Saç Rengi ve Saç Boyama bunu nasil acik kullu kumrala ceviririm (KENDİ FOTOGRAFİMLA)

Kızıl i actin abrekam bence hafif koyusuyla baslasaydin cunku kizil ne yaparsan yao zeminden gitmez ve istedigin tonu alabilmen biraz mesele olabilir. 7.1 falan boyasan 7.0 yada.alix marka var kuafor toptancilarinda olur onun renkleri saglamdr tavsiye ederim.

Kizildi evet ama 2ay once kizili actim
Bu hafta 2.acisim oldu heralde artik kurtulmusumdur suan sapsariyim
Dedigin markalara bi bakayim canim tesekkurler galiba istedigim renkten bi ton koyu boyucam dogru soyluyosun

Suan bu renk ama hala istedigim gibi degil 20gun sonra cila yapicam ama yine olmaz heralde acik kullu kumral

CocoChanelmademoiselle cnm nasil olmus Eki Görüntüle 1998031
Canım yeni gordum telefonum bozuldu da pek giremiyorum.güzel olmuş ama niye karıştırma yaptın ki sen.sadece kullu kumrala boyaman gerekiyordu.acik kulluyle karistirdin galiba boyayi.hazır saçını açmışken o sarı haliyle direk kullu kumrali vursaydin cok daha istedigin renge kavusurdun.birde karıştırma yaparsan o tonu tutturamazsin.kim verdi kız bu karıştırma aklini sana ama buda fotografta guzel duruyor.normalde nasil oldu bilmiyorum tabi

Aaaa tek seferdemi kurtuldun kizildan benimde au an kizil sariya donmek istiyorum ama saclarim yiparanacak diye cok jorkuyorum evde kendinmi yaptin
Hayir tek seferde degil tabiki 2ayda 2kez mavi toz aciciyla sacimi actim(kuaforlerin kullandigi)

Evde actim evet

Ee tabiki yipranma olucak yipranma olmasin diyorsaniz boyamayacaksiniz illaki oluyor sonucta kimyasal kullaniyoruz.

Bende karışım boyuyorum ve saçlarımın rengi bu

Eklentiler

• 1480663137590.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 151
Bende karışım boyuyorum ve saçlarımın rengi bu
Oyle mi canım cok güzel hangi renk boyuyorsun acaba?? Ya da hangi renkleri karistiriyorsun?? Saça açıcı uygulandiktan tonlamayi tutturabilmen için tek bir renge boyanması gerekiyor diye biliyorum,genelde ogrendiklerim bunlar.sen soyle hangi renkleri karıştırıp bu rengi elde ettigini de,konu sahibi de ona gore boyasin saçını

Zaten onun soyledigi renklere boyadim cnm dediya sana ben de o renklere byuyorum diye

Zaten onun soyledigi renklere boyadim cnm dediya sana ben de o renklere byuyorum diye
Bende karışım boyuyorum demiş,ayni renkleri kullandığını yazmamış kuzum.ama soyledigi karisimla da saçın tam anlamıyla kullu kumral olmus değil bence.neyse.eğer sen memnun kaldiysan kullan canim senin begenip begenmemen önemli.zaten boyadin artik tekrar boyayamazsin.gule gule kullan

Reelde arkadasim. Ayni seyleri yapiyoruz

Bu kadar kısa sürede kızıldan küllü kumrala geçilmez, yavaş yavaş oturur tek sihirli karışımla olmaz

Dore-sarı saç tabanına koleston 12/11 garnier + Elmas sarısı + çeyrek tüp mavi boya + neva color 9.01 karışımını uyguladım

Dore-sarı saç tabanına koleston 12/11 garnier + Elmas sarısı + çeyrek tüp mavi boya + neva color 9.01 karışımını uyguladım

Merhaba,

Benimde istediğim tam renk bu.

Şimdi yaptığın Koleston 12.11
Garnier Elmas Sarısı
Mavi Boya
Neva color 9.01

Doğrumu anlamışım:))

Benim saçım çikolata kahvenin açılmış hali tam böyle olmaz belki ama zamanla tuttururum umarım(

Canm sac rengini atarsan daha iyi yardımcı olablrm cünkü ben de baya uğraşmıştım ilk doğal hali koyu kumraldı açıcı kullanmadan bu hale getirdm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…