bunu yaşayan tek kişi ben olamam ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hahahah bu biz yalnız kedi 3 tanecik bizde

Şey diycem yazın ten tene değince yapışmıyor mu ahsjsjjs.

Şey diycem yazın ten tene değince yapışmıyor mu ahsjsjjs.

he ben ahtapot gibi sararim bir de
hani sicak hava dalgasi zamani cok rahatsiz olduk diyelim, yatagin diger tarafinda yatarim ama yine de kolumu bacagimi bir tarafimi adamin ustune atarim, rahat edemesin haha alisti sanirim,

bir de biz evlilik oncesi baya uzun sure gocebe yasadik, tek kisilik yatakta yatmisligimiz coktur, su an cift kisilik yatak baya luks kaliyor

Okurken bile darlandım. Ben aşkı uzaktan yaşamayı seviyorum sanırım :)

Ben de çift kişilik yatakta çok uzak kaldığımızı hissediyorum yatağın öbür ucuna yattığında uykulu uykulu trip atıyorum Evlenirsek 1.5 kişilik alalım diye düşünmeye başladım artık. Tek kişilik küçük geliyor ama çiftte de çok uzak kalıyoruz

ha ha biz bu konudan cikalim bence

Az ötede sevişin rica ediyorum ahsjsjs. Ten teması sevmeyen kişiler okuyor burada. Içimiz kalkıyor, ruhumuz daralıyor. Fena oluyoruz.

olmaz gel opucem

Ahsjsjjs benim sıpa da bana benziyor. Aniden öpünce sarılınca "az öteye git" itişi var sağolsun. İzinli öpmemiz gerek, önden haber vermeliyiz. Çok sinirleniyor ani hamlelere. Ben de el şakalarından vıcık vıcık öpüp sarılmalardan hazetmem. Sarılmak öpmek güzel tabi de dozunda güzel ahshsjs

ya aslinda ben de cok ten temasi seven biri degilimdir,
kocaciyim sadece
dedigim gibi evlilik oncesi sacma sapan duzenimizin etkisi de olabilir bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…