Canım evli değilim böyle birşey başımada gelmedi ama bana kalırsa birgün (evi hiç toplamadıgın baştan aşağı darmadağın olduğu günlerden) eşinin gözü önünde tamamen bal dök yala yapmasanda nispeten gözle görülür bir toplama yap..daha sonra (muhtemelen yorulursun yorulmasan bile) hafif uf ve puflamalarla örneğin; hayatım biliyorsun çalışıyorum yemek vs. derken çok yoruluyorum diye söze başlayıp yaptıgın işlerin zorlugunu yumuşakça anlatsan sonrada kendini benim yerime birkoy desen..sanırım sen daha iyi bilirsin ama az da olsa duyarlı biriyse eskisinden daha iyi olacaktır..
gamzegazel arkadaşım sana gelince ruh sağlığı bozuk diyen arkadaşın yorumuna ne kadar hakaret gözüyle baksanda 'bence' gayet yerinde olmuş,ki açıklamak gerekirse erkek arkadaşının/eşinin bu yaptığı çamaşır makinasında bir kutu peynir saklamak,yada muz kabuğunu tuvalet kağıdı olarak kullanmak gibi birşey..yani çoraplarını buzdolabında saklayan onu da geçtim çorabını koydugu dolabın içindeki yemekleri yiyecek mideye sahip birini ilk defa duydum açıkçası,oldukça ilginç...