Bunu yapmam yanlış mı?

IncIpek04

Güzel günler yakındır
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
5.659
7.052
198
Arkadaşlar merhaba, ben bir konuda aşırı derecede kararsızım onu sizinle paylaşmak istedim. Geçen gün iş görüşmesine gittim ve bana erkek arkadaşın var mı diye sordular. Bende evet dedim ama nişanlıyım diyemedim. Elimde mont vardı ondan yüzüğü görmediler çıkışta tokalaşırken de belli etmemeye çalıştım. Nişanlı olduğumu söylersem evlenince ayrılır gider diye işe alamayacaklarını düşünüyorum. Sizce işe girene kadar yüzüğü çıkarsam 1 2 ay sonra da yüzüğü takıp soranlara nişanlandım desem olur mu? İşe ihtiyacım var iş arıyorum diğer görüşmelerimde de nişanlı olduğumu gizlemeli miyim? Yanlış biliyorum ama nasıl davranacağımı bilmiyorum bana bir akıl verin :(

Yahu bu ulkeye ne oluyor boyle
Tonla is gorusmesine girdim bir kere bile boyle bir soru sormadilar bana
Cidden anlayamiyorum artik ben
Kesinlikle artık kendimi kötü hissediyorum erkek arkadaşımla ilgili bile soru sordular. Ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun diye soru mu olur? Sinirlensem de mecbur bir şey diyemedim :(

İlk defa böyle birşey duyuyorum,
Neden evlenince gideceğini düşünsünler ?
Bu delili olan bir vaka mı yaşanmış vs. Yoksa tamamen senin senaryon mu?
Daha önce görüştüğüm bir yer evlenmeyi hemen düşünüyorsan olmaz vs demişti bende o yüzden yine bu sebepten dolayı erkek arkadaşın var mı diye sorduklarını düşünüyorum.

ya ne yazık ki hamile kalma diye baskı yapanlar bile var. süt izinleri ve doğum izninden dolayı.

yani bilemiyorum.. özel hayatımız olamaz mı kadınız diye sanki.

İlk defa böyle birşey duyuyorum,
Neden evlenince gideceğini düşünsünler ?
Bu delili olan bir vaka mı yaşanmış vs. Yoksa tamamen senin senaryon mu?
Arkadaş böyle düşünmekte haklı maalesef.
Hiç mi hiç şaşırmayın.
24 yaşındayken; 4 yıl önce yanı nişanlı olduğum için bende işe alınmadım. Gerekçe; düğünden sonra çıkarmışım, gece çalışması olursa eşim izin vermezmiş, çocuk da yaparsam sıkıntı olurmuş vs vs

Daha sinir bozucu şey söyleyeyim bir kadın bana en az 2 yıl evlenmeyi düşünme evlenip ne yapacaksın ki demişti.
Tabi canım, kadınların ne zaman evlenip ne zaman çocuk doğuracağınada işvererenler karar vermeli zaten.
Ama her koşulda doğruyu söylemelisiniz. Medeni duruma takılmayacak "normal" insanlarda vardır diye düşünüyorum.

Söylemelisin sonra sıkıntı çıkabilir. Ben işe başladıktan Sonra nişanlanmıştım.Çalıştıgım kişi inanmak istemedi, hep ayrılmam ve işi bırakmamam için birşeyler dedi ve en sonunda taciz etti öylelikle çıktım işten.

Açıkça söyle arka da birinin oldugunu bilsinler.

Back
X