var o derece
3 yıllık evliyiz bornozunu kaldırmayı ögretemedim.Azimliyim ögrenene kadar söylicem.
Benim ilk yıllarda suratım asılıyordu ister istemez ama artık öyle degil sinir olsam da
ona belli etmeden 'Hayatım bornozunu asmayı unutma' dıyorum. yoksa hayattta asmaz
Yaa benimki çıktığı odanın lambasını kapısını bile kapatmıyoo deli oluyorum.
Ama ben tatlı dille yaptırıyorum.Mesela atıyorum mutfaga gidiyor Canım banada su getirirmisin diyorum
sırf susamasamda :jeyyar: alışsın sonraları sormaya başladı istedigin bişey varmı mutfaktan diye
Nedir bu erkek milletinin hükümdarlıgı ya
bunları böyle yetiştirin analara çok kızıyorum.Erkek yapmaz erkek bilmem ne
Bizim suçumuz ne ya..ondan farkımız ne çalışıyorsa bizde çalışıyoruz bizde yoruluyoruz.
Benim oglum olsun kız gibi yetiştirecem valla
bu cins erkekleri ne yapsaniz degisteremezsiniz...benim ilk kocamda öleydi beni delirtiyodu resmen denemedigim bisey kalmamisti ...iyilikle söledim kizarak bagirarak yok adam yine bildigini yapiyor...en sonunda bosandik ta kurtulduk .. yapacak bisey inan yok...ikinci evliligim su an ...ve esim anlatamam yaaa herseyiyle dört dörtlük bi erkek ...insanin icinde olucak yoksa bi insani degistirmek imkansiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?