Hahahah bu bizEvet, ben de tek yatmaya bayılıyorum. Bir de dana gibi kedi ekleyin yatağa, en sağda kedi ortada adam, ben yaklaşık 10 cm.lik yere büzüşüyorum. kedi horluyor, adam horluyor. sonra gecenin 4ünde salona taşınıyorum ben. kedi de arkamdan geliyor bu sefer hiç uyutmuyor falan. Sonra bi bakıyorum alarm çalmış.
bir tek ben varim yapis yapis seven, hayatta ayri yatamam
siz mutlusunuz ama ayri yatmaktan, yne de kanapede nasil rahat yatiyorsunuz ya, ben asil kanapede yatamam hic, kayinvalidemin evinde kanapede yatiyoruz mecbur da bel agrisindan oluyorum.
Duzeniniz bu sekilde ise bence yatak odanizi ve ya iki ayri yatak odasini buna gore duzenleyin, madem rahat edeceksiniz tam rahat edin.
king size yatak almak da belki iyi fikir olabilir.
Yapışınca o yapışan bölgeleri ayırmak çok eğlenceli oluyorŞey diycem yazın ten tene değince yapışmıyor mu ahsjsjjs.
Yapışınca o yapışan bölgeleri ayırmak çok eğlenceli oluyorsoyulan maskeyi soymak gibi
Şey diycem yazın ten tene değince yapışmıyor mu ahsjsjjs.
he ben ahtapot gibi sararim bir de
hani sicak hava dalgasi zamani cok rahatsiz olduk diyelim, yatagin diger tarafinda yatarim ama yine de kolumu bacagimi bir tarafimi adamin ustune atarim, rahat edemesin hahaalisti sanirim,
bir de biz evlilik oncesi baya uzun sure gocebe yasadik, tek kisilik yatakta yatmisligimiz coktur, su an cift kisilik yatak baya luks kaliyor
Ben de çift kişilik yatakta çok uzak kaldığımızı hissediyorum yatağın öbür ucuna yattığında uykulu uykulu trip atıyorumhe ben ahtapot gibi sararim bir de
hani sicak hava dalgasi zamani cok rahatsiz olduk diyelim, yatagin diger tarafinda yatarim ama yine de kolumu bacagimi bir tarafimi adamin ustune atarim, rahat edemesin hahaalisti sanirim,
bir de biz evlilik oncesi baya uzun sure gocebe yasadik, tek kisilik yatakta yatmisligimiz coktur, su an cift kisilik yatak baya luks kaliyor
Ben de çift kişilik yatakta çok uzak kaldığımızı hissediyorum yatağın öbür ucuna yattığında uykulu uykulu trip atıyorumEvlenirsek 1.5 kişilik alalım diye düşünmeye başladım artık. Tek kişilik küçük geliyor ama çiftte de çok uzak kalıyoruz
Okurken bile darlandım. Ben aşkı uzaktan yaşamayı seviyorum sanırım :)
Ben de çift kişilik yatakta çok uzak kaldığımızı hissediyorum yatağın öbür ucuna yattığında uykulu uykulu trip atıyorumEvlenirsek 1.5 kişilik alalım diye düşünmeye başladım artık. Tek kişilik küçük geliyor ama çiftte de çok uzak kalıyoruz
olmaz gel opucem
Ahsjsjjs benim sıpa da bana benziyor. Aniden öpünce sarılınca "az öteye git" itişi var sağolsun. İzinli öpmemiz gerek, önden haber vermeliyiz. Çok sinirleniyor ani hamlelere. Ben de el şakalarından vıcık vıcık öpüp sarılmalardan hazetmem. Sarılmak öpmek güzel tabi de dozunda güzel ahshsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?