Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay çok biliyor erkekler bu tarz şeyleri. Bayılıyorlar cır cır cır laf söylemeye, lafa gelince mangalda kül bırakmazlar ama. Tabiki soracaksınız, ne demek hep sizden istiyor, çok gıcık bir durum. Bir hafta başkası veriversin.
Burada üslup önemli oluyor. Biz öğrenci evimizde temizlikçi ablaya kapının önüne su koymamıza rağmen alacaklı gibi geç saatlerde kapıyı çalıp selamsız sabahsız suu diye bağırıyor. Veya apartmana girmesi gerekiyorsa bir iş için saat fark etmeksizin bizi rahatsız ediyor. Hani bi kibarlık olsa dese ki diğerlerinden isteyemiyorum vs öğrenci halimle tınlamam deterjanı suyu. Ama diğer dairelere bize yaptığını yapmıyor üstüne kaba saba davraniyor yüzden biz de rahatsızız. Sizi haklı buldum. Eşiniz de hamile eşine böyle bir kabalık yapacağına kalkıp yardım etsin eşiniz haksız.
Bak biz 5 daireyiz. Çarşamba merdiven günüdür. Kapiya herkes 5lt su koyar. Hadin her kat indimi suyu doker bizim veridklerimizi kullanir. Asansor merdiven korkuluklar hep silinir ve kirlenir. Sadece senin vermen bencede haksizlik olur. Ama mecbur kirli suyu senin wc dokmen icin kapini calmasi normal. Bebegin varsa rica edersin calmaz.
Merhaba gecenlerde konu acmistim 2 kat apartman merdiven temizligi icin verdigimiz miktar ve suyu hep bizim vermemizle ilgili bir konu acmistim bugun kadina denk geldim yine bizden istedi suyu bende dedim ki kadina hep biz mi veriyoruz suyu? O da bir sizden aliyorum bir karsidan bir asagidan su cok kirleniyormus(2 kat merdiven icin 3 4 vileda su degistiriyorum diyor yani hic sanmiyorum) neyse tamam dedim girdim iceri eşim de diyor ki niye soruyorsun bir kova sudan nolacak cingenelik bu yaptigin. Ben de dedim ki isterse 10 kurus tutsun niye hep bizim verdigimizi soramaz miyim dedim.
Sizce haksiz miyim?
Bizim binada da aynı şey olmuştu kadın ben üst kattayım diye hep benden istiyordu su taşımaktan bıktım Bi bagırdım niye hep benden istiyon gitmiş komşulara şikayet etmiş bide komşular kapıya geldi ne olmuş sen versen suyu diyince onlara da bagırdım ohhh iyi yaptım
Bak biz 5 daireyiz. Çarşamba merdiven günüdür. Kapiya herkes 5lt su koyar. Hadin her kat indimi suyu doker bizim veridklerimizi kullanir. Asansor merdiven korkuluklar hep silinir ve kirlenir. Sadece senin vermen bencede haksizlik olur. Ama mecbur kirli suyu senin wc dokmen icin kapini calmasi normal. Bebegin varsa rica edersin calmaz.
Ilk merdiven silmeye anlastigimiz da aynisini bana yapıyordu. Ustelik benim bebegim vardi. Vilede kovasini da benden almisti. Konustum komsularla. Boyle olcaksa ben yokum,haftada bir herkesten sirayla su alsin yoksa bende vermicem dedim. Sonra boyle cozum bulduk. Herkes kapı onune su koyuyo ihtiyacı olursa aliyo