bunu yaptına ınanamıyorumm

24111990

Mucizem ol
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
1.536
456
173
slm ben 1.5 yıllık eclıyım kocamı cok sevıyorum onunda benı sevdını dusunuyordum ama bı kac gun once benden gızlı face actını ve eskı kız arkadasını ekledını gordum bı kızın numarası da cuzdanında vardı 5 yıldır bırlıkteyız ben bole bıseyle karsılasmadım ona oyle guvendım mı sımdı dunya basıma yıkıldı sankı bı suredır bebek ıstıyoruz o da olmuyor du sımdı ne kadar ıstesemde ondan bıle sogudum cok kötuyum yardım edın ne yapmalıyım

YAA OFF KÖTÜ Bİ DURUM YA ALLAH YARDIMCIN OLSUN KONUŞMAYI DENESEN

YAA OFF KÖTÜ Bİ DURUM YA ALLAH YARDIMCIN OLSUN KONUŞMAYI DENESEN

denedım senı kıskandırmak ıcın yaptım dıyo ama hıc ınandırıcı deıl yemın edıyo falana ama guvenım hıc kalmadı yanlıs bırıyle mı evlendım dıye soruyorum gunlerdır kendıme

farketmeseydin kıskandırmak için yapmamış olacaktı yani. sevgili olsan anlayacağımda, insan karısını neden kıskandırmak istesin ki????? hiç inandırıcı değil. her haltı yiyorlarda birde ustaca yalan söyleyebilseler bu kızlarıda bazen anlamak çok zor adam evlenmiş neden hala başka erkek yokmuş gibi adamla konuşuyorsun.

Allah yardımcın olsun. taviz verme sakın..

Son düzenleme:
kızla konuşmuş mu? kesin kanıt var mı? bence ona söylemelisin. face açtıgını bildigini numaraları yakaladıgını onun sandıgından daha kurnaz oldugunu göstermelisin.

bende ınanmadım zaten ama soktayım ben senle evlenmek ıcın aılemı res cektım sen bunu dusunuyosun dedı bıde yuzsuz yaptıgını asla mahane bulamıycak cok uzgunum

ne kıskandırması be. nıye gızlı acıyor face hesabı.. yalan!
kapansın artık su facebook daha kac aılenın canının yanması lazım acaba

kızla konuşmuş mu? kesin kanıt var mı? bence ona söylemelisin. face açtıgını bildigini numaraları yakaladıgını onun sandıgından daha kurnaz oldugunu göstermelisin.

yenı acmıs zaten kızda sanırm gırmıyo hıc feceye konusmamıslar slm yazmıs kalmıs ole numarayı gosterdım kardesımın sevgılısı benle ılgısı yok dıyo tabı onda ne arıyosa ben senı aldatabılırmıyım dıyo anlarsın sen dıyo ama asktan gozum ole kor olmus kı 5 yıldır anlamamısım

ne kıskandırması be. nıye gızlı acıyor face hesabı.. yalan!
kapansın artık su facebook daha kac aılenın canının yanması lazım acaba

hayatımın en buyuk kazını attın baba dedım yemınler edıyo yalan tabı faceden de hıc anlamz dı ah bu arkadasları yok mu onlar acmıs yuvamızı yıkacaklar dedım sustu..

kusura bakmada aradaşlarının açtığını kim söyledi. nasıl arkadaş bunlar. allah bilir düğünden önce kocanızı ker...ye de götürmüşlerdir. koca adam değil mi. öğrenmedimi şimdiye kadar peki. neden kapanmamış. yada kimi kiminle kıskandıracak. sizde birşey mi gördü de kıskandırması lazım.
tövbe tövbe. adam gibi konuşusun. ailenze rest ekmişsiniz madem. koca dediğiniz heryerde bulunur. onada kolayca resti çekin madem.

ben aıleme res cekmedım o cektı benı ıstemıyordu sanal ortamlardan hıc anlamaz dı ama o ıstemese kımse zorla face falen acmz tabı

Aman hiç böyle saçma bişeyde duymadım...Arkadaşları açmışta madem,o neden kabul etmiş üstüne üstlük konuşmaya çalışmış ve 5 yıldır sen hayatındaysan hala o bayanın numarasının eşinde ne işi var...söylediği yalanda çok saçma geldi...

cunku benı kandırcak kadar zekı deıl oyle oldunu dusunuyo ama kadınların erkeklerden daha zekı oldunun farkında deıl ben sımdı tanımaya basladım sevdım adamı acı ama gercek bu

Sana sevgisini ispatlamak zorunda eger seni gercekten istiyosa.. evden uzaklasmasini iste bence,kapinda kopek olsun bi sure.. yaptiginin bedelini odesin.. seni kaybedecegini dusunsun,hatasini anlasinki bidaha cesaret edemesin.. tabiki ayril demiyorum,her ask ikinci sansi hakediyo bence. Ama gozunu korkutmalisin.. tabi bu benim tavsiyem,karar senin... erkekler insan gibi davraninca hatasini anlamaz,nacizane hayattan ogrendigim bu.. degerini anlamasi icin biseyler yapman sart,canini yakmalisin

Canım soğuk kanlı olmaya calis eger yapmadim diyorsa elindeki tum delillerini facesini,telini kontrol altinda tutt ve ona guvenini kazanmasi icin bir sans verdigini ikincisinin olmayacagini soyle ve kararli dur dik dur ve bunlari yapmana izin verir ve yaparsa pismandir asilesiyorsa sakin taviz verme pisman degil piskindir

bende surundurmeyı dusunuyorum anlarsa tabi

ben telını hep konturol ederım ama bugune kadar bısey goremedım kıskanclıgımdan dı sımdı bıde guvenım yok nasıl olcak bılmıyorum cok kotuyum ama dık durmaya calısıyorum

ben telını hep konturol ederım ama bugune kadar bısey goremedım kıskanclıgımdan dı sımdı bıde guvenım yok nasıl olcak bılmıyorum cok kotuyum ama dık durmaya calısıyorum

Pes etme canim ve sakin kendini gucsuz zayif hissetme esas o zaman kaybedersin sen namusunla evlisin o ise evli adamla konusabilecek kadar asagilik...

Pes etme canim ve sakin kendini gucsuz zayif hissetme esas o zaman kaybedersin sen namusunla evlisin o ise evli adamla konusabilecek kadar asagilik...

haklısın canım boyle ınsanları hıc anlayamamısımdır zaten baskasına aıt bırıyle ne dıye konusursun benı sevse benımle evlı olrdu demesı lazım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…