• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunu niye yapıyor

Ya sizi terketmiş üzerine bir de engellemiş sonra aklına gelmiş eklemiş hala bu adama seni seviyorum diyorsunuz buna rağmen olabilir demiş kendisi hiçbirşey dememiş sonra yine ortadan kaybolmuş yine yazdığında merhabadan başka yazdığı yok yani daha ne düşünüyorsunuz bu insana karşı canı sıkıldıkça hal hatır soruyor o kadar engelleyin yazmayın görüşmek istemiyorum deyin nedir bu yani böyle..

cvp yazmadım ona seni seviyorum oda bu snin doğal hakın dedikten sonra ama en son mrh dedim bunu ona soracaktım başka bir şey yazmayınca bende sormaktan vazgeçtim yoksa hiç bir şekilde yazmıyorum aramıyorum zaten yurt dışında olduğu için karşılaşma olmuyor

erkek arkadaşım herşy yolunda giderken ayrılmak istedi ben ne kadar çapaladıysam olmadı hatta aşık değilim dediği halde çabaladım ama olmadı bu en son ben ona beni seviyormusun soruna seni%5o
seviyor%50 sevmiyorum demesiyle bende tamam sen istediğin olsun deyip tlfnu kapattım ve bir daha hiç bir şey yazmadım aramadım oda beni engelledi hemen zaten 1 ay sonra engelli kaldırdı 45 gün sonra nasılsın diye yazdı hayırdır neden yazdın diye sorunca 1 kahvenin 40 yıl hatırı var dedi ama aramamı istermisin bende o aralar tlf kullanmıyordum tlf kırdım dedim tammam dedi sonra ben ona seni seviyorum herşeye rağmen deyince oda bu senin endoğal hakkın sevebilirsin dedi ikimizde birşey yazmadık 3 gün sonra yine nasılsın dedi yazmadım birşey. bundan 1ay sonra viberden arayıp nasılsın diye yazmış ve 4 dk sonra çevrimdışı oldu halada öyle büyük ihtimal ysildi bunun arkasından 1 ay sonra hayırakşamlar mrh yazdı ben 1 gün sonra gördüm msj mrh dedim ama hiç başka birşey yazmadı bu nedemek o hep bana beni bırakma sen çok sevyorum diyen adam gelecek hayalleri de kurardık neden böyle yaptı ltf yardım edin sevmiyorsa neden 1 ay aralıklar slm yıp nasılsın diyor
senle iyi eğleniyor ,farkında mısın. duygularını biliyor,eğlence aracı olmuşsun tipitipin

Nefen cevap veriyorsunki? Gururlu davran görmüyormusun oynuyor seninle. Sazan gibi atladikca oyniyacak seninle. Ayrica sevgi hakkedene verilir. Hak ediyor mu seni bir düşün. Sanki dünyadaki tek erkek o. Salla gitsin.

Sevgili bulamamıştır, bulsa bile ayrılıp barışıyorlardır.. Boşluktan olur bunlar. Umursamana değmez, bir daha mesaj attığında kov gitsin ağır bir şekilde.

Sen de her yazdiginda don ona he mi? Bunu niye yapiyor diye degil bunu niye yapiyorUM diye sorman lazim. Sahi niye yapıyorsun?

bi tane watsup sohbeti görmüştüm kız naber nasılsın dıo erkek ıyıyım dıo bana cıkma teklıfın hala gecerlı mı dıo erkek de evet dıyo kız da tamam o zaman yıne reddedıyorum dıyo senın sevgılınkı bu kız gıbı olmus

senle dalga geçtiğinin farkındamısın ? seviyorum dediğinde; " sevebilirsin bu senin en doğal hakkın" deyip, sonra sana ayda 1 msj atıp egosunu yükseltiyor. cvp atma hiç bir msjına

Back
X