• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu nasıl düzeltebilirim

Bence biraz uzatin. Cünkü konusmussunuz olmamis, haklisin demis ayni seyi sürdürmeye devam etmis. Bizim evimizde de kuraldir. Barismadan uyumak yok bize. Ikimiz de caba gösteriyoruz bu konuda. Bence bu aksam ayri yatiyorsa ayri yatsin. Sadece söyle deyin:"Peki canim, madem senin ne kirginligimizi düzeltmeye caban var, ne de evliligimiz icin caba sarf etmeye niyetin var, ayri yatarak herseyi daha mi kötülestirmek istiyorsun? Sen bilirsin. Senin istedigin gibi olsun. Ayri yatiyoruz o zaman."

Bakin bakalim böyle yapinca ne olacak. Birkac gün ayri da yatsaniz biraz uzatin bakalim. Aliskanlik haline getirmis zaten yeterince, o yüzden son careniz sanirim böyle bir sey denemek.

bence yuz verme madem oyle yapmayi marifet saniyor sende ses etme ilgisiz dur. kendin bilirsin de erkek nazi hic cekilmiyor bosver ya. sen bi ilgisiz kal bak nasil dibinden ayrilmicak. bu kocalara cok yuz vermeyelim ya dise dis goze goz yeter yani..

aman boş ver sen kafanı taktıkca onlar bunu hissettikce tepene çıkıyolar rahat ol o düşünsün senin yerine bende eşimle nerdeyse her gece gereksiz yere hep benim triplerimden dolayı :))) küseriz daha doğrusu küserim sabah gene yılışan barışan ben olurum çünkü suçlu olan herşeye trip atan benim uzatmam bazen hemen barışır bazen sabaha bırakabiliyorum sagolsun kocamda bana katlanıyo:38:

Benim eşimde 1-2 kez denedi bunu ama başarılı olamadı çünkü izin vermedim :1:
1,5 yıllık evliyim buarada. Almış battaniyeyi yatmış oturma odasına gel diyorum gelmiyor, ayrı yatmicaz diyorum. Gittim halının üstüne kıvrıldım bende vicdan yapıyorum anlican :1: Tabi dayanamadı yine gitti yattı yatakodasına bende arkasından :) Döndü totosunu yattı ama yattı ya neticede :) Benim ki kıyamaz bana o yüzden ben bu yolu seçmiştim, başarılıda oldum. Şimdi en şidddetli kavgada bile yatak ayırmaz.

bende kendimi çok kötü hissederdim.ne demek istediğinizi anlayana kadar net tavır alın belli bir zaman sonra vaz gecer Allah yardımcınız olsun...

benim eşimde öyle kavga ettikmi alıyor yastıgı battaniyeyi gider ayrı yatar bu arada 23 senelik evliyim bu huyundan vazgeçiremedim

Back
X