- 21 Nisan 2016
- 817
- 289
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
arkadaşlar ben bir işyerinde sekreter olarak çalışıyorum ofisimi teknokent ve birde merkez ofis var deneme süresi içindeyim 1 ocakta bitecek deneme süresi ancak iş başladığım üçüncü gün insan kaynakları merkez ofisten gelip bana merkez ofisteki sekreterlin çıkacağını ileride ihtiyaç olursa beni çağıracaklarını ilettiler ben de hani iş görüşmesine bile 3 saatte ancak gelebildiğimi ve oraya vasıta bulmada aşırı zorluk yaşadığımı bildirmiştim aradan 1,5 ay geçti ve dün akşam iş çıkışı ik sorumlusu aradı beni pazartesi günü merkez ofise çekmek istediklerini söyledi ben açık açık gelemeyeceğimi söyledim buraya bile dolmuş otobüs zor buluyorum kaldı ki 3 vasıtalık yer benim için inanılmaz zor olur olamaz onun için kibar bir dille ilettim gelemeyeceğimi merkez ofiste kaç tane çalışan var ne saçma yer ya ben zaten burda yeniyim orda ne yapacaksam ne kadar süreli çağırdıklarını sordum hani bir kaç günlük ise idare ederim belki diye ama bir süresi olmadığını söyledi ben de oraya gelemeyeceğimi dürüst bir şekilde nedenleri ile ilettim kadın bozulur gibi oldu sesi çıkmadı sanki köleyim gel oraya git buraya bu ne ya değil mi hani bunun için burdaki işimden çıkartılar mı bilemiyorum yada çıkartmasalar bile ileride izin almam gereken vs benzeri durumlar olduğunda ambargo koyma gibi hani madem bizim buraya gelmedi biz de ona izin vermeyiz gibi yaptırımlar yaparlar mı bilmiyorum sizlerle paylaşmak istedim.