Saç Rengi ve Saç Boyama bunu nasil acik kullu kumrala ceviririm (KENDİ FOTOGRAFİMLA)

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
Suanki sacim ;

Eklentiler

• B612_20170516_205235-1.webp
    22 KB · Görüntüleme: 322
Bilmiyorum ki sacim kizildi,sacimi actim ustune koleston 8.1 boyadim boyle oldu
Guzel mi yoksa begendin mi
Canım benim,simdi ben yıllardır boyadigim icin az.cok ogrendim birseyler sanirim senin boyadigin renkte açık kullu kumraldi ama böyle bir sari renk gibi cikti.kolestonun boyalarinda istedigin rengi tutturamazsin.bu renkte guzel ama doğal durmuyor.sen tam anlamiyla kullu kumral istiyorsan,palettenin kullu kumralina boyaman gerekiyor.acik kullu degil ama,normal kullu kumral.çünkü zaten saçın sariya yakin oldugu icin,boyadigin kumral açık duracak zaten.yani tam anlamiyla acik kullu kumral olacak.:)))

O kadar actim sacimi bide koyulasir diye korkuyorum koyuya boyamaya
Paletteye alerjim var
Loreal tavsiye etti bir arkadasim o da aynen benim sactan kulluye donmus 8.1 le
Lorealin hangi numarasi olabilir acik kullu olmasi icin
Hatta tamam kulluyu tutturmak cok zor
Su renk de olur bana

Keske paletteyi kullanabilseydin o zaman bu rengi tutturabilirdin tam manasiyla.ama loreal de olur.yeterki koleston olmasin :)
Simdi loreale boyayacaksan eğer, nolursa olsun açık kullu kumral olmasın.sadece kullu kumral olmali bu saça kavusabilmen icin.çünkü suan sacin sarı. Açığını boyarsan olmaz bence istedigin renk.ha şunu da unutma,kumral renkler saçı koyulastirmaz.ama sen atıyorum ki dore kahve veya.cikolata kahve boyarsan koyulasir.kumral renkler koyulasmaz.zaten saçına açıcı uygulandiysa eğer, bir süre sonra boyamis oldugun kumral renk akacak ve sarı sac tekrar ortaya cikacak.guven bana

Tamam canim cok sagol o zaman ben simdi 7.1 mi almaliyim
Birde neden kolestin tutturmuyor rengi ben hep koleston kullanirdim aslinda
Palette guzel mi tutar ki tuh ya

Ay bide son soru diyelim ullu kumrala boyadim oldu
Sonra dipleri geldikce acik kullu kumrala boyucam dimi

Tamam canim cok sagol o zaman ben simdi 7.1 mi almaliyim
Birde neden kolestin tutturmuyor rengi ben hep koleston kullanirdim aslinda
Palette guzel mi tutar ki tuh ya
Numaralarini bilmiyorum,sadece kullu kumral yazanı al.ben kolestondan nefret ettim. Cok kullandim eskiden ama boyadigim renkten apayri birsey cikiyordu ortaya.gercekten berbat otesi koleston.palette oyle degil ama.ha kullu kumrala boyadiktan sonra,saçını 2 kere yikamanda boyamis olduğun renk biraz akacak ve fotograftakinden cok daha guzel bi kullu kumral olacak

Ay hadi insallah canim kullu kumral 7.1 oluyor o zaman onu alayim daha bugun boyadim ama sacimi 15gun bekleyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…