- Konu Sahibi anyone0205
-
süpersin valla! kaderime bu çıkmış diyip çekmemiş atıp almışın ikinciyi helal valla! bizede "bak yavrum içkisi yok kumarı yok, karı kız peşinde diil neler var bi bilsen azcık idare et" diyip duruyolar ki bu diyen kaynananım kendisi olur, biz de çekiyoruz, tabi bakalım nereye kadar?
iyi sizinkiler gene kanepenin yanlarına falan koyuyolar ..anammm benimki buzdolabına koyuyodu ardan topluyodummm yazdım okumadınızmı bişi yazmamışsınız.şimdi kendileri askerde benüm herüfün orda iyicene bi sürtüyolar burnunu gerçi gitmeden ben sürtmüştüm iyicene.artık bana yardım yapıyodu.en azından çoraplar buzdolabından çıkmıyodu.yada ne bilim eşyalarını dolaba kaldırıyodu bulaşık bırakmıyodu.baya bi halletmiştim yani.askerlik bitmek üzere şafak 99 3 ay felan kaldı gelsin görücem bakalım eskiye mi döndü yada daha mı iyi oldu bende merak ediyorum .sizce nasıl olmuştur :uhm:
buzdolabına çorap koymak ruh sağlığı yerinde bir insandan beklenemiyeceği için ciddiye almadım o nedenle yorum da yapamadım
allah eşimden razı olsun
tama titiz ve tertipli değil ama asla bu kadar çok dağıtmaz mesela bene vi ogün inceden silip süpürdüysem çekirdek ysak derim çok istiyorsa yer sonrada süpürge açar süpürür
abdest alırken peteğin üzerindeki havluyu mutlaka ayağının altına ser diyorum oda saolsun arada unutur ama genelde serer
üstünü ütü odasında değiş hayatım yeni toz aldım yatak odasında derim orda değişir
önceden böylemiydi değildi rica ettim yaptıgım temizliği anlattım yeni yaptım pislenmesin diye diye saolsın oda artık dikkat ediyo
tabi şuanda hamileyim diye dahada dikkat ediyo ama hamile olmadan öncede ederdi
yani onu oraya koyma onu yapma demek yerine önce kendi yaptıklarını anlat sonrada neden yapmaması gerektiğini izah et bence anlayışla yaklaşıcaktır
gamzegamzel canım benimki çok dagınık her yere bişeyler atıyo ama senin eşin
buzdolaba çorap koyduysa kesin dalgınlıktandır.Benimde kumanda koydugum olmuştur mesela kaydirigubbakcemile3
evet bende sordum dalgınlıktan dedi farkında bile değilim dedi ikimizde oturup gülüştük hatta:roflol: .....arada bi hatırlatırım kızım git iine yaaa başıma kakıp durma der...
:roflol:
daligınlıkla ruh sağlığını karıştıranlar nasıl böyle karıştırabilirler anlamıyorum.demekki ayrım yapamayan bi ruh sağlıkları varlmaz:
bu süreklilik arz eden bir eylem ifadesidir, yani bi kereye mahsus dalgınlıkla yapmiş gibi anlatmadıniyi sizinkiler gene kanepenin yanlarına falan koyuyolar ..anammm benimki buzdolabına koyuyodu ardan topluyodummm
gamze burda suc senin kusura bakma
bu süreklilik arz eden bir eylem ifadesidir, yani bi kereye mahsus dalgınlıkla yapmiş gibi anlatmadın
arkadaş da söylenebilecek en doğru şeyi söyledi bence
dolayısıyla arkadaşa yüklenmen manasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?