Oryal dısında boyayla açman zaman alablr cnmEki Görüntüle 1999990 Eki Görüntüle 1999992
Farklı ışıklarda gönderiyorum bu şekilde canım saç rengim
At cnm ben yardımcı olurumMrb bnde saçımi rengini atsam bilen biri yardim edermii
At cnm ben yardımcı olurum
Dip rengin ne? Bide 10/11 boyayınca nasıl bi ton oldu resim atarsan cok daha iyi olursifam20 merhaba :) saçımı en son oryel ile açıp,10/11 küllü sarıya boyadım. Saç diplerim geldiğinde tekrar aynı renge boyarsam turunculuk oluyor. Elimde Matrix 8AV var,dipler gelince bununla mı boyasam ? Her dip geldiğinde oryelle açıp dip yapmak istemiyorum.başka bir önerin var mı boya no ya da marka ? Teşekkürler şimdiden :)
karamel yansımalı koyu kumral olur o Da zamanla aktıkça Karamele dönerÇok teşekkür ederim canim şimdi ki saç rengi bu Eki Görüntüle 2014024 bn kumral aldım palettenin Eki Görüntüle 2014025 buna boyasam nasıl olur hangi renk olur
Canim bişe daha sorcam bu boya ya gümus gri katsam karistirsam az bişe bu saca sürsem nasıl olurkaramel yansımalı koyu kumral olur o Da zamanla aktıkça Karamele döner
Dipler henüz çıkmadı ama yakındır :) küllü sarı şu an saçım .yarın çekip atarım cnmDip rengin ne? Bide 10/11 boyayınca nasıl bi ton oldu resim atarsan cok daha iyi olur
Dip rengin ne? Bide 10/11 boyayınca nasıl bi ton oldu resim atarsan cok daha iyi olur
4-5 cm maviyle beraber neva color 9.01 gümüş gri koyarsan küllü kahve olur kuzum boyayı 8.1 ya da 7.1 tercih et benceCanim bişe daha sorcam bu boya ya gümus gri katsam karistirsam az bişe bu saca sürsem nasıl olur
Ok dipler geldiğinde Matrix 8 AV yapsam mesela,bazılarını görüyorum dipler hafif koyu ama çirkin değil hiç. Ya da çok açık küllü kumrallar var,öyle bişi mi yapsam tamamını ?Açıcı olmadan boyayla diplerini böyle yapman çok zor ya
Bencede daha mantıklı dediğin boyayı hic duymadım canim da tamamını loreal ya da koleston 8.1 yaparsan güzel olur ama sarılar koyulur biraz dipler açılır dengeler oyleOk dipler geldiğinde Matrix 8 AV yapsam mesela,bazılarını görüyorum dipler hafif koyu ama çirkin değil hiç. Ya da çok açık küllü kumrallar var,öyle bişi mi yapsam tamamını ?
8 no küllü violet benim dediğim cnm,yani mor yansımalı,turuncu olmasın diye . Koleston bulunduğum ülkede pek yok, Majirel ya da Matrix en iyi boyalardan zaten. Kafam karıştı iyiceBencede daha mantıklı dediğin boyayı hic duymadım canim da tamamını loreal ya da koleston 8.1 yaparsan güzel olur ama sarılar koyulur biraz dipler açılır dengeler oyle
Tamm canım sagol bi daha ki ne öyle yapcam boyadım artık saçımi ama çok koyulmadi çok şükür dediğin gibi karamelin acik hali gibi oldu :)) asLinda kutunun ustünde ki renge de yakın oldu bi daha ki ne küllü renkler alacam4-5 cm maviyle beraber neva color 9.01 gümüş gri koyarsan küllü kahve olur kuzum boyayı 8.1 ya da 7.1 tercih et bence
mor yansıma sarıları Yok eder kuzum turuncu karşıtı mavi dikkat et8 no küllü violet benim dediğim cnm,yani mor yansımalı,turuncu olmasın diye . Koleston bulunduğum ülkede pek yok, Majirel ya da Matrix en iyi boyalardan zaten. Kafam karıştı iyicecevap için teşekkürler cnm
Ay canım ,dipler değişmeye başladı bile . Kızılımsı oluyo önce,bir kaç güne de kendi saç rengim gelir. Şöyle koyultmadan küllü açık kumral falan yapsam ,küllü sarıdan vazgeçsem iyi olacak galiba.M
mor yansıma sarıları Yok eder kuzum turuncu karşıtı mavi dikkat et
Aslında majirel 9.11 çok iyi diyolar ben burda bulamamıştımAy canım ,dipler değişmeye başladı bile . Kızılımsı oluyo önce,bir kaç güne de kendi saç rengim gelir. Şöyle koyultmadan küllü açık kumral falan yapsam ,küllü sarıdan vazgeçsem iyi olacak galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?