Bunu yapan Türk'tür :))))

eklemek istedim birde baba evinden gelin çıkarken şeker ve bozuk para serpilir kv tarafından. Benım kafama kocaman 1 tl düşmüştü. Nasıl acımıştı anlatamam. Ağız tadı ve bereket olsun diye...
Hala takılırım kv' ye.. Onun yerine bankaya yüklü bir meblaa yatırsaydın ya diye.
O da gelinin kafasını kırdım desem yalan degil başım ağrımaz der. Cidden yumurta gibi şişmişti kafam

Yok zaten zararlı olsa Afyon’da satılmaz. Ben bu kadar müteasip bir yer daha görmedim.

aynen öyle tatlım jandarma tarlalara sık sık baskın yapar zaten haşhaşları sürekli denetlerler çizik varmı kafalarında diye

Bir de "sen benim kim olduğumu biliyor musun?" denir kavga esnasında! bu da TÜRK'tür.
Kendisi kim olduğunu bilmiyor zahir?

( Kendini bir şey sanıyor tabii ki. önemli bir adam falan )

Ama işe yaramıyor mu?
Karşındaki şöyle bir kendine geliyor “ya hakket önemli biriyse” diye

aynen öyle tatlım jandarma tarlalara sık sık baskın yapar zaten haşhaşları sürekli denetlerler çizik varmı kafalarında diye

Geçen Afyon’dan biri geldi. Elimi uzattım adama elim havada kaldı.
Bir de Cuma günleri Afyon firmaları kapalı oluyor. Orası ayrı bir cumhuriyet gibi gerçekten.

Bana da öyle yapılmadı ama kurban üstünden atlattı kpederim. Böyle gelinlikle çok nostaljik ve komik olmuştu..
Vay be ne günlerdi diyorum. O zaman kpeder gıcığıma gitmiyordu tabi.
Şimdi kan düşmanım.

Bir de Cuma günleri Afyon firmaları kapalı oluyor. Orası ayrı bir cumhuriyet gibi gerçekten.

açık yerler de var çok aşırı müteasıp bir yer değil ama insanı genelde muhafazakardır :)

Hayvan bebek gibi tatlı şeyleri yeme hastalığı (oyy yerim ben bunu)

Gece yatarken ışığı kapatıp tekrar açıp yatağın yerini kontrol edip tekrar kapayanda bi türktür
Bu ben!

çiğnedıgımız sakızı atmayıp,daha sonra cıgnemek uzere masaya,tv nın uzerıne,olmadı cemberının ustune yapıştırırız..
Midem bulandı. Bunu yapamam.

Ama işe yaramıyor mu?
Karşındaki şöyle bir kendine geliyor “ya hakket önemli biriyse” diye
Evet

bulmacalardaki sahatçılara bıyık sakal çizmek

allah tez vakitte huzur versin canım inşallah

öyleyiz tabi..

Her hangi bir kaza anında yardım bekleyen insanların başına üşüşüp " hele bir el atın, insanlık öldü'mü yahu " diyen,insanlarda kesinlikle Türktür :)

e bekleriz madem ipekçim yolun düşerse haberim olsun

Canım rahmetli babamı oraya götürdük. Öyle istemişti.. geçen hafta daha oradaydım ben babamı ziyarete gittim..
Sık sık artık gideceğim oraya. Ay ne tuhaf babama “rahmetli” demeye alışamadım.

ben aslen kutahyalıyım ama 22 senedir burda yaşıyorum

Ooo baya olmuş…benim baba tarafım Afyonlu o yüzden iyi tanırım ben de.

Oo bir Afyonlu daha. Sen neresinden peki?

allah tez vakitte huzur versin canım inşallah

öyleyiz tabi..

...ve FORUMLARDA KONUNUN ASLINDAN UZAKLAŞIP SOHBETE ÇEVİREN GENE TÜRK KADINLARIDIR. TIPKI BİZİM GİBİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…