- 7 Mayıs 2014
- 582
- 113
- 63
- Konu Sahibi busraliaras
-
...ve FORUMLARDA KONUNUN ASLINDAN UZAKLAŞIP SOHBETE ÇEVİREN GENE TÜRK KADINLARIDIR. TIPKI BİZİM GİBİ
...ve FORUMLARDA KONUNUN ASLINDAN UZAKLAŞIP SOHBETE ÇEVİREN GENE TÜRK KADINLARIDIR. TIPKI BİZİM GİBİ
Canım rahmetli babamı oraya götürdük. Öyle istemişti.. geçen hafta daha oradaydım ben babamı ziyarete gittim..
Sık sık artık gideceğim oraya. Ay ne tuhaf babama rahmetli demeye alışamadım.
alışırsın canım insan nelere alışmıyor ki.. allah rahmet etsin inşallah ben yine de beklerim canım
asmu................
Türk insanı hemşeri olayı çok önem verir biliyorsunhayat mebat meselesi. Hatta işe alımlarda torpil nedeni.
Lafım sadece size değildi.çene genlerimizde var canım napalım
Canım rahmetli babamı oraya götürdük. Öyle istemişti.. geçen hafta daha oradaydım ben babamı ziyarete gittim..
Sık sık artık gideceğim oraya. Ay ne tuhaf babama rahmetli demeye alışamadım.
Lafım sadece size değildi.
Ben de bir önceki sayfada sohbet ettim.
ıslak mendille önce yüzünü sonra ellerini sonra masasını sonra ayakkabısını silen tek millettir
gerçi bende kürdümtürk kürt kardeştir
canım geldiğinde görüşmeyi isterim. Bende made in bakırköy fakat mamül madde Afyon kaynaklı20 yıldır da burdayım . Afyonu sevıyorum ya.
Anne baba afyonluysa zaten tamamdır bu iş. Bir tarafın az kaçıktır.
Ben babamın cenazesine gittiğim zaman gördüm. Kadınları biliyorsun yaz günü bile nasıl kalın giyinirler o atkılar falan.
Ama her oturan özellikle yaşlılar hemen dizlerine bir atkı alıyor, gelinler koşturuveriyor ve hepsinde istisna olabilir romatizma var.
Bende de var sanırım ben de kime çektim diyordum. Toprak belliymiş.
yok o konuda sağlamım canım. Benımde babam asri mezarlıkta yatıyor. mekanları cennet olsun. 2004 yılında kaybettim. Unutulmuyor ama hafifliyor. Rabbim acıları unutturmak için başka başka acılar veriyor..
bir de şey var :
bir işi yapabildiklerinde hey koçummm babanda mı ustaydı bee yada babanda mı şofördü diye havalanmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?