Bunu Hiç Yaptn m?

cidden sakarız ya
Evet malesefgeçen sene ekim ayında..

eşime kızıp banyoya gidip ,belime kadar olan saçlarımı kısacık yaptım banyodan çıkıp alt kata indiğimde eşim ŞOK geçirecekti

Peki sen eşinin yüzüne karşı,onda beğenmediğin bi yerini yada huyunu söyledin mi??

ayyy gitmiş caanım saçlar
söyledim tabi niye söylemiyim..sevmediğim bir huyu vardı..huyda değil gerçi ya..
söyleye söyleye bıraktırdım azmin zaferi
sevgilinin eşini her neyinse cep telefonunu karıştırdın mı

Yavaş yavaş uzuyorlar işte
Hiç şaşmaz canım..her akşam muntazam bi şekilde karıştırırım..ona güvenmediğimden değil,çevreye güvenmediğimden
Peki sen hiç sevdiğinle dışarda, sk veya cd dans ettin mi??

haha aynen her akşam mutlaka
yalnız birbirimizi biliyomuşzda soruyomuşuz gibi olduk iyice he
evet bi restorantta kaldırmştı yemek yerken cart dye çok utanmıştım
bide çarşının ortasında yürürken döndürevermişti birden kendine noldumu şaşrmıştım
sonra her an yapabilir dye beklemeye başladım ama Allah tan yok bu aralar
peki sen kahvesine tuz attın mı?

Daha beni istemeye bile gelmediler kiiiii :84:

Ya sen hiç ayağın kayıp yere düştün mü :122:

o ne lan ama binmedim

alttaki sen hiç kola içtin mi?

içmem mi
sen hiç yağmurda ıslandım diye ağladın mı

Hayır

Senin hiç denizde dalgayla bikinin açıldı mı
(kalkmadan düzeltcem diye uğraşmak çok sinir bozucu )

Çiğ tavuk değil ama sevmediğim tatmadığım şeyleri sevdiğimin hatrına yedim

Sen hiç patenle uçtun mu

paatenle ucmak derken? dusmek anlamındaysa duser gıbı oldum ama buz patenınden bahsedıorum cok yumusak yavasca dusmustum D ama hızlı ucar gıbı gıtmek anlamındaysa hayrr hıc o kdr hızlı gıtmedım cnku bılmıorm

sen hic en yakın arkadasınla bı konuda tartısıp dusman gıbı oldunmu?

hayırr cnku zaten bılmedıgm ıcn hıc oynamadım dogru durustt

sen hicc yanlıslıkla bır arkadasının bır esyasını kırdınmı tlf gıbı degerlı bısey?

hatırlamıyorum ama galiba hayır :)

hiç telefonunu ve diğer iletişim yollarını kapatıp bir kaç gün yalnız kaldın mı...

evet valla ettim... ama ben bağırdım eşim sustu tabi rezil oluyoruz diye alttaki sen hiç birisini şöyle ağız tadıyla dalmayı ağzını burnunu kırmayı hayal ettin mi ettinse kimee ?

evettt zaten gercekte yapamadıgm ıcn hep hayal etmısımdır eskı slk sevglme mesela bıda ne blm cok gıcık oldugm kısıler var hepsıne ıste

alttaki sen hiç mesela kalabalık arkadaslarınla bı masada yemek yerken bı anda guclu bı sekılde ama elınle kapatamayıp yemeklerın uzerıne hapsurdunmu hapsurduysan ondan snrakı mılletın tepkısı neydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…