Bunu yapan Türk'tür :))))

afyonda yaşayan yaşlamaz bunu ciddi söylüyorum :)) misal burada haşhaşların hasat zamanı olduğuda pazarda da satarlar pazarda şu şekilde bağırırlar
: 'haşgeşle gafeyn ga gafeyn ga oldu ge gari' yani yazar burda haşhaşlar kafan kadar oldu gel artık diyor

Tanıdık görünce arabayı üzerine süren TÜRK şofördür.

(yazıldı mı bu? bakmadım. mükerrer olduysa kusura bakmayın. )

çiğnedıgımız sakızı atmayıp,daha sonra cıgnemek uzere masaya,tv nın uzerıne,olmadı cemberının ustune yapıştırırız..

sagol canım iltifat ediyorsunn.
kaç dil biliyorsun diye sorunca Afyonluca diye ekleyesim geliyor..
Gıyneşş gıyneşş -az höte vaa baken, o de otceymiş...
biraz kay oturacak var demek

sagol canım iltifat ediyorsunn.
kaç dil biliyorsun diye sorunca Afyonluca diye ekleyesim geliyor..
Gıyneşş gıyneşş -az höte vaa baken, o de otceymiş...
biraz kay oturacak var demek

bayılıyorum ya başka yerde hayatta yapamazmışım gibi geliyor çok seviyorum afyonu insanını eklesek yeri valla herkes sökemez bu dili haşşöne

Ne ilginç haşhaş üretimi devlet gözetiminde değil mi? Böyle nasıl rahat rahat pazarda satılıyor?

Düğünlerde arabaya havlu bağlamak.
Bu adet sanırım iç anadoluda var. İlk gördüğümde çok şaşırmıştım. Hatta sektör avcıları hemen harekete geçmiş. “düğünümüze hoş geldiniz” havluları işlemişler. Gelenlere birer havlu dağıtılıyor.

Hayvan bebek gibi tatlı şeyleri yeme hastalığı (oyy yerim ben bunu)

Gece yatarken ışığı kapatıp tekrar açıp yatağın yerini kontrol edip tekrar kapayanda bi türktür

Ne ilginç haşhaş üretimi devlet gözetiminde değil mi? Böyle nasıl rahat rahat pazarda satılıyor?

şöyle ipekcim haşhaşın uyusturucusu haşhaşın kafasına çizik atınca içinden süt gibi birşey çıkar onu kurutunca çıkar içindeki uyuşturucu madde pazarda haşhaşın taneleri oluyır ya onu ssatarlar birde haşhaşın tere taze nane gibi bitkisi olur onu satarlar zararlı birşey değil yani

Gerçek bir araştırmanın sonucu çıkan sonuçlar,çok tatlı ama anlatımlar..

Guzum üzerine afiyet amel oldum (ishal)
Haznemde akıntı var.
Kamıştan su geliyor
popomda meme çıktı
Damar damar üstüne bindi
Valizlerim azdı-varis
Dr Bey her sabah kamyon deviriyorum(Akıntılı Gonore hastası )
Kulağım gıvış gıvış ediyi : Kulak çınlaması şikayeti
Döşüm yanıyi: Göğüste yanma şikayeti
dişim kımlıyor: dişim sallanıyor
mabadımda kıl döndü
makatımda ampul çıktı
dişimde kurt yeniği var : diş çürüğü

Yok zaten zararlı olsa Afyon’da satılmaz. Ben bu kadar müteasip bir yer daha görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…