Bunu Hiç Yaptn m?

hayırrr

Alttaki misafirlikteyken canın çok istediği halde annenin gözünün içine baktıktan sonra hayır dedin mi

eveeeeeeet. Bi kaç ısrar etse aslında istiyceksin ama neyse

Kardeşin lavabodayken sırf gıcıklık olsun diye ışığı söndürdün mü?

çocukken yapardım...

sen ağzında leblebi varken kahkahalara boğuldun mu?

Son düzenleme:
evetttttt

küçükken bunu yaptın mı

a:burası bizim mahalle
b:hayır bizim mahalle
C:hayır burası allahın mahallesi

yapmam mı=))

alttakı sen hıc toplulukta hapşırdıgına utandın mı?

evettttt halada utanırım

sen hiç iğneyi parmağının derisinden geçirip sanki sihirbazmış gibi etrafına gösterdin mi

hep cadde üzerinde oturduğum için yapamadım

bi mağazada beğendiğin bi ürünün fiyatını sorup çok pahalı olduğu öğrendikten sonra, almıycaak olduğun halde " hmm güzelmiş aslında. bak deriymiş bide, rahatta gözüküo. Neyse biz biraz düşünelim. iyi günler" diyim cıktın mı?

coookk:))

allttaki sen hıc araba yanından gecerken suren nasıl bırı dıye baktın mı=))

oo ben fazla fransız kalmışım. ama hemen düzeltiyorum

evet yaptım. hatta yanlışlıkla kanattığım bile olmuştur

bi mağazada beğendiğin bi ürünün fiyatını sorup çok pahalı olduğu öğrendikten sonra, almıycaak olduğun halde " hmm güzelmiş aslında. bak deriymiş bide, rahatta gözüküo. Neyse biz biraz düşünelim. iyi günler" diyim cıktın mı?

yoo ben netimdir ya bgenmedm derim yada param yok alamam =)

gizli gizli eşinin cep telefonunu karıştırdın mı =)

yanındaykende yaptım ama gizli gizli daha zefkli oluyo

numaranı gizli yapıp herhangi bi numarayı arayıp işlettin mi

evettt kocami islettim onu çok begendigimi ve onunla bulusmak istedigimi soyledim basta tanimadi soru falan sordu nerden buldun numarami falan sonra beni kahkaha tutunca "dur sen eve geliyorum" dedi :))) çok komikti yaaa tavsiye ederim

Kocandan veya sevgilinden suphelenince onu test etmek için bi kiz arkadasinin yardimiyla onu isletme senaryolari yazdin mi kafanda? (mesela aksam ikimiz otururken arkadasim msj atar, acaba bana soyler mi? cvp yazar mi? gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…