- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Kızlar benim bir arkadaş grubum var. Yaklaşık 8 9 kişiden oluşan. Bu arkadaş grubumla belli zamanlarda toplanırız. Gruptan konuşuruz görüşürüz vs severim onları iletişimini iyidir ya da ben öyle sanıyorum. İlk kızım doğduğunda bizi görmeye geldiler aradılar vs görüştük ve bana iyi geldiler. Fakat bu kez sadece doğum yaptığım ilk gün mesaj attılar sonra ne aradılar ne geldiler. Hiç hayrını bile sormadılar hatta evime gelmemeleri beni çok üzdü beni onları yanımda görmek isterdim. Mesela gruptan bir arkadaşımın kızının doğum günü varmış yazmıl gruba herkesi çağırmış. Birçok arkadaş cevap atmış geliriz diye. Bu hafta bizimde mevlüt var kuzenimde o grupta sordu mevlüdü bende bu pazar dedim ve kızlara buyrun gelin kızlar bekliyorum dedim. Hepsi görmüş ama kimse cevap yazmadı. Çok kötü hissettim kendimi. Aramızda onlarla kötü hiçbir şey yaşanmadı. Sadece biz yakın bir zamanda ev aldık ve taşındık. Bu evi aldığımızı duyduklarında çok aşırı şaşırdılar. Çünkü aldığınız ev lüks sayılacak bir ev ve yaşadığım ilçede ün yapmış bir site bunu duyduklarında bana konduramadılar givi gelmişti açıkçası çünkü ben sürekli çalışan didinen bir bayanım çok gezme tozma giyinme vs yoktur bana o zamanlar beklemiyorlardı gibi geldi. Hatta cidden o zamandan sonra benimle bazıları bir uzaklaştı gibi oldu anlam vermedim ya da bana mı öyle geldi şimdi ona cevap verip bana vermemeleri ne demek olur sizce çünkü ikimizde yazdık gördüler ama yazmadılae ki ben onlara hep gittim aradım sordum üzüldüm çok nasıl bi yol izlemeliyim görüşmeyi bile kesmeyi planlıyorum abartıyor muyum ki