Saç Rengi ve Saç Boyama bunu nasil acik kullu kumrala ceviririm (KENDİ FOTOGRAFİMLA)

At cnm ben yardımcı olurum
sifam20 merhaba :) saçımı en son oryel ile açıp,10/11 küllü sarıya boyadım. Saç diplerim geldiğinde tekrar aynı renge boyarsam turunculuk oluyor. Elimde Matrix 8AV var,dipler gelince bununla mı boyasam ? Her dip geldiğinde oryelle açıp dip yapmak istemiyorum.başka bir önerin var mı boya no ya da marka ? Teşekkürler şimdiden :)

Dip rengin ne? Bide 10/11 boyayınca nasıl bi ton oldu resim atarsan cok daha iyi olur

Dip rengin ne? Bide 10/11 boyayınca nasıl bi ton oldu resim atarsan cok daha iyi olur
Dipler henüz çıkmadı ama yakındır :) küllü sarı şu an saçım .yarın çekip atarım cnm kendi saç rengim koyu kahve benim

Açıcı olmadan boyayla diplerini böyle yapman çok zor ya
Ok dipler geldiğinde Matrix 8 AV yapsam mesela,bazılarını görüyorum dipler hafif koyu ama çirkin değil hiç. Ya da çok açık küllü kumrallar var,öyle bişi mi yapsam tamamını ?

Ok dipler geldiğinde Matrix 8 AV yapsam mesela,bazılarını görüyorum dipler hafif koyu ama çirkin değil hiç. Ya da çok açık küllü kumrallar var,öyle bişi mi yapsam tamamını ?
Bencede daha mantıklı dediğin boyayı hic duymadım canim da tamamını loreal ya da koleston 8.1 yaparsan güzel olur ama sarılar koyulur biraz dipler açılır dengeler oyle

Bencede daha mantıklı dediğin boyayı hic duymadım canim da tamamını loreal ya da koleston 8.1 yaparsan güzel olur ama sarılar koyulur biraz dipler açılır dengeler oyle
8 no küllü violet benim dediğim cnm,yani mor yansımalı,turuncu olmasın diye . Koleston bulunduğum ülkede pek yok, Majirel ya da Matrix en iyi boyalardan zaten. Kafam karıştı iyice cevap için teşekkürler cnm

4-5 cm maviyle beraber neva color 9.01 gümüş gri koyarsan küllü kahve olur kuzum boyayı 8.1 ya da 7.1 tercih et bence
Tamm canım sagol bi daha ki ne öyle yapcam boyadım artık saçımi ama çok koyulmadi çok şükür dediğin gibi karamelin acik hali gibi oldu :)) asLinda kutunun ustünde ki renge de yakın oldu bi daha ki ne küllü renkler alacam

M
8 no küllü violet benim dediğim cnm,yani mor yansımalı,turuncu olmasın diye . Koleston bulunduğum ülkede pek yok, Majirel ya da Matrix en iyi boyalardan zaten. Kafam karıştı iyice cevap için teşekkürler cnm
mor yansıma sarıları Yok eder kuzum turuncu karşıtı mavi dikkat et

M

mor yansıma sarıları Yok eder kuzum turuncu karşıtı mavi dikkat et
Ay canım ,dipler değişmeye başladı bile . Kızılımsı oluyo önce,bir kaç güne de kendi saç rengim gelir. Şöyle koyultmadan küllü açık kumral falan yapsam ,küllü sarıdan vazgeçsem iyi olacak galiba.

Aslında majirel 9.11 çok iyi diyolar ben burda bulamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…