Cnm olmaz denilir bir bakarsın oluverir..çevremde kac kişiye olmaz dendi ama oldu..hem niye çocuk da cocuk diye bu gunlerinizi kendinize zehir ediyorsunuz ki.. ben de senin gibi 3 senelik evliyim, 1 buçuk yaşında kizim var . Cok sukur , ama bazen öylesine yoruluyorum ki, çocuksuz çiftleri görünce çok kıskandığım oluyor..cocuk olunca bir daha eski rahatlığını asla bulamiyorsun

şu an bunları yazarken bile beşik salliyorum belim koptu

iyi yönlerinden bak canım , olmayacak psikolojisi de neymiş..bana da 6 aylik hamileyken doktorlar kurul kararıyla alalım bebeğini, milyonda bir görülen hastalığı var dediler..yaşamayacak bir bebegi dogurma dediler..tüm doktorları gezdim, hepsi aynı şeyi söyledi. Hatta doğum yaparken solunum cihazını hazırda beklettiler bebegim dogar doğmaz bebegime takacaklardi, nefes alamaz bu bebek dogunca dediler..kuvez hazırda bekliyordu yavrumu, bebegim dogar doğmaz apar topar kuveze kosturdular çırılçıplak. Sonra ne mı oldu !! Bebegim sağlıklı mı saglikliymis..cigerleri kistlerle dolu dedikleri bebeğin cigerleri misler gibiymis meğer...inanamadım, çocuğum 1 yaşına geldi haala ciğer filmi cektiriyorum , kist yok diyorlar , haala inanamıyorum..mucizelere inan cnm..rabbine sigin..olmaz dersin , öyle bir dar zamanında güldürür ki bebegin..vaktini bekliyordur gelmek için, yuzunu güldürmek icin..