• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu nasıl söyleyebilirim?

Biz hergün bi kedi-köpek evi yapıp sokaklara koyalım, ertesi gün kalkalım evler bozulmuş olsun atılmış olsun, Su mama koyalım her gün kaplar bazı vicdansızlar tarafından çöplere atılsın.. soğuk oldu diye evimize alalım, birileri tiksinsin rahatsız olsun falan.. İşte kötülük olmasa iyilik nasıl belli olucak böyle insanlar da var ne yazıkki.. Ben yine de mücadeleme devam ederim böyleleri de bana vız gelir tırıs gider.. Onlar bi tane kedi evimi yıksa atsa ben ertesi gün 3 tane yapıyorum.. Onların da canı olduğunu asla unutmam kimseye de unutturmam :KK66:
aynen. daha dün dedim "günah onlar da can..." devamı uzun gerçi keşke insanlarda biraz vicdan biraz merhamet olsa. sevmiyosun ama bari zarar verme.

ben her akşam elimde mamalarla çıkayım bu soğukta 3 5 tanesi bari tok uyusun diye uğraşayım , millet öyle seyretsin..

Kendi komşunuzla beni nasıl kıyaslıyorsunuz anlayamadım?
Hem korkuyorum hemde hijyen konusunda takıntım var oldu mu?
Evet onu kırmamak için alerjim olduğunu söylemeyi düşünüyorum.
Oğlunu kadının üstüne salmak nedir? Köpek mi bu çocukta üstüne salayım? Öyle olsa ben konuşmazdım beni muhattap etme sen konuş annenle derdim. Yazmış olmak için yazmayın.

Hanfendi kendi özel arabam haricinde belediye otobüslerine veya parklara oturduktan sonra eve geldiğimde üstümdekileri makineye atıyorum. Hem korkuyorum hemde hijyen konusunda hassasım. Kedi köpek tüyünden oluşan hastalıklar var. Siz kedi seviyorsunuz diye herkes sevmek zorunda değil. Ayrılıp ayrılmayacağım ile ne alaka? Konuya yardımınız olmayacaksa yorum yapma zorunluluğunuz da yok boşuna işgal etmeyin.

Hayır bahane değil, çok basit kedilerden korkuyorum ve sokak kedisinin evde olmasını hijyenik bulmuyorum. Herkes aynı düşünmeyebilir ama hijyen önemli birşey.

İstediğimiz konuy yorum yazabiliyoruz ve sizin de yorumcu seçme şansınız yok ,o zaman konu açmayacaktınız üzgünüm ..anlattığınız kadarıyla obsesif kompulsif disorder..geçmiş olsun..annesinden gelince de öyle yapın,kıyafetleri çıkarıp yıkanın..korkuyorsanız birşey diyemem demiştim zaten ben hijyen konusuna yorum yaptım.çünkü ne yazik ki 2015 yılında hala kör cahil bir halkız ..sorsak griple üşütmenin farkını anlatamazlar,otobüsler kokudan,sokaklar pislikten geçilmez ama kediye köpeğe çocuklarını yaklaştırmazlar.ben buna yorum yaptım

Konu sahibi uslubunuz çok yanlış belli ki farkedilmiş ceza almışsınız!! Ağzı olan konuşuyorlar falan, sanki sokak kedilerini denetliyorlar falan.. Kedilerin hijyen yönünden denetime ihtiyacı yoktur.. Bu konudaki bilgisizliğiniz o kadar belli ki zira kedileri yıkamaktan falan bahsediyorsunuz!! Kedi yıkanmaz! Kedi eğer yıkanırsa kendini temizlemekten vazgeçer, derilerindeki mikrop geçirmeyen yağ tabakası gider ve hastalığa açık hale gelir.. Onların ağzı tükrüğü sizin bizim günde defalarca yıkadıgımız ellerimizden temizdir.. hijyenden falan bahsederken sadece siz hijyene önem veriyor gibi konuşuyorsunuz.. eğer biraz araştırsaydınız peygamberlerin eteğinde uyuyakalan sokak kedileriyle beraber namaz kıldıklarını bilirdiniz ve bu saçma hijyen muhabbetini de bu kadar uzatmazdınız.. Kediler ağzını değdikleri herşeyi zaten sizin çamaşırsuyunuzdan daha hijyenik hale getirirler.. Bu yaşınıza kadar getirdiğiniz fikirleri ben elbette değiştiremem ama belki siz döner bi kendinize bakar da normal olanın sizin fikirleriniz olmadığını anlar belki de bu konuda yardım alır bunu aşmaya çalışırsınız.. Zira ben sizin nişanlınızın ailesinin yerinde olsam bu fikirlerinizi çok yadırgarım.. Hatta sizin nişanlınız olsam ya bu mevzuyu aş ya da ayrılalım demeyi tercih ederim.. Yani sonuçta ne kadar onların evine gitmiyceksinizki bu kadıncağız sizin eşinizin annesi olduğunda evine mi gitmiyceksiniz ben anlayamadım.. Ya da üstünde sizin evinize o kedilerin tüylerini taşıdığında da ondan tiksinicek misiniz.. Bana pek mantıklı bi aile ilişkisi gibi gözükmedi.. Yine de hakkınızda hayırlısı olsun.

+1
budur işte helal :KK52:çok sevindim şu yazıyı okuyunca çünkü ben böyle güzel ifade edemezdim asla :KK19:

Back
X