bunu yaşayan tek kişi ben olamam ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz de rahat edemediğimiz için sorunu daha büyük bir yatak almakla çözdük, şimdi herkes rahat dönüp duruyor yatakta.
Bir de ikimiz ayriyeten ayrı çift kişilik yorgan kullanıyoruz, iyice sarmalıyoruz yorganımızı oh mis.

Yani bencede.. iki
Kilolu insan 1.40 yataga sigmaz tabii mesela..

evet cok yaygin bir durum kari kocanin ayri yatmasi. dedemle nenem oyle yapardi. 60li yaslardan sonra falan

yatagimizin eni 180 cm bazen cocuklardan biri kalkip gelse bile uyumaya devam edebiliyoruz.

Eşim vardiyalı çalışıyor gece o yokken yatak bana resmen işgence,onsuz orada yatmaktansa salonda yatıyorum. Onun bana degmesini çok seviyorum.

Eşiniz ve siz bu durumdan mutluysaniz sorun yok. Her evlilik farkli farklidir siz esler olarak bunu dert etmiyorsaniz bize bisey demek dusmez. Sahsi olarak esime sarilarak uyumak kendimi guvende hissettiyor bana. Ama herkes boyle uyumali diye bi kaide yok tabiki :)

Hahaa aynı ben sabah bir kalkıyorum bacaklarım kasılmış kedinin üstüne çıkmıyım diye kendimi kasmaktan.Birde benim kedi hep Benim tarafımda kenarda yatıyor ortada ben kalıyorum sabah en son kafama oturmuş oluyorBence eşlerde gerektiğinde ayrı yatabilir.Mesela hafta içi bazı geceler eşim erken yatıyor ben yatağa gittiğimde bi bakıyorum yatağın ortasında uyandırsam kenera git çekil diye bu sefer uykuya dalması çok uzun sürecek sabah erken kalkacak filan derken tv karşısında koltukta uyuyorum bende.

Buyuk yatak alin

Arkadaşlar yatak almak tabisi de benim de aklıma geldi ama yer yok yer :) gardrop sekiz kapaklı hiçbiryer sığmaz o duvardan başka. Oda dikdörtgen. Dolapları ayıramıyoruz yatak kaldı olduğu yerde. Alfemoya bir bakayım ama gelen öneri üzerine. En azından 1.80 yatak da birşeydir

Dolabi cikarsaniz baska odaya? Yani beraber yatmak isteyen illa bi yolunu bulur:) yer yatagi yapin, ayrilmasin sevenler

Mobilya halinde alma yatağı o zaman yerin dar. Sadece minder kısmını al mobilyasız. Böylece sabah kalkınca duvara dikersin yatağı. Dolaplar rahat rahat açılır kapanır. Bizde rahat yatmayi seviyoruz. 120 lik iki yatak alıp yan yana koyduk. Ikimizinde kendi yorganı var. Ayrı yatmak gibi rahat oluyor. Ben sadece nefes alışını duymasam uyuyamıyorum bütün gece. O yüzden böyle çözdük sorunu. Yoksa cok deli yatarım yani benimle yatması imkansız dar yatakta

Dolabi cikarsaniz baska odaya? Yani beraber yatmak isteyen illa bi yolunu bulur:) yer yatagi yapin, ayrilmasin sevenler
Beraber yatmak gibi bir arzum yok aslında daha çok hata mı ediyorum endişesi vardı. Ama baktım ki ben gibiler var kocam ötedeki kanepede uyumaya başladı bile. Bende aldım kendi yorganımı berideki kanepeye kıvrıldım. Sanırım böyle yaşıycaz

Nasıl yani baya eskilerin döşekleri gibi yatak alıp sabah duvara mı dayıycaz? Peki ya estetik peki ya şıklık

Yani bi sorun oldugunu dusunmuyorsaniz.. cinselliginiz vs sekteye ugramiyosa.. hatta ugrasada memnunsaniz durumdan.. herkes herseyi ayni yapacak diye birsey yokki

Kanepeleri birleştrip yatın ne bilim gerçekten sorun yapmıyorsa eşiniz falan ama eskilerin bir sözü vardı bir yastıkta kocayın diye bende eşm olmadan uyuyamam onsuz yatamam en başta bnde çok zorlandm ama alıştım zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…