Bunu yapan Türk'tür :))))

Bi d şey var:
- toktur oğlum bi bakiyon içtiğin su gibi bi bakiyon dişin kesmiyo :))))

Teyzem bağırsak düzensizliğni anlatıyo... :))

ßůšr@

Bir de "sen benim kim olduğumu biliyor musun?" denir kavga esnasında! bu da TÜRK'tür.
Kendisi kim olduğunu bilmiyor zahir?

( Kendini bir şey sanıyor tabii ki. önemli bir adam falan )

Şöyle bi konuşmaya şahit olmuslugum vardır. :
-sen kendini bi b.k mu saniyosun.¿
-sanmıyorum öyleyim....
:)))

ßůšr@

Radara karşı gelen aracı sellektörle uyaran tek millet Türk'tür! 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi işe başlarken Bismillah
Güç gereken bir işte
ya Allah
Aklı kestiği işe
Evelallah
Bi iş olmadığında
Hay Allah
Hayrete düşünce
Allah Allah
Hücum a geçince
Allah Allah Allah
İşine gelmiince
Eyvallah...
:))))

ßůšr@

gece gündüz içeri dışarı farketmez güneş gözlüğü gözünden çıkmaz sanırsın öyle doğdu

Son düzenleme:

kızzzzzzzzz ben hepten afyonluyum malazgirtte nasıl girdik anadolu ya bizimkiler oturmuş buraya bi daha kalkmamış

kızzzzzzzzz ben hepten afyonluyum malazgirtte nasıl girdik anadolu ya bizimkiler oturmuş buraya bi daha kalkmamış

selam hemşo:) bu arada arabasını kızım oğlum diye de sadece Türkler seviyormuş :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sag elini kasininca para gelecegini
Sol eli kasininca para gidecegini
Burnu kasininca kavga edecegini
Kulagi cinlayinca birinin konustugunuda eminim biz türkler bulmusuzdur :)) eheheheh

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

kokmuştur bak vallahi nolursun aç ağzını diye pişirdiği bir şeyi zoraki ısrarla ağzına dek ikram eden babacan insandır (hiç tanımadığı bir insan bile olsa) :)))

misafirine en güzel yatağı ayarlayan, misafir gelcek diye sabah erkenden ya da gece geç saatlere dek yemektir temizliktir canını çıkaran Türktür :)))

Arabası yolda kalmış diye trafiğin ortasında 5-6 birbirini tanımayan adamın yolda kalmışın arabasına 'bir omuz atıvermesi' Türklüktür.

Türk candır ! :))

Son düzenleme:
Hele Türkiyede beni deli eden birseyi söyleyeyim:)))

Kirmizi isikta beklerken, daha yesil yanar yanmaz sanki herkes körde bir o görüyormus gibi zaaarttt zaaarttttt kornaya basanlar kesin Türktür:)))

Herkes senin gibi eli boş gönlü hoş değildir. Yetişmesi gereken yerler, yapılması gereken işleri vardır bir önce. Akit vakit nakit zaman olayları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…