- 27 Mart 2024
- 11
- -17
- 1
- 26
- Konu Sahibi aysenur1999
Şu an için geçici süre için çarem yokVarisle astımla çalışmaktan gocunmadım demişsiniz de en sonunda gocunmuşsunuz işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an için geçici süre için çarem yokVarisle astımla çalışmaktan gocunmadım demişsiniz de en sonunda gocunmuşsunuz işte.
Siz milletin evine gidiyorsunuz güvenlik yok ya da onlar sizin eve geliyor açık adresiniz var. Otele gitseniz yine güvenlik sıkıntı. Valla zor işler.Sürekli yapmayacağım zaten,ev vs derken var olan borçları bitirmek hedefim ,sonrasında kendi halinde biri olarak devam etmek istiyorum
Bu işlere bulaştığınız zaman geri dönüşü yok.Doğru düzgün bir yol belirleyin kendinize.Sürekli yapmayacağım zaten,ev vs derken var olan borçları bitirmek hedefim ,sonrasında kendi halinde biri olarak devam etmek istiyorum
Böyle bir dünya yok genelde kolay paraya alısıyor insanlara tatlı geliyor. devam ediyor borclar bitse dahi.Sürekli yapmayacağım zaten,ev vs derken var olan borçları bitirmek hedefim ,sonrasında kendi halinde biri olarak devam etmek istiyorum
Toplumu bakışını vs kabullenmişsin riski göze almışsın onu geç. İnsanların tasvip etmediği bişey yapıyor olman senşn mutlak kötü bir insan olduğun anlamına gelmez.Kalben oldukça iyi yardımsever biri olarak taninirim..Ama toplumun bakışı ve normları malum
Daha çok gençsin ve daha çok yeni şuan bir sorun olarak görmüyorsun ama ileride yıpranacaksın pişmanlık duyacaksın. İlerde belki hayatına birini alacaksın çocuğun olacak aklında sürekli geçmişin. İnan ailenin yanı böyle bir işten daha masum. Sevgilinle cinsellik yaşasan inan bunu normal karşılarım ama yaptığın şey normal birşey değil b*denini satıyorsun ve bunun geri dönüşü yok zorlandığınanda yine dönersin kısır döngü gibi kurtulamazsın. Üstelik artık hastalıklarda çok yaygın... yapma bunu kendineSürekli yapmayacağım zaten,ev vs derken var olan borçları bitirmek hedefim ,sonrasında kendi halinde biri olarak devam etmek istiyorum
Buraya sormak da tereddüt ettim ama hemcinslerimin gorusunu merak ediyorum .24 yaşındayım ,3 yıl evli kaldım,bosanali 10 ay oldu.Onceden garsonluk, kasiyerlik, temizlik görevlisi olarak çalıştım. Ayağımda varis çıksa da astım hastaligim engel olsa da çalışmaktan gocunmadim. Ama artık faturalar, ev kirası vs derken baş edemedim, kazandığım ancak zar zor eve faturaya yetti, İstanbul gibi bi yerde.Ailem destek çıkmadı,nafaka ise dogakgaz faturasına zor yetiyor .En son çok düşünerek ve gizli şekilde para karşılığı görüşmelere başladım, iki ay oluyor .Bunu yapmak kötü bir kişi yapar mı beni ?
Düzenli gidiyorum ,kazancını aştığı icin borçlar geçici bir süre yapicamYanlış anlamayın kismenin hastalığını küçümsemem ama astım için doktora gitmiyor musunuz? Astım ve varis çalışmaya engel verecek hastalıklar değil aslında.
Eskortsunuz yaniBuraya sormak da tereddüt ettim ama hemcinslerimin gorusunu merak ediyorum .24 yaşındayım ,3 yıl evli kaldım,bosanali 10 ay oldu.Onceden garsonluk, kasiyerlik, temizlik görevlisi olarak çalıştım. Ayağımda varis çıksa da astım hastaligim engel olsa da çalışmaktan gocunmadim. Ama artık faturalar, ev kirası vs derken baş edemedim, kazandığım ancak zar zor eve faturaya yetti, İstanbul gibi bi yerde.Ailem destek çıkmadı,nafaka ise dogakgaz faturasına zor yetiyor .En son çok düşünerek ve gizli şekilde para karşılığı görüşmelere başladım, iki ay oluyor .Bunu yapmak kötü bir kişi yapar mı beni ?
Sanki bana şu tenekelerden yapılma barınaklarda yaşayan, mutfağı ve tuvaleti olmayan, yiyecek yemeği bile olamayan fakir filipinlerde yaşıyormuşsunuz gibi davranmayın. neye mecbursunuz? Resmen kolay para diye kendinizi satıyorsunuz. Bir de utanmadan burda konu açmışsınız.Şu an için geçici süre için çarem yok
buna alıştıkça size şimdikinden daha kolay gelmeye başlayacak, belki şimdi içiniz almıyorsa bile biraz zaman sonra kıllıymış terliymiş umrunuzda bile olmayacak, satın alabileceklerinizi düşündükçe iyice gömüleceksiniz. yok ben buna da gocunmam, bu da bir iş koludur ekmeğimi buradan kazanırım diyorsanız eyvallah ama hayat şartları diye kendinizi kandırmayın.Sürekli yapmayacağım zaten,ev vs derken var olan borçları bitirmek hedefim ,sonrasında kendi halinde biri olarak devam etmek istiyorum
ölümü de göze aldınız mı? bir paçavra gibi kullanılmayı? adam silah dayasa başınıza, vermiyorum para sıkıysa gelme dese ne yapabilirsiniz?Teşekkürler ,emin ol çok düşünerek her şeyi ele.alip tarttim
Aldatılarak boşanmışsınız, belki de istemeden birçok kadının aldatılmasına vesile oluyorsunuz.Kalben oldukça iyi yardımsever biri olarak taninirim..Ama toplumun bakışı ve normları malum
Paranı her türlü kazana bilirsiniz böyle bir şey yapmanıza gerek yoktu kolaya kaçmak gibi bir şeymi oluyor ne desem bilemedim.Ve böyle bir yola girdiyseniz erkekler her istedigini yaptırmaya çalışacak buna dayana bilecekmisiniz?Ve cinsel hastalıklar kapma riskiniz çok yüksek.Kendinizce kaş yapayım derken göz çıkaracaksınız.Buraya sormak da tereddüt ettim ama hemcinslerimin gorusunu merak ediyorum .24 yaşındayım ,3 yıl evli kaldım,bosanali 10 ay oldu.Onceden garsonluk, kasiyerlik, temizlik görevlisi olarak çalıştım. Ayağımda varis çıksa da astım hastaligim engel olsa da çalışmaktan gocunmadim. Ama artık faturalar, ev kirası vs derken baş edemedim, kazandığım ancak zar zor eve faturaya yetti, İstanbul gibi bi yerde.Ailem destek çıkmadı,nafaka ise dogakgaz faturasına zor yetiyor .En son çok düşünerek ve gizli şekilde para karşılığı görüşmelere başladım, iki ay oluyor .Bunu yapmak kötü bir kişi yapar mı beni ?