• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu yapmak istemiyorum

Hırsın seni bu noktaya getirmiş onun acı çektiğini üzüldüğünü görsen rahatlayacaksın. Derin derin nefes al ilgini başka yöne çek sakın arama

Boslukda kalmissin ilgilenexek baska seyler bul.
Hem aricaksinda nolcak onun aklina bile gelmiyosun belli ki yoksa sen aramadan o arardi

Sacmalama lütfen canım iyi.olsaydı ayrılmazdın ,yada o senisevseydi bırakmazdı, başkasını bul onunla zamn geçir bak asla aklına gelmiycek

Dusuncem cok mantiksiz ama icimde benden baska biri var sanki.dualar ediyorum surekli..Allah im alsin onu kalbimden.ama o kadar agir bir yuk ki o yuku atip rahatlamak istiyorum..artik ne olursa olsun diyorum.sonra sacmalama diyorum kendi kendime.sonra bunu nerden dusundum diyorum.
Acaba malum mu oluyor bana diyorum . acaba bi sıkıntısi mi var diyorum.sonra hayatinda baska biri var ve o varken bunu yapmak yanlis.o insan in da vebaline germek istemiyorum.
Karmakarisigim..bulundugum yerde psikolig olsa gidicem ama dogunun bi koyunde calisyorum.

Back
X