Bunu yapan Türk'tür :))))

birbirini tanımadan kavga eden tek ırk Türklerdir.

-- kimsin lan sen

-- asıl sen kimsin lan

-- olum sen kimsin kim olduğunu sanıyon

vs vs vsss

Bir de kvalide, görümce varsa eski kuşakta gelin arkada, kvalide kasıla kasıla öndedir.
Bizim yeni kuşak bunu alt etti ama eskilerde hala var. Hatta kk da biri konu açmıştı. Arabada kvalidem öne oturmak istiyor oturmayınca trip atıyor diye.

Canım rahmetli babamı oraya götürdük. Öyle istemişti.. geçen hafta daha oradaydım ben babamı ziyarete gittim..
Sık sık artık gideceğim oraya. Ay ne tuhaf babama “rahmetli” demeye alışamadım.

alışırsın canım insan nelere alışmıyor ki.. allah rahmet etsin inşallah ben yine de beklerim canım

Canım rahmetli babamı oraya götürdük. Öyle istemişti.. geçen hafta daha oradaydım ben babamı ziyarete gittim..
Sık sık artık gideceğim oraya. Ay ne tuhaf babama “rahmetli” demeye alışamadım.

canım geldiğinde görüşmeyi isterim. Bende made in bakırköy fakat mamül madde Afyon kaynaklı 20 yıldır da burdayım. Afyonu sevıyorum ya.

dünyanın en misafirperver ama en agrasif insanıdır özellikle trafikte.. trafikte ufak bir yanlış hareketten karşısındakini vurabilecek kadar deliren şahıs, kavga ettiği kişi evine gelsin nasıl iyi ağırlayacağını bilemez. Böyle de çelişkili milletiz vesselam.

canım geldiğinde görüşmeyi isterim. Bende made in bakırköy fakat mamül madde Afyon kaynaklı 20 yıldır da burdayım. Afyonu sevıyorum ya.

Anne baba afyonluysa zaten tamamdır bu iş. Bir tarafın az kaçıktır.
Ben babamın cenazesine gittiğim zaman gördüm. Kadınları biliyorsun yaz günü bile nasıl kalın giyinirler o atkılar falan.
Ama her oturan özellikle yaşlılar hemen dizlerine bir atkı alıyor, gelinler koşturuveriyor ve hepsinde istisna olabilir romatizma var.
Bende de var sanırım ben de kime çektim diyordum. Toprak belliymiş.

yok o konuda sağlamım canım. Benımde babam asri mezarlıkta yatıyor. mekanları cennet olsun. 2004 yılında kaybettim. Unutulmuyor ama hafifliyor. Rabbim acıları unutturmak için başka başka acılar veriyor..

bir de şey var :

bir işi yapabildiklerinde hey koçummm babanda mı ustaydı bee yada babanda mı şofördü diye havalanmalar

yok o konuda sağlamım canım. Benımde babam asri mezarlıkta yatıyor. mekanları cennet olsun. 2004 yılında kaybettim. Unutulmuyor ama hafifliyor. Rabbim acıları unutturmak için başka başka acılar veriyor..

Aa Allah rahmet eylesin. Benim konuma da yazmıştın sanırım. Gerçekten zor. Öyle bir boşluk sanki hiç dolmayacak gibi. Sesi hala kulağımda..
Bu acıyla ben kpederime bile baba demeyeceğim artık. “baba” kelimesi benim babama özel kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…