- 26 Ocak 2009
- 929
- 287
- 648
evet canım asla bebeğimi bırakmam onlarrın elıneen ıyısı evde oturmak gene cok sıkıldım ama napalım gülü seven dikenıne katlanır,bebiş uyumuşken bende temızlık yapayım bari,bak şimdi eşime sinir oldum cocugu anneme bırakalımmışşş
merhaba kızlar benim k.valıdem cok cadoloz ters herseyı yanlıs anlayan kendı kendıne kuran içerleyen ,olmadık seylerden anlamsız manalar yükleyen tuhaf bir kadın... yazmakla bitiremem
neyse ..
sorunum bebeğim 2,5 aylık ne zaman bize gelseler yada biz onlara gitsek bebeğim hep kucakta uyku düzeni bozuluyor uyumasına mani oluyorlar ,uyansa bile hep kucakta saatlerce,k.validem görümcem ve 12 yaşında ki kızı indirmıyrolar kucaktan,dolayısıyla onlar gidince bebeğim tam abartısız 10 gün kendıne gelmıyor gece gündüz ağlıyor,uykusunda inliyor,cunku cok hırpalanıyor biryerleri inciniyor,neyse sonra düzeliyor bunlar gelince tekrar başa sarıyor,huysuz sürekli ağlayan bir bebek oluyor,bu olayı eşime söyledim başta bana inanmadı tesadüf dedi tam 4 kez yaşadık ve bu sefer eşim sen haklıymışsın dedi ilk defa bana hak verdi
şimdi ben bunu k.valideme nasıl söylücem,direk söylesem almayın kucağa diye ters cevap verir küser yada tersini yapar dahada inada bindirir,cok tuhaf bir kadın sizce ne yapmalıyım nasıl söylemelıyım?:44:
merhaba kızlar benim k.valıdem cok cadoloz ters herseyı yanlıs anlayan kendı kendıne kuran içerleyen ,olmadık seylerden anlamsız manalar yükleyen tuhaf bir kadın... yazmakla bitiremem
neyse ..
sorunum bebeğim 2,5 aylık ne zaman bize gelseler yada biz onlara gitsek bebeğim hep kucakta uyku düzeni bozuluyor uyumasına mani oluyorlar ,uyansa bile hep kucakta saatlerce,k.validem görümcem ve 12 yaşında ki kızı indirmıyrolar kucaktan,dolayısıyla onlar gidince bebeğim tam abartısız 10 gün kendıne gelmıyor gece gündüz ağlıyor,uykusunda inliyor,cunku cok hırpalanıyor biryerleri inciniyor,neyse sonra düzeliyor bunlar gelince tekrar başa sarıyor,huysuz sürekli ağlayan bir bebek oluyor,bu olayı eşime söyledim başta bana inanmadı tesadüf dedi tam 4 kez yaşadık ve bu sefer eşim sen haklıymışsın dedi ilk defa bana hak verdi
şimdi ben bunu k.valideme nasıl söylücem,direk söylesem almayın kucağa diye ters cevap verir küser yada tersini yapar dahada inada bindirir,cok tuhaf bir kadın sizce ne yapmalıyım nasıl söylemelıyım?:44:
aldıklarına bırsey demıyorum ama daha 2,5 aylık,aslında bana sorun yapmak için kucağa alışsın diye yapıyorlar birazda farkındayım,hoslanmadıgımında gayet farkındalar ama ben tatsızlık cıkmadan nasıl yapabılırım bunu,o bırakıyor diğeri alıyor hangi birinin elinden alayım
Görümcenin çocuğuna desene; "Anan bi tane yapsın onu yoğur, sev" diye. Ne demek bilmem kimin çocuğunu seviyoruz yoğuruyoruz, hamur mu bu yani. 12 yaşındakinin ettiği lafa bak hele, anan yapsın bi tane oyuncak da yoğurur musun ezer misin çiğner misin, ay sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?