- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Ya diyorum ya işte, bunu yaparsam ben olmaktan çıkacağım bu seferde. Yoksa bende inat edip açmasını bilirim swarmıda şunuda bunuda. Ama ben sevmiyorum böyle şeyler. Özellikle swarm kadar iğrenç aptal programları.Ayrılmışson işte bırak ne kullanıyosa kullansın
Büz dıdağını çek fotonu senide başkaları takip etsin.
Sokakta adam kaynıyo son o kalmadı ya
Evet. O programın öyle iğrenç bi şey olduğunu biliyorum. Burdada bi zamanlar çok konusu geçmişti. Mimli program resmen.Swarm'ı ben de kullanıyorum. Anında bir sürü tuhaf insanlardan arkadaşlık isteği geliyor. Onu geçelim de bitmiş artık. Yeni alanlara kanalize olmaya çalışın. Sürükleyici kitap okuyun, sosyal hayatınızı canlandırın. Kendinizi dinlemeyin ve yemeyin. Bu da geçer emin olun..
Bi şey farketmez ama canımı sıkıyo ekstradan. Yani bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Nasıl anlatayım ki bu hissi. 2 senedir sevdiğimi sandığım adamın beni defalarca kez aldatmış olması ihtimali düşüncesi, ben hüngür hüngür ağlarken onun bu tarz programlarda takılıyo olması ihtimali falan. Bilemiyorum. Canım sıkılıyo işte. Bu düşüncelerden kurtulmam lazım. Daha fazla altından kalkamıyorum çünkü.Şu saatten sonra ne farkeder
Kitaplar ufkunuzu genişletir ve bakış açınızı değiştirir. O yüzden tavsiye ediyorum. Şu an resmen kendinizi yiyorsunuz.Evet. O programın öyle iğrenç bi şey olduğunu biliyorum. Burdada bi zamanlar çok konusu geçmişti. Mimli program resmen.
2 yıl sevdiğim adamın böyle iğrenç böyle rezil bi insan olma olasılığı canımı sıkıyor.
Kitap falanda bi yere kadar. Ne kadar meşgul edebilir ki beni..
Evet geçer tahmin edebiliyorum ama inan daha fazla yıpranacak düşünecek gücüm kalmadı..
Kızmadımda kırılmadımda ceyz.. Konuş ne hakediyosam çatır çatır vur yüzüme. Çünkü düne kadar bende tam bu durumlarda olan bi arkadaşıma sinir olup söyleniyodum. Şimdi şu halime bak.En nefret ettigim kiz tipi.
Sakin kizma, kirilma da ama seni birinin durtmesi lazim
Emin olun vazgeçtim. Bu anlatmaya çalıştığım şey başka bi şey..Pek vazgeçmiş gibi durmuyorsunuz ama...bence takip edip durmayın.bu bitek size zarar verir..adam sizden vazgeçeli çok olmuş zaten.bi süre yediremiceksiniz kendinize....ama hepsi geçecek unutulcak...
Bi şey farketmez ama canımı sıkıyo ekstradan. Yani bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Nasıl anlatayım ki bu hissi. 2 senedir sevdiğimi sandığım adamın beni defalarca kez aldatmış olması ihtimali düşüncesi, ben hüngür hüngür ağlarken onun bu tarz programlarda takılıyo olması ihtimali falan. Bilemiyorum. Canım sıkılıyo işte. Bu düşüncelerden kurtulmam lazım. Daha fazla altından kalkamıyorum çünkü.
Haklısın. Saçma sapan yakalama, bulmaya çalışma, öğrenmeye çalışma takip etme tahmin yürütmeye çalışma huyumdan vazgeçmeliyim.ayrılık sonrası acı çekme sürecini uzatan en gereksiz şey onu sosyal medyadan takip etmek. bunu ben de yapmıştım 2 sene boyunca ve ne zaman ki bakmayı bıraktım, iyileşmeye başladım.öncelikle takibi bırak. kimseye onunla ilgili bişey sorma. onlar bişey söylemek isterse de duymak istemediğini söyle. insan görmeyince bilmeyince daha iyi hissediyor, unutmak kolaylaşıyor. sonrasında sana ne iyi geliyorsa onunla meşgul ol. film izlemek mi, arkadaşlarınla buluşup kafa dağıtmak mı, alışveriş yapmak mı her neyse onu yap. tek başına da keyif alabildiğini göreceksin bir süre sonra. ama elbette bu dediğim hemen iki günde olmuyor. bir ilişki yaşadın ve bitti. acısıyla tatlısıyla yaşanmışlıklar var. acını yaşamak için de kendine zaman ver ama sakın o acıyı abartma. ben abartmış insanlardan biriyim ve bugün dönüp geçmişe baktığımda elimde sadece yaşayamadığım günlerim var, mutsuzluk içinde geçen.
Aslında haklısınız. Sadece roman tarzı değilde psikolojime ruh halimede iyi gelecek kişisel gelişim tarzında yada ilgimi çeken farklı konular hakkında kitaplar alayım.Kitaplar ufkunuzu genişletir ve bakış açınızı değiştirir. O yüzden tavsiye ediyorum. Şu an resmen kendinizi yiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?