Bunu Hiç Denediniz mi?

Dostum yazdıklarını okudukkça sinirden yine patladım . .aynen bi kocada bende böyle inanırmısın bigün sırtım çok ağrıyo dedi kendimi kötüü hissediyorum dedi işten eve gelmişim yemek hazırlamış toplamış bide gel sana masaj yapıyım dedim nerdeyse 40 dk kremlerle yaglarla ovdum ki 4 aylık hamişim bu arada kendimi kanepeye zor attım . . heryerim agrıdı bilsem böyle olcak yaparmıyım . . bida orda uyuya kalmısım . .ertesi gün işşten geldim benim koca evde bu arada çalışmıyo yani hala halımım üstüne paşaya masaj yapmak için koydugum yağ kapagı bile acık kremler herşey halının ortasında duruyo . .varya o anımı anlatamam kan beynime fışkırdı kendimi dünyanın en enayi ve aptal insanı olarak gördüm ve sonunda kavga tabiiiki . .ve bu durumdan ötürü bebeğim biriaz rahatsız oldu tam 1 hafta rapor verdi doktor . . offf yani insan ne yapcanı bilemiyor bazen diyorum görmiyim dursun duyarsız kalıyım ama olmuyo . . .. .

sende onun önem verdiği şeyleri dağıt o farketmeden tatlım. denemedim bilmiyorum ama konuştuğun halde birşey değişmediyse bi dene derim.
nası başlarsa öyle gidiyor canım şükürki eşim benden önce geliyo ve ben hazır sofraya gidiyorum hergün. iş bölümü gibi bişey oluştu kendiliğinden. birde en ufak yardımında bile teşekkür etmeyi unutma.

aynı dertttttt bendede varrrrrrrrr :teytey:ben artık imdatttttttttttt diye bağırıyorum ama kimse duymuyorrr
sürekli iyi kotu bagıra cagıra anlatmaya calısıyorum 1,5 senedir sonuçmu ne ?
ben dırdır,geçimsiz bi karı oldum çıktım gözünde ( bide benim bebegim var artık gercekten huysuz sinirli geçimsiz misafir sevmeyen kimse evine gelsin istemeyen biri oldum çıktım

anammmm bizde 2 yılık evliyiz ilk başlarda benim herüfte yapıyodu dağınıktı walla buzdolabından çoraplarını topluyodun düşünün artıkınnnn.yaptım yaptım ama olmadı dırdır da etmedim walla.bi anda kestim iş yapmayı ne ütüsü ne ççamaşırı hiçbişe yapmadım yemek bilem hazırlamadım acıktım diyodu iyi ozaman yapta yiyelim bende acıktım dedim.sonra baktı olmuyo hadi canım hadi gülüm die tatlı dille yaptırmaya çalıştı.gene yapmadım .sonra ben hadi canım hadi gülüm gel yapalım tut ucundan bakayım. hadi aşkım hadi bitanem gücüm yetmiyo kaldır götürüver getiriver..bak ne vericem götürürsen yaparsan dedim bana yardım ettiğindede en azından ufak bi öpücükle ödüllendirdim...hani köpekleri istediğin bişeyi yaptıklarında ödüllendirirsin yaa aynı öyle işte....hehehehehehehehe

Gün 3 : dün eşim bana uzun zamandır almaya çalıştığı telefonu sonunda aldı. hatta biraz bütçemizi sarsarak bile olsa aldı. ama napiim hem doğum günüm hem evlilik yıldönümümüz aynı aya denk gelince, kocişim geçen sene doğum günümde beni yanlız bırakıp arkadaşlarıyla gezdiği için ben bütün sene laf sokunca alıverdi garibim. işin kötü tarafı bu hediyenin aramızdaki sorunları çözeceğini sanmış ne akılsa. hem yeni telefonumla mutlu mesut oyalanırken "ben sana hep bişiler alıyım o zaman" demesin mi? aradaki farkı anlamıyo ya deli oluyorum, ilişkimiz için önemli olan aradaki iletişim, anlaşma ve yardımlaşma olayının çözülmesi.

neyse uzun lafın kısası dün dolapta hazır yemek vardı beraber ısıtıp yedik ama paşam o güzel göbeğini doyurana kadar yanımda ancak, karnı doydu bulaşıkları bıraktı tezgaha. o ne ala yemeği yiyene kadar yanımda sonra bulaşıkları bana bırakıyo. valla bende aynen tepsiyi bıraktım mutfağa ki bu arada ona mutfakta yemek yemeği öğretemedim alıyo tepsiyi sehpa çıkaryo bi tane orda yiyo. bundan sonra asla ona katılmıycam çünkü ben atıştırmalıklar dışında bildiğimiz yemekleri mutfakta yemeyi seviyorum neden hep ben onun istediğini yapcakmışım bakiim klava:

sonra oturdum telefonumla oynadım. evi bi görseniz kıyamet valla. mutfak bulaşıkla doldu, yatak falan toplamıyom artık, çamaşırlar heryerde, banyo almış başını gitmiş.

işim kötüsü önceden mutfakta bi iki kere bulaşık biriktirmeyi denemiştim ama çok huzursuz oluyor dayanamıyor ve sinirlenip topluyordum. bu sefer öyle bi dolmuşum ki artık manyak alıştım artık akşam gidip koltukta uzanıp aynı eşim gibi yan gelip tv izlemeye. galiba içinde gizli pasaklı bi yanım varmış bu grevi baya uzatıcam galiba mirmirmirmir

ama fazla gözede batmamak lazım galiba, o tembelin peşinden çöp bulaşık vb. toplamaktan hep ertelediğim işler vardı. sonuçta o işler kocişimin istesede beceremeyeceği işler. kıştan kalan yorganı hala nevresimleyip dolaba kaldıramamış, kışlık botları silip kutulayıp ayakkabılığımı düzenleyememiş, buzdolabını silememiştim ve bunun gibi aslında erkeklerin hiç düşünmediği varlığından haberdar olmadığı işler işte. ya da en azından benim koca kafalım öyle.

haksızmıyım ama en azından ortalığı dağıtmayıp, düzenli tutsa bende bu tarz işlere ve temizliğe daha fırsat bulmaz mıyım? :enbuyukkk:

anyone çok tatlısın :)
Allah sabır versin
sende annemi kocanda da kendimi gördüm
çok dağinik bi insanım ben de
üstümden çıkardiğim orda burdadir
odamı görme!
bit pazarı yanında parisin elit butiği gibi kalır
taaa mart ayında gittiğim fuarda yanıma aldigim valizim bile içinde kıyafetlerimle öylece duruyor 4 aydır kapının arkasında!
annem yoruldu artık, baktı ki bagirip çagirmak sinir krizleri geçirmek bana sökmüyor o da saldı çayıra karişmiyor, ellemiyor, toplamıyor hiçbişeyimi
hatta banyoda, lavaboda aynanın önüne bıraktım saç düzleştiricimi + maşamı tuttugu gibi yere firlatiyordu bi ara
bu tabloyu görünce doğal olarak kıyameti kopariyordum "onlara kaç para verdim haberin var mi senin??" diyerek
önceleri hiç toplama huyum yokken annemin bu tavrı benim pasaklı tarafımı bi nebze törpüledi
haa yine öyle bal dök yala bi odam yok, üstümü başımı çıkarır çıkarmaz katlayıp koyma mertebesine erişemedim
ama en azından haftada bi günümü odamı toplamaya ayiriyorum
saç maşam ve düzleştiricimi işim bittikten sonra dolaba kaldırıyorum
yani en azından bi derece eğitildim :)

sen de bırak kocanın arkasını toplamayı, tembelliğe alıştırma kendini fakat tembel numarası yap bi süre :)

benimkiside çorabını bile kirli sepetine atmaz ama ne yaptıysam alıştıramadım çok denedim toplamadım öylece bıraktım ama sen çok tembelsin hiç bir iş yapmıyorsun diye laf etti kirli kıyafetlerini çıkarıp yatağın üzerine atıyor bir keresinde bende topladım dolaba yerleştirdim bunları neden yıkamadın baksana bunlar kirli dedi bende nerden bileyim kirli sepetine neden atmıyorsun kirlileri dedim ama yok fayda yine aynı

Bardağını, tabağını masada mı bıraktı gideceksin tepesine dikilip gel kocacım diyip elinden tutup kaldıracaksın sonra o bardakla, tabağı eline tutuşturup mutfağa kadar eşlik edeceksin. O tabak çanağın yeri orası değil, burası canım bundan sonra buraya tamam mı diye de tembihleyeceksin.

Kendisinin düşünmesini beklerseeenn daha çoookk beklersin. Dürte dürte öğrenecek. Onun kadar sende yoruluyorsun bunu bir şekilde idrak etmeli.:umursamaz:

Kızlar çok güldüm ya hemde sinirleniyorum Bunların hepsi aynı
Benimkinin çorapları toplamaktan bıktım artık toplamıyorum
Hafta sonu bi baktım Kanepenin köşesinde 4 tane çorap,bende göremedim ortalıkta,heralde sepete attı diyorum.Megerse benim dagınık kocam kirli çorap koleksiyonu yapıyormuş -tatlicadiarzu-kanepenin arkasında.
Çagırdım çabuk al şu çoraplarını burdan dedim.Kızdım ama çokta tın

iyi sizinkiler gene kanepenin yanlarına falan koyuyolar ..anammm benimki buzdolabına koyuyodu ardan topluyodummm yazdım okumadınızmı bişi yazmamışsınız.şimdi kendileri askerde benüm herüfün orda iyicene bi sürtüyolar burnunu gerçi gitmeden ben sürtmüştüm iyicene.artık bana yardım yapıyodu.en azından çoraplar buzdolabından çıkmıyodu.yada ne bilim eşyalarını dolaba kaldırıyodu bulaşık bırakmıyodu.baya bi halletmiştim yani.askerlik bitmek üzere şafak 99 3 ay felan kaldı gelsin görücem bakalım eskiye mi döndü yada daha mı iyi oldu bende merak ediyorum .sizce nasıl olmuştur :uhm:

buzdolabına çorap koymak ruh sağlığı yerinde bir insandan beklenemiyeceği için ciddiye almadım o nedenle yorum da yapamadım

allah eşimden razı olsun
tama titiz ve tertipli değil ama asla bu kadar çok dağıtmaz mesela bene vi ogün inceden silip süpürdüysem çekirdek ysak derim çok istiyorsa yer sonrada süpürge açar süpürür

abdest alırken peteğin üzerindeki havluyu mutlaka ayağının altına ser diyorum oda saolsun arada unutur ama genelde serer

üstünü ütü odasında değiş hayatım yeni toz aldım yatak odasında derim orda değişir

önceden böylemiydi değildi rica ettim yaptıgım temizliği anlattım yeni yaptım pislenmesin diye diye saolsın oda artık dikkat ediyo

tabi şuanda hamileyim diye dahada dikkat ediyo ama hamile olmadan öncede ederdi

yani onu oraya koyma onu yapma demek yerine önce kendi yaptıklarını anlat sonrada neden yapmaması gerektiğini izah et bence anlayışla yaklaşıcaktır

buzdolabına çorap koymak ruh sağlığı yerinde bir insandan beklenemiyeceği için ciddiye almadım o nedenle yorum da yapamadım

seninkide resmen hakaret oldu be güzelim yorum yap dedik hakaret et demedik.nerden buluyorsun hakaret etme hakkını anlamıyorum.başımdan geçen birşeyi anlattım.ciddiye almamış yorum yapmamışsın hiç yapmasaydın ozaman.iyi çorabı buzdolabına koydu die tımarhaneye kapatalım hemen.oraya layık çünkü sırf bu yaptığı için demi.siz hemen herkesi ruh hastası die yakıştırmayı pek alışkanlık edinmişsiniz.hemen en ufak bişeyde insanlara ruh hastası diyen birinin ruh sağlığından şüphe ederim ben asıl

gamzegamzel canım benimki çok dagınık her yere bişeyler atıyo ama senin eşin
buzdolaba çorap koyduysa kesin dalgınlıktandır.Benimde kumanda koydugum olmuştur mesela kaydirigubbakcemile3

Ne güzel canım allah mutlulugunuzu daim etsiz
Darısı dagınık kocaların başına

gamze burda suc senin kusura bakma

iyi sizinkiler gene kanepenin yanlarına falan koyuyolar ..anammm benimki buzdolabına koyuyodu ardan topluyodummm
bu süreklilik arz eden bir eylem ifadesidir, yani bi kereye mahsus dalgınlıkla yapmiş gibi anlatmadın
arkadaş da söylenebilecek en doğru şeyi söyledi bence
dolayısıyla arkadaşa yüklenmen manasız

o sizin yorumunuz buda benim yorumum .bir defa olmadı bikaç defa oldu anlattığım olay.ama hergün hergün yapılmış bişey değil.hergün yapılmış bişi bile olsa arkadaş sadece yorum yapabilir hakaret edemez kimse ona bu hakkı vermez .ben yorum yapın dedim ama askerden döndüğü zaman nasıl olur sizce daha mı temiz olur yoksa daha mı kötü olur pis olur diye sordum.hakaret etmeden bişiler yazabilirdi eleştiriye açığım ama hakarete asla

ya kızlar atışmayın allah aşkına, iş güç koca derdi derken bide birbirimizle atışmayalım. valla ben böyle bir paylaşım ortamı bulduğum için çok sevindim. insan yazdıkça rahatlıyo. ortamı germeyelim değmeeeeez :lepi:

onu bunu bırakında bakın ne oldu az önce. eşim biz yaklaşık 2 hafta önce memleket vs. seyahatinden önce haftada bir, bazen iki bi havuza yüzmeye gitmeye başlamıştı. bizimde yukarda bi arkadaş bahsetmişti ütü odamız var, ve bizde toz olmasın diye orda üstümüzü değiştiriyoruz genelde (yani ben her zaman, eşim ise bi yerde çıkarmaya başlar ütü odasında tamamlar), ve günlük o kıyafetimizi ertesi gün işe giymek üzere ütü masasına bırakırız. ama benim kociş artık ne var ne yok oraya koymaya başladı. bahsetmiştimya thy etiketlerini bile klava: bizimki iki hafta önce gittiği havuz dönüşü bonesini ütü masasına bırakmıştı, e bende o zamanlar zıvanadan daha çıkmamış biri olarak bir yıldır yaptığımı yaptım ve hemen ütü masasının karşısındaki dolaba koydum onu. benim herif beni bugün iş yerimden aradı, "bonem nerde? ütü masasındaydı" diye sordu, dolaba bak dedim, bulamadıkça telefonda benim eşyalarıma elleme demiyormuyum, ne yaptın attınmı diye çıkışmaya başladı ki o arada dolabı kurcalarken bulmuş. bende ona "o bikaç hafta önceydi, artık hiçbir şeye ellemiyorum zaten" dedim. valla canıma tak ettiyaaa ne enayilik benimkide, adam istemiyo onun eşyalarına ellememi, artık bişi yapmıycam.

farkındayım benim herif asabi, hırçın ve inatçı. bu tutumuma devam edersem çok büyük kavgalar yaşayacağız ama en azından başından bi şekilde yaşamamız lazım. yoksa ben bitiyorum anacım. üç günlük grevim süresince vakit bolluğundan kot tişort yerine kumaş pantalon ve gömlek ütüleyip giydim, saçımı toplamak yerine şekil verip saldım, evden çıkarken güneş kremi, göz kalemi ve ruj sürdüm ve kendime inanamadım. önceden bu kadarını bile yapamıyordum. inanın iş yerimde vs. kendime güvenim geldi. arkadaşlar bune şıklık ayrı bi hava var bugün sende falan dediler. kendimden ne ödünler vermişim meğer. öğrenciyken daha süslüydüm ben yaaaa. ne hale getirmiş beni öküz herif.

en tuhafıda ama ne biliyo musunuz bi öküzü sevmek en azından ona karşı hala sevgim var. inşallah bu sevgimizi tüketmez.

Son düzenleme:
kimse hakaret etmesin ortam gerilmesin canım kimsenin hakaret etmeye hakkı yok.konuşuyoruz burda şunu yap bunu yap diyoruz hakarete ne gerek var.ruh sağlığı bozuk demeye gerek yoktu orasını ben bilirim o değil.kusura bakmayın keşke hiç yazmasaydım.sizin konunuzda karışmasaydı keşke.siz devam edin kaldığınız yerden bizim konuyu boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…