bunu yaşayan tek kişi ben olamam ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.854
158
Merhaba hanımlar nasılsınız?

Uyku saatimiz yaklaşınca yine aynı tasaya düştüm. Ben üç yıllık evliyim, çocuğum yok.
Benim sorunum yatak odasında yatamamak. Millet en sıkıntılı zamanında bile yatakları ayırmama endişesi taşır. Biz yatakları üç beş ay dışında birleştiremedik ben de eşim de konforumuza çok düşkünüz. Yatağımız bana da eşime de dar geliyor resmen yatınca. Soluma dönüyorum bacağımı uzatıyorum küt kocamın bacağına çarpıyor. Kolumu uzatıyorum omzuna çarpıyor. En sonunda dedik ki bu böyle olmayacak. Salondaki kanepenin birinde ben yatıyorum birinde kocam
Bir de öyle kanıksadık ki durumu, uykumuz gelince sırtlanıyoruz yorganları yastıkları salona taşınıyoruz
Eşler yatakları ayırmamalı evet ama peki konfor? Ya uyumadan önce gelen o huzur ?
Var mı aranızda beraber uyumaktan rahatsız olan, yataklarını ayıran ve ayrı yatan?
Yalnız olamayız değil mi

Bu durum sizi huzursuz ediyor ki buraya konu açma gereksinimi duymuşsunuz.Sizi huzursuz eden bir durum varsa normal değildir ki benim fikrimce evlilikte zaruret dışında yataklar ayrılmamalı.
Huzursuz olma sebebim sürekli duyduğumuz ‘eşler yatakları ayırmamalı’ cümlesi. Mahalle baskısı gibi. Bir hata mı ediyorum kaygısı yaşatıyor bana sürekli tekrarlanan bu cümle. Yoksa her yatağa yattığımda gelen yatağı yayla hissetme duygusu beni bendem alıyor

Başlarda eşim hiç alışık değildi hiç yatamıyordu doğal olarak bende bu durumdan rahatsız olmaya başladım ama sonra bence aynı yatak önemli sonuçta evlilik Bir yerde bu bence birkaç ay içinde alıştık o çıkınca yataktan hemen uyanırım uykum gelmez aynı şekilde bende gece lavabo ya gitsem hemen uyanır nereye der bence biraz zorlayın kendinizi

Evet, ben de tek yatmaya bayılıyorum. Bir de dana gibi kedi ekleyin yatağa, en sağda kedi ortada adam, ben yaklaşık 10 cm.lik yere büzüşüyorum. kedi horluyor, adam horluyor. sonra gecenin 4ünde salona taşınıyorum ben. kedi de arkamdan geliyor bu sefer hiç uyutmuyor falan. Sonra bi bakıyorum alarm çalmış.

Valla ben eslerin illa beraber yatmasi gerektigini bdv den ogrendim ki 41 yasindayim
Bana hep cok sacma gelmistir , bende esiyle ayri yatanlardanim gayet de mutluyum bu durumdan , arada ozluyorum ama o gelip geciyor , ben koca yatakta tek basina yatmayi seviyorum , yayila yayila yorganima sarilarak falan

Eşinin ve senin hissin önemli? İkiniz mutlu iseniz bu durumdan bize laf etmek düşmez. Konu acma sebebin nedir onu anlamadım?

Eşinin ve senin hissin önemli? İkiniz mutlu iseniz bu durumdan bize laf etmek düşmez. Konu acma sebebin nedir onu anlamadım?
Onaylıyor musunuz diye merak etmiyorum ki zaten
Konu açma sebebim bu gerçekten tuhaf bir durum mu kesinlikle değişmeli mi yoksa benim gibileri var ve garip bir durum değil mi merak etmem

Çocuklardan sonra dönem dönem ayrı yatma durumu oldu bizde, olumsuz bir etkisini görmedim ama sizin dönemlik değil devamlı olacak bir durum anladığım kadarıyla.

Yatakları ayırmak tek başına bir olumsuzluk göstergesi değil bana kalırsa, gerekli tensel temas oluyor ve cinsel hayatta bir uzaklaşma olmuyorsa.

Nasıl sevindim anlatamam. Eşinizle aranızda bir mesafe yaratmadı bu durum değil mi

Mahalle baskısından ziyade neticede evlilik bu. Bir bütün olarak düşünmeli.neticede normal olan beraber yatmak değilmi? Zamanla soğukluk getirebileceğini düşündüm ben şahsen.

Onaylıyor musunuz diye merak etmiyorum ki zaten
Konu açma sebebim bu gerçekten tuhaf bir durum mu kesinlikle değişmeli mi yoksa benim gibileri var ve garip bir durum değil mi merak etmem
Tuhaf değil ikinizin mutluluğu önemli.. Sevgi saygı huzur varsa gerisi teferruattır.

Bende aynısnı yaşıyordum resmen pişman oldum daha büyük almadığıma

Kedi + koca ikilisi benim uykumun bir parçası. İşim gereği çok erken kalkıyorum ve akşam erkenden yatıyorum. Eşimden önce yatıp uyumak istediğim zaman eşimi de zorla yatırıyorum sensiz uyuyamam diye. En büyük boy yatak kullansanız daha rahat olmaz mı acaba? 2mt ye 2 mt en büyük yatak ölçüsü diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…