- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi busraliaras
-
Düğünlerde arabaya havlu bağlamak.
Bu adet sanırım iç anadoluda var. İlk gördüğümde çok şaşırmıştım. Hatta sektör avcıları hemen harekete geçmiş. düğünümüze hoş geldiniz havluları işlemişler. Gelenlere birer havlu dağıtılıyor.
Yok zaten zararlı olsa Afyonda satılmaz. Ben bu kadar müteasip bir yer daha görmedim.
Bir de "sen benim kim olduğumu biliyor musun?" denir kavga esnasında! bu da TÜRK'tür.
Kendisi kim olduğunu bilmiyor zahir?
( Kendini bir şey sanıyor tabii ki. önemli bir adam falan)
aynen öyle tatlım jandarma tarlalara sık sık baskın yapar zaten haşhaşları sürekli denetlerler çizik varmı kafalarında diye
eklemek istedim birde baba evinden gelin çıkarken şeker ve bozuk para serpilir kv tarafından. Benım kafama kocaman 1 tl düşmüştü. Nasıl acımıştı anlatamam. Ağız tadı ve bereket olsun diye...
Hala takılırım kv' ye.. Onun yerine bankaya yüklü bir meblaa yatırsaydın ya diye.
O da gelinin kafasını kırdım desem yalan degil başım ağrımaz der. Cidden yumurta gibi şişmişti kafam
Geçen Afyondan biri geldi. Elimi uzattım adama elim havada kaldı.
Bir de Cuma günleri Afyon firmaları kapalı oluyor. Orası ayrı bir cumhuriyet gibi gerçekten.
açık yerler de var çok aşırı müteasıp bir yer değil ama insanı genelde muhafazakardır :)
Bu ben!Hayvan bebek gibi tatlı şeyleri yeme hastalığı (oyy yerim ben bunu)
Gece yatarken ışığı kapatıp tekrar açıp yatağın yerini kontrol edip tekrar kapayanda bi türktür
Midem bulandı. Bunu yapamam.çiğnedıgımız sakızı atmayıp,daha sonra cıgnemek uzere masaya,tv nın uzerıne,olmadı cemberının ustune yapıştırırız..
EvetAma işe yaramıyor mu?
Karşındaki şöyle bir kendine geliyor ya hakket önemli biriyse diye
bulmacalardaki sahatçılara bıyık sakal çizmek
Sen oralı mısın?.............
allah tez vakitte huzur versin canım inşallahBana da öyle yapılmadı ama kurban üstünden atlattı kpederim. Böyle gelinlikle çok nostaljik ve komik olmuştu..
Vay be ne günlerdi diyorum. O zaman kpeder gıcığıma gitmiyordu tabi.
Şimdi kan düşmanım.
Geçen Afyondan biri geldi. Elimi uzattım adama elim havada kaldı.
Bir de Cuma günleri Afyon firmaları kapalı oluyor. Orası ayrı bir cumhuriyet gibi gerçekten.
ben aslen kutahyalıyım ama 22 senedir burda yaşıyorum
allah tez vakitte huzur versin canım inşallah
öyleyiz tabi..
Ooo baya olmuş benim baba tarafım Afyonlu o yüzden iyi tanırım ben de.
e bekleriz madem ipekçim yolun düşerse haberim olsun
ben aslen kutahyalıyım ama 22 senedir burda yaşıyorum
Ooo baya olmuş benim baba tarafım Afyonlu o yüzden iyi tanırım ben de.
Oo bir Afyonlu daha. Sen neresinden peki?
allah tez vakitte huzur versin canım inşallah
öyleyiz tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?