• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu Hiç Yaptn m?

:52:cidden sakarız ya:52:
Evet malesef:50:geçen sene ekim ayında..

eşime kızıp banyoya gidip ,belime kadar olan saçlarımı kısacık yaptım:50: banyodan çıkıp alt kata indiğimde eşim ŞOK geçirecekti:52:

Peki sen eşinin yüzüne karşı,onda beğenmediğin bi yerini yada huyunu söyledin mi??

ayyy gitmiş caanım saçlar:41:
söyledim tabi niye söylemiyim..sevmediğim bir huyu vardı..huyda değil gerçi ya..
söyleye söyleye bıraktırdım azmin zaferi:9:
sevgilinin eşini her neyinse cep telefonunu karıştırdın mı:1:

Yavaş yavaş uzuyorlar işte:50:
Hiç şaşmaz canım..her akşam muntazam bi şekilde karıştırırım..ona güvenmediğimden değil,çevreye güvenmediğimden:52::52:
Peki sen hiç sevdiğinle dışarda, sk veya cd dans ettin mi??

haha aynen her akşam mutlaka:9:
yalnız birbirimizi biliyomuşzda soruyomuşuz gibi olduk iyice he:9:
evet bi restorantta kaldırmştı yemek yerken cart dye çok utanmıştım:17:
bide çarşının ortasında yürürken döndürevermişti birden kendine noldumu şaşrmıştım:9:
sonra her an yapabilir dye beklemeye başladım ama Allah tan yok bu aralar:9:
peki sen kahvesine tuz attın mı?:9:

haha aynen her akşam mutlaka:9:
yalnız birbirimizi biliyomuşzda soruyomuşuz gibi olduk iyice he:9:
evet bi restorantta kaldırmştı yemek yerken cart dye çok utanmıştım:17:
bide çarşının ortasında yürürken döndürevermişti birden kendine noldumu şaşrmıştım:9:
sonra her an yapabilir dye beklemeye başladım ama Allah tan yok bu aralar:9:
peki sen kahvesine tuz attın mı?:9:

Daha beni istemeye bile gelmediler kiiiii :84:

Ya sen hiç ayağın kayıp yere düştün mü :122:

içmem mi :1:
sen hiç yağmurda ıslandım diye ağladın mı :27:

Hayır

Senin hiç denizde dalgayla bikinin açıldı mı :27::27:
(kalkmadan düzeltcem diye uğraşmak çok sinir bozucu :27::27::27:)

Çiğ tavuk değil ama sevmediğim tatmadığım şeyleri sevdiğimin hatrına yedim :1:

Sen hiç patenle uçtun mu :9::9:

paatenle ucmak derken? dusmek anlamındaysa duser gıbı oldum ama buz patenınden bahsedıorum cok yumusak yavasca dusmustum D:D:D ama hızlı ucar gıbı gıtmek anlamındaysa hayrr hıc o kdr hızlı gıtmedım cnku bılmıorm :D:D

sen hic en yakın arkadasınla bı konuda tartısıp dusman gıbı oldunmu?

hayırr cnku zaten bılmedıgm ıcn hıc oynamadım dogru durustt :D

sen hicc yanlıslıkla bır arkadasının bır esyasını kırdınmı tlf gıbı degerlı bısey?

hatırlamıyorum ama galiba hayır :)

hiç telefonunu ve diğer iletişim yollarını kapatıp bir kaç gün yalnız kaldın mı...

:27::27::27: evet valla ettim... ama ben bağırdım eşim sustu tabi rezil oluyoruz diye :27: alttaki sen hiç birisini şöyle ağız tadıyla dalmayı ağzını burnunu kırmayı hayal ettin mi ettinse kimee ? :1:

evettt zaten gercekte yapamadıgm ıcn hep hayal etmısımdır eskı slk sevglme mesela bıda ne blm cok gıcık oldugm kısıler var hepsıne ıste :D:D:D

alttaki sen hiç mesela kalabalık arkadaslarınla bı masada yemek yerken bı anda guclu bı sekılde ama elınle kapatamayıp yemeklerın uzerıne hapsurdunmu :D:D:D hapsurduysan ondan snrakı mılletın tepkısı neydı :p

Back
X