erkek arkadaşım herşy yolunda giderken ayrılmak istedi ben ne kadar çapaladıysam olmadı hatta aşık değilim dediği halde çabaladım ama olmadı bu en son ben ona beni seviyormusun soruna seni%5o
seviyor%50 sevmiyorum demesiyle bende tamam sen istediğin olsun deyip tlfnu kapattım ve bir daha hiç bir şey yazmadım aramadım oda beni engelledi hemen zaten 1 ay sonra engelli kaldırdı 45 gün sonra nasılsın diye yazdı hayırdır neden yazdın diye sorunca 1 kahvenin 40 yıl hatırı var dedi ama aramamı istermisin bende o aralar tlf kullanmıyordum tlf kırdım dedim tammam dedi sonra ben ona seni seviyorum herşeye rağmen deyince oda bu senin endoğal hakkın sevebilirsin dedi ikimizde birşey yazmadık 3 gün sonra yine nasılsın dedi yazmadım birşey. bundan 1ay sonra viberden arayıp nasılsın diye yazmış ve 4 dk sonra çevrimdışı oldu halada öyle büyük ihtimal ysildi bunun arkasından 1 ay sonra hayırakşamlar mrh yazdı ben 1 gün sonra gördüm msj mrh dedim ama hiç başka birşey yazmadı bu nedemek o hep bana beni bırakma sen çok sevyorum diyen adam gelecek hayalleri de kurardık neden böyle yaptı ltf yardım edin sevmiyorsa neden 1 ay aralıklar slm yıp nasılsın diyor