Canım kayınvalidenle yakın bir yerde mi oturuyorsun ? Yani çok mu sık gelip giderler öncelikle ben bunu merak ettim :26:
Ben söyle derdim anne biraz hassas davranırmısın bebeğime falan fırsat vermezdim kucaklara pek ama işte herkez bir değil ki ben o konularda çirkef olurum vallahi kibarca falan sokarım yanı sonucta cocugum nıye hırpalansın kı o kırılcak dıyee cokta tın
kucaga alıstırmak ıstemıyorum tek basıma kaldıgımda durmuyor.kucagınıa alıp durmayın sonra ben cekıyorum sonucunu..bu konuda ozverılı olun ulennn derdım:)))
Eşinesöylet bence.
Ya da sen söyle.
Kucağa alışıyor, evde bana zor oluyor vs.
Eşin de arkandan gelsin.Tasdiklesin seni
aldıklarına bırsey demıyorum ama daha 2,5 aylık,aslında bana sorun yapmak için kucağa alışsın diye yapıyorlar birazda farkındayım,hoslanmadıgımında gayet farkındalar ama ben tatsızlık cıkmadan nasıl yapabılırım bunu,o bırakıyor diğeri alıyor hangi birinin elinden alayım
haklısın artık bir şekılde söylıcem,ters kadın direk kucağa alısıyor dıye sevmıcez mi hiç der,anında bır cevap yapıştırır,eşimde anneısnden korkar bakalım nasıl söylıcez,kadın o kadar şer ki
haklısın artık bir şekılde söylıcem,ters kadın direk kucağa alısıyor dıye sevmıcez mi hiç der,anında bır cevap yapıştırır,eşimde anneısnden korkar bakalım nasıl söylıcez,kadın o kadar şer ki
evet canım yürüyerek 5dkgörüşüyoruz sürekli
keşke bu kadar anlayışlı olsalar,aynen öyle kucak istiyor uykudayken bile emzırıyorum uyuyor yatağına bırakınca ağlıyor
canım sende 35. haftandaymıssın sağlıcakla doğur,ben 35. haftamda doğum yapmıştım,bu sıralar temızlık vs. pek yapma,kendını yorma ben evi temızledim sabahına 35. haftamda doğurdum:) dikkatlı ol
sen o işi eşine devret cnm kendin diyemiyosan
benm kızım32 hftlık doğdu tam 1 yaşına kadar kimseye vermedim kırılan kırılsın ne yapalım yazık değilmi bebğine küçücük ne anlasın kucaktan
sagolasın cnm benım:)
kuveste kac gun kalmıstı tatlım senın bebısın?
ayy ıns.zamanını bekler..20 nısanda dogurcam ınsallah..benım kıza bıraksan ooo bır yol veren hemen cıkcak valla o derece tekmelıyor:)
ağzına sağlık canım,haklısın walla ne anlasın kucaktan,uykuda bir inleyişi var duysanız acırsınız,sürekli bana gelip bebek sevmeye geldik diyorlar şimdi bende almayın kucağa desem buna karşıklık hoş olmayacak zaten aramız limoni en iyisi eşime devredeceğim tabi oda söylerse
35 haftalık doğdu küvezden cıkdı eve getırdım k.valıdem sureklı kucagında bırde 12 yasında kı torununa verıyor al sende tut dıye ,aklıma geldıkce sınırlerım tepemde ,cahıl ınsanlar,bebeğim daha kendını tamamlamış,o zaman eve gelenlere göstermedım dıye mılletın ıcınde sızın nazarınız değer dıye getırmıyor dedı 15 kişinin içinde
şimdi bunu nasıl izah edicem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?