Bunu nasıl söylerim bilmiyorum

Bende pko var eşime sevgili olduğumuzda söylemiştim. "Çocuğum zor olur hatta olmayadabilir" diye. Yumurtalık kistini bile söylemeyi kendime şart bildiysem sana şuan bişey diyemiyorum. Söyle. Mucize nasip olacaksa olacaktır zaten. Ama riske atamazsın. Bilmeye hakkı var.

Benim eşim zamanında bana söyledi olmayabilir diye . Ben nasipde varsa olur diye kabul ettim ve oldu da şükür . Ama bana söylemeden evlenseydik affetmezdim . Kendimi kaldırılmış hissederdim.

Bu nasıl bir sorudur...dürüstlük hem dinimizde, hem aile eğitiminde en önde olması gereken bir faktör.
Siz nasıl bir aile kuracaksınız, bir de aileniz onaylıyor.. pessss...diyecek hiç bir şey bulamıyorum pesssss....

Söylememek nedir yaaa
Umudunu yıkmamakla ne ilgisi var
Bi akrabamız kadın eşini kandırmıştı annem hep onu örnek verir
Kadın çocuk sahibi olamayacağını saklayarak evlenmiş adama yazık etmiş
Bence bu konu acilen kapansın
Mucize olurla ne alaka
Acayip sinir oldum

Bizim tanıdık da evlenmiş
Megerse evlendiği adam iktidarsızmış bırakın çocugu olmayı cinsel hayat sıfır.
Kız mecbur boşandı ama hem psikolojisi bozuldu hem de çevresi dar görüşlüydü hakaretlere laflara maruz kaldı.
Size yapılsa aynı şey ne hissederdiniz acaba?

Söylemelisin bence. Böyle birşey saklanmamalı. Onu kaybetmekten korkuyor olabilirsin ama söylememe ihtimalinin düşünme bile

Derdime nerden başlasam bilmiyorum kısaca şöyle söyleyim zamanında bir rahatsızlığımdan dolayı kan kaybından dolayı hasta olmam iğneyle engellenmişti ve ondan sonrada bidaha hiç olmadım vucut kendisi ilaçsız olmamaya başladı ve dr hamile kalamycagmı ömür boyu dogm kontrol hapı kullancagmı söyledi çok üzüldüm ama Allah büyük dedm soncta tıpta herşeyin çaresi var ama ya olmazsa?? Sorum şu ; bunu nişanlıma söylemelimiyim çocugumz olmayacak diye yoksa söylemeyimde belki olur diye onuda hiç üzmeyimmi çünkü direk yıkılır biliyorum hep hayal kuruyor. Ama ailemde söyleme demişti Allah bilir belkide olur bi mucize dediler bilmiyorum sizce napmalıyım? :KK43:
Direk nişanlına anlatmalısın bunu bilmeye hakki var diğer türlü üzmemek için değil de sallamak için gibi söylememis gorunursun

Nisandan da önce söylemeliydin hadi mucize olmadı ya da 1 kere oldu adam 2.çocuğu istedi, ailen nasıl söyleme der kakalamaya çalışır gibi

Sen söyle istemiyosa ayrılır sevgisi ne kadar ulvi görmüş olursun

Çok haklısınız.. söyleyeceğim kızlar ama pat diye değil en duygusal müsait bi anı yakalayıp söylemeyi düşünüyorum ama kesinlikle artık söylemeliyim güya çok seviyordu ya şimdi anlaşılır :(

Aılen de ıs bozulmasın dıye nısanlını kandırmana vesıle oluyor resmen. Tabıkı söyle sana yapılsa hosuna gider mi. Adama git benım çocuğum olmayacak de demıyorum. Ama yıllar önce yaşadığımız böyle bı durumdan kaynaklı böyle bır ıhtımal olabılecegı söylendi demelısın. Ayrıca dedıgın gibi kesin böyle bısey ohtımalı yok bence bii doktora görün bı sorun var mı anlaşılır

Back
X