Bunu Hiç Yaptn m?

hayır denemek istediğimde kendim denemedim hep onu :)
sen hiç buz gibi suyla duş aldın mı ?

hayır yaaa ama çok isterdim dneemeyi =)

hiç nefret ettiğin biri hakkında şunun ağzını burnunu bi dağıtsam diye düşündün mü =)

Sadece 1 kişiye... Aklıma geldikçe deliriyorum hala

Sen hiç sırf birine yaranabilmek için asla yapamayacağın birşeyi yaptın mı?

Hayır yapmadımm

sevgilinin yada eşinin yanında karnın guruldadı mı ?
(bide karnım guruldadı aşkım diye açıklama yaptın mı)

Hahahahaaaa çoookkkk guruldadı Hatta aşkımın karnı da benimkine cevap verdi guruldayarak

Hiç gülerken karşındaki kişi "X, dişinde yemek kalmış hehehee" dedi de kıvırmak için kırk takla attın mı

Son düzenleme:
evet başladım ama sonra sıkıldım

ikram edilen yiyeceği beğenmediğin halde ayıp olmasın diye zorla yedin mi? :120:

Çok şükür ki hayır

Söylediğin bir yalan gereği başka başka yalanlar söylemek zorunda kalıp işin içinden çıkamadığın zaman oldu mu? (nasıl soru bu yaaa)

oldu olmaz mi tabi yilan hikayesine donunce itiraf ettim halbuki basindan gerçegi soyleyebilirdim ama ne bileyim beyaz yalan diye cazip gelmisti

bi kizim olursa zaman zaman beraber takiliriz, kuafore, alisverise, yemege falan gideriz diye hayaller kurdun mu?

Kurmadım, ama bir oğlum olursa onu sapık yetiştireceğim kızların eteklerini kaldısın diye tembihleyeceğim küçük nuri küçük behlül olacak benim oğlum bunun hayalini kuruyorum hep..

Peki sen alttaki acı yedikten sonra tuvaletini yaparken zorlandın mı

maleseffffff evett napalım insanız yani

Alttaki hiç uzun eşşek oynadın mı .?

Sehpaya,kapıya, para kasasına vs vs vs nerelere çarpmadım ki Sakarlıklarım meşhurdur malesef

Hiç dişçi koltuğundan kaçtın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…