Bunu yapan babam......

ChocolateChips

♡♡♡koçişkommm bitane yaaa♡♡♡
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
4.870
1.080
248
Merhaba sabah sabah hiç keyfim yok.beynim allak bullak...
bizim çocuğumuz olmuyor genetik problem var.bunu biz aileler e söyledik çok baskı yapıyorlardı. Ama kimseye söylemeyin dedik.cunku bu konuyu biz hazmedemeden kimseye dert anlatmak uğraşmaya lim istedik.3 yıllık evliyiz. Genetik sorun olduğu için mucize mız verirse allah vericek ya da olmayacak .benim babam çok düşkün olduğum derdi sıkıntısı olduğunda ilk ben koşarim yeri başka dediğim insan.amcama tedavi görüyorlar demiş. babam amcana bu cümleyi dedim dediginde evden nasıl ciktigimi bilemedim.gerisini ne anlattığını dinlemedi. Birde sorun eşinde dedi ise amcama umarım dememiştir bunu halam yengem yani tüm benim sülale duydu demektir bu.canim çok yanıyor çünkü eşim ezilsin çocuğu olmayan chocolate nin kocası olsun istemiyorum.cocuk yüzünden eşim e kötü laf gelmesin istemiyorum.bir daha evine gelmem dedim babama buna rağmen söylemiş. Tamam insanlar yakinda anlayacak lar çocuğumuz olmadığını ama eşim den dolayi deil ikimizin olmadığını bilselerdi. Babamla bu saatten sonra kesinlikle eskisi gibi olabileceği mi sanmıyorum.
Diyorum herkes bilsin birde diyorum bilmesi ner. ..ne yapacağım bu konuyu ben .....

Neden bu konuda birilerine hesap veresiniz ki?
Bu sizi ilgilendiren birşey ve amcanıza söylemesi çok gereksiz bir durum bence de.
O kadar söyleme demenize rağmen.
İnşallah mucizenize kavuşursunuz

Tedavi oldugunuzu bilseler ne olur ki?
Gunah bir sey mi?
Asil tedavi olmadan beklemek abes bir durum..
Takmayin, kim ne derse desin..

Insanlari bilirsiniz bilselerde bilmeselerde dert olacak bize.bunun bir usulü olmalıydı. Ve olmayacak psikoloji si çok kötü söylemek ya da bilmeleri çok ağır. ..

babanı uzme sakın uzme
2 ay evveldı oglumun uzun saclarını 0 vurdurmus oldugunu duydugumda babama laf soylemedım ama aradım baba neden kestırdın saclarını dıye hungur hungur agladım
ve babam gecen hafta kalp krızı gecırdı suanda dr en ufak bıseyde hayatı rıskı soz konusu dıyor
bosver

Anlıyorum sizin için hassas bir konu ama bunda çok çok buyutecek bir şey yok. Büyükler biraz böyle, bunun sizi incitecegini dusunememistir. Babanizla açıkça konusun ama sadece bu nedenle bağları koparmak akıllıca değil

Neden bu konuda birilerine hesap veresiniz ki?
Bu sizi ilgilendiren birşey ve amcanıza söylemesi çok gereksiz bir durum bence de.
O kadar söyleme demenize rağmen.
İnşallah mucizenize kavuşursunuz

Insanlar o kadar çok soru soruyorlar ki birinden kaçarken biri yle tekrar karşı karşı ya kaliniyo .teşekkür ederim inş mucizem olur

Insanlari bilirsiniz bilselerde bilmeselerde dert olacak bize.bunun bir usulü olmalıydı. Ve olmayacak psikoloji si çok kötü söylemek ya da bilmeleri çok ağır. ..
kendine baskalarinin gozuyle bakma.En guzel cevabi kucaginda bebeginle verirsin.Stres yaparsan bebek hic olmaz.Du anda bu konulara takilacak zaman degil.tedavine bak bisver yahu:))

Yapacak bir şey yok hayat bu. Daha sen bile bu durumu kaldiramiyorsun ki. Kardeşine genetik bir rahatsızlık dese Allah Allah o nasıl bir rahatsızlıkmış, ikisinde de mi varmış , bizim sülalede var mıydı başka diye diye mesele ve merak daha çok uzar gider. Bu bir kusur değil ki. Dünyada çocuğu olmayan tek aile de siz değilsiniz. Babanı neden zan altında bırakıyorsun bir de o var. İnsanlar bu meselelere çok meraklı 65 yaşına da gelsen çocuğun var mı diye sorarlar. Kocani seviyorsan kime ne...

babanı uzme sakın uzme
2 ay evveldı oglumun uzun saclarını 0 vurdurmus oldugunu duydugumda babama laf soylemedım ama aradım baba neden kestırdın saclarını dıye hungur hungur agladım
ve babam gecen hafta kalp krızı gecırdı suanda dr en ufak bıseyde hayatı rıskı soz konusu dıyor
bosver

konu sahibi kusur bakma

cute geçmiş olsun
umarım eski sağlığına kavuşur; ameliyat babanın rahatsızlığı derken sen de yıpranmışsındır; annen de çok üzülmüştür; en kısa sürede eski günlere dönmeniz dileği ile

Soylememesi gerekiyormus evet yanlis yapmis.
Hele de sorun esin de muhabbetlerine girdiyse iyice bosbogazlik yapmis.
Zamana birakin siniriniz gecerse gorusursunuz.

Benim zaten konuyu herkesin duyup duymamasindan çok eşim in sorun yasamamasi yani bu durum sadece eşim e yuklenmesin

babanı uzme sakın uzme
bosver

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inş sağlığına kavuşur babacigin

çocuğu olmayan insanlar niye ezilsin.. en başta kendiniz kusurluymuşsunuz gibi davranmışsınız..Allah verirse oluyor.. bu insanların elinde değil.. tedavi olana akrabalar ne diyecek kii.. ne kadar ayıp mı diyecekler.. olmuyor tedavi görüyoruz deyip geçin.. akrabaların diline düşmek ne demek...konuşsalar ne olacak.. onların ayıbı..
artık devir eskisi gibi değil neredeyse bütün çiftler tedavi ile çocuk sahibi oluyor.. bu bir kusur değil.. kimseden birsey saklamak gerekmiyor..

babanız boş boğazlık etmiş; ama tam ne söylediğini bilmiyoruz

eskiler kıvıramıyor; hani torun nerede demişlerdir o da tedavi görüyorlar olacak inşallah vs demiştir

soranlara şöyle de böyle de diye tembih edilmeyince ne diyeceğini bilememiş olabilir

ben bilmem; erken daha; hiç sormadım; ne zaman nasipse vs diyememiş işte

şu an çok gerginsin; seni kısmen anlayabiliyorum; sıfır sperm hiç çocuğunuz olmaz dediler

eşim kimseye söylemeyeceğiz dedi; tüp bebek yaptırdık; oğlum 5 yaşında burda anlattım ama gerçek hayatta kimseye anlatmadım

hatta görümcem tüp bebek yaptı; ona bazı şeyler söylemek istedim ama söyleyemedim; sen ne bilirsin ki deyip daha çok üzülür diye ki aslında çoooook daha fazlasını biliyordum zira ben kimseye söylemedim

herkes tedaviye sülalesi ile gitti mesela; ben tek gittim...

baban hatalı ama bir süre sonra sakinleşirsiniz kime ne senin çocuğundan, çocuğu olmuyormuş da eşindenmiş de desinler dursunlar; boşver huzur önemli

5 çocuğunu ve eşini öldüren psikopat dolu ülkem; huzurlu ol yeterli

bu arada eşim kıbrısta tedavi olmayı dahi kafasına koymuştu; sperm değil; bakan babadır diyordu.

bebeğiniz olmadığı için hassassınız anlıyorum ama bunu çevreden saklanmasını anlayamıyorum.İnsanlar bilsinler ki sizi her gördüklerinde çocuk yapın cümlelerini kurmasınlar ,yada bilsinler ki sizde içinizdeki sıkıntıları paylaşın rahatlayın.

çok hassas bir konu olduğunu düşünememiştir.

benimde 5 yıl çocuğum olmadı eşim kaynaklıydı sıkıntı soranlara ikimizdede sıkıntı var diyordum:)

çocuğu olmayan insanlar niye ezilsin.. en başta kendiniz kusurluymuşsunuz gibi davranmışsınız..Allah verirse oluyor.. bu insanların elinde değil.. tedavi olana akrabalar ne diyecek kii.. ne kadar ayıp mı diyecekler.. olmuyor tedavi görüyoruz deyip geçin.. akrabaların diline düşmek ne demek...konuşsalar ne olacak.. onların ayıbı..
artık devir eskisi gibi değil neredeyse bütün çiftler tedavi ile çocuk sahibi oluyor.. bu bir kusur değil.. kimseden birsey saklamak gerekmiyor..

Öncelik le bebeginiz hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsınız inş.
Gözümün önünde okadar evli bebekli çok kişi var bu bana çok ağır geliyor.olmayacak psikolojisi çok ağır geliyo bana sanki herkes bilse dünya yıkılacak ki bu konuda aptal aptal yorumlar nasıl kaldiririm bunu

Back
X