Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşimin beni kaybetne korkusu hiç yok henüz bide yeni evliyiz neden bu kadar rahat üzülüyorum bunu nasıl ona aşılayabilirim
nasıl evlendiniz peki? karşılıklı istiyormuydunuz birbirinizi
Erkek duygularını belli edemez bizim gibi .. kaybetme korkusuda sen gidene kadar olmaz .. çünkü onloara göre imza atılmış olay bitmiş sen onunsun artık olarak görür ..
kısacası erkekler kadınlar gidene kadar kılını kıpırdatmazlar ..
niye gideceğinizi düşünsün ve hatta bundan korksun ki
evlilik aidiyet getirir. birbirinize aitsiniz ve iyi günde kötü günde diye yemin ettiniz...
korku olmasın zaten evliliklerde, güven, aşk ve huzur olsun.....
ben bu konudan çok çektim .. siz bunu bu şekil istemiyorsanız çalışmıyorsanız çalışın .. sosyal aktivitelerde bulunun ama dozajı aşmadan ..
birde şu var .. erkek sahiplenir ama gitmenizi gitme ihtimalinizi göz önünde bulundurmaz .. çünkü bilirler bir kadını elde etmek zordur .. ki birde kadınlar daha ince düşünür .. günleriniz ayrı geçsin birbirinizi özleyin evin içinde ki kaybetme korkusu gibi korku vererek ilgi çekmeye çalışmayın .. anladığım kadarıyla ilgi istiyorsunuz bu korkuyu ona vermek ve ayrı ilgi göörmek ..
ama bu korkuyu ona verirseniz size olan güvenide yıkılabilir ..
çünkü bir kadın bu korkuyu veriyorsa vermişse eninde sonunda yollarını ayırır .. ( bu da erkek düşüncesi ) :=)
sosyal aktivitelerinizi arttırın bence .
bu hisse nasıl kapıldın ki?
sürekli bunu yinelemesi mi lazım?
öyle olursa ne kadar sağlıklı bir ruh hali olur acaba?
tavırlarından anlıyorum çok net ve inatçı olması bana bu hissi veriyor bide bi tartışmamızda ağzımdan çıkmıştı giderim diye git arkandan asla gelmem demişti gelirsen kendin yine gelirsin demişti
çok mu şımarttın acaba
madem böyle ilgi bekliyorsun 1 ileri 3 geri taktiği yap
tripli suratlı değil de biraz umursamaz ol bakalım düzelecek mi
tartışma anında giderim dedikten sonra "asla olmaz nere gidiyorsun daha karpuz kesecektik" gibi dalgacı bir yaklaşım mı bekliyordun? yoksa " aşkım nasıl gidersin ben sensiz nefes alamam sen yokken" diyerek romantizm mi bekliyorsun? yoksa " nasıl gidersin ulan ya benimsin ya toprağın" diyerek maço bir yaklaşım mı bekliyorsun?
giderim diyene git denir.
kızlar eşimin beni kaybetne korkusu hiç yok henüz bide yeni evliyiz neden bu kadar rahat üzülüyorum bunu nasıl ona aşılayabilirim
neden bukadar katısınız çok mu zor gtme demek