- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
İki metrelik yatak bakıyorum netten ama bu seferde yatağın yanındaki dolabın kapakları açılmıyorBende aynısnı yaşıyordum resmen pişman oldum daha büyük almadığıma
Hayir , esimle aramda derin bir bağ ve sevgi var , gece ayri yatmakla bozulacak bir iliski degil bizim iliskimiz zaten boyle bir sebep arama mesafe sokacaksa kocam olmazdi o kisi , evlenmezdim yani
Bende bazen ayrı yatıyorum adam horluyo nefesi yüzüme geliyo çok rahatsız oluyorum gece dürtüklüyom horluyon diye bu kez uyandığı zaman evin içinde dolanıyo ses çıkarıyo sabah niye burda yatıyon diyo bende seni rahatsız etmemek için diyomOnaylıyor musunuz diye merak etmiyorum ki zaten
Konu açma sebebim bu gerçekten tuhaf bir durum mu kesinlikle değişmeli mi yoksa benim gibileri var ve garip bir durum değil mi merak etmem
Yani ikinizden biri ayrı yatmaktan şikayetçi değilse, ilişkinizde, iletişiminizde bir kopukluk yaratmıyorsa neden değişsin ki? Sizin evliliğiniz, sizin hayatınız. Bugün böyle mutlusunuz, üç gün sonra başka şey tercih edersiniz. Bi kocam yok ama ben de yastıkla yorganla dolma olarak yatmayı seviyorum. Benimle uyumak kabus gibi bişe olabilir benceOnaylıyor musunuz diye merak etmiyorum ki zaten
Konu açma sebebim bu gerçekten tuhaf bir durum mu kesinlikle değişmeli mi yoksa benim gibileri var ve garip bir durum değil mi merak etmem
Beraber yatıp sabaha kadar huzurla uyuyan çiftler benim için özel insanlara dönüştü resmen. Büyük bir iş başarıyorlarmış gibi hissediyorum. Bir de bunların tek yorgan kullanan türleri var kilesinlikle Nirvana. İlk evlendiğimiz aylarda aynı yatak ve tek yorganla uyumaya çalışıp başaramayınca tüm evli arkadaşlarıma aynı şeyi sormaya başlamıştım. Nasıl uyuyorsunuz? Herkes mışıl mışıl uyumuyor muymuş. UyuyormuşBende bazen ayrı yatıyorum adam horluyo nefesi yüzüme geliyo çok rahatsız oluyorum gece dürtüklüyom horluyon diye bu kez uyandığı zaman evin içinde dolanıyo ses çıkarıyo sabah niye burda yatıyon diyo bende seni rahatsız etmemek için diyom
Yooo benim çift baza ve çift yorganla uyuyan çok arkadaşım var. böyle kol bacak birbirine girdiğinde bazaların arasını açıp yorganları da çekip misler gibi devam ediyorlar. Garip değilsiniz. Aynı yatakta uyuyabilenler de insanüstü değiller :) sadece rahat edemiyorsunuz hepsi bu. eşiniz de sizin kafandansa bir sıkıntı olmaz. neden olsun ki.Beraber yatıp sabaha kadar huzurla uyuyan çiftler benim için özel insanlara dönüştü resmen. Büyük bir iş başarıyorlarmış gibi hissediyorum. Bir de bunların tek yorgan kullanan türleri var kilesinlikle Nirvana. İlk evlendiğimiz aylarda aynı yatak ve tek yorganla uyumaya çalışıp başaramayınca tüm evli arkadaşlarıma aynı şeyi sormaya başlamıştım. Nasıl uyuyorsunuz? Herkes mışıl mışıl uyumuyor muymuş. Uyuyormuş
Ona da baktım. Ama Amerikan evleri değil ki. Afedersin g.t kadar oda. Dolabın kapağı açılmıyor iki metrelik yatak alınca. 1.75 ilk falan alabiliyorum ama zaten şimdiki de 1.65. Şeytsn diyor bir döşek yaptır ser her akşam yat uyuAcaba yatagi mi degisseniz?
Zor olmaz her halde.
Ayri yata-yata bir bakmissiniz eşiniz surekli ayri yatmak isteyecek.
Bence en iyisi komforlu bir yatak almak.
De mi ya! Beraber yattığımız dönemde yorganı alıp misler gibi yatıyorduk. Gecenin ilerleyen saatte ikimizde sırt sırta verdiğimizde yorganın arada yarattığı boşluğu kapatmak için ilerleyen dönemlerde birde popo popoya vermeye başladık3 yillik evliyim.hic sevemedim ben de sıkış tepis yatmayi.tek kisilik yatak var bekarliktan kalma.bi ara gizlice gidip orda yatardim rahat rahat.ama esim ille birlikte uyuycaz dedigi icin sıkış tepis yatmaya devam.hicbir yorgan hicbir pike yetmez bi de hep bi tarafin acikta kalir.
Konunuzu ilk okudugumda fake zann ettim.Ona da baktım. Ama Amerikan evleri değil ki. Afedersin g.t kadar oda. Dolabın kapağı açılmıyor iki metrelik yatak alınca. 1.75 ilk falan alabiliyorum ama zaten şimdiki de 1.65. Şeytsn diyor bir döşek yaptır ser her akşam yat uyu
Koltuklar konforlu mu ki ben hiç uyuyamam koltukta mesela.Bende sizin gibi rahatıma çok düşkündüm normal yataklar küçük geliyor bazen misafirlikte uyumak zorunda kalıyoruz ve sabaha kadar uyuyamiyorum o yüzden çok geniş bir yatak aldık biz 190 220 ebatlarında yayıla yayıla uyuyoruzMerhaba hanımlar nasılsınız?
Uyku saatimiz yaklaşınca yine aynı tasaya düştüm. Ben üç yıllık evliyim, çocuğum yok.
Benim sorunum yatak odasında yatamamak. Millet en sıkıntılı zamanında bile yatakları ayırmama endişesi taşır. Biz yatakları üç beş ay dışında birleştiremedikben de eşim de konforumuza çok düşkünüz. Yatağımız bana da eşime de dar geliyor resmen yatınca. Soluma dönüyorum bacağımı uzatıyorum küt kocamın bacağına çarpıyor. Kolumu uzatıyorum omzuna çarpıyor. En sonunda dedik ki bu böyle olmayacak. Salondaki kanepenin birinde ben yatıyorum birinde kocam
Bir de öyle kanıksadık ki durumu, uykumuz gelince sırtlanıyoruz yorganları yastıkları salona taşınıyoruz
Eşler yatakları ayırmamalı evet ama peki konfor? Ya uyumadan önce gelen o huzur ?
Var mı aranızda beraber uyumaktan rahatsız olan, yataklarını ayıran ve ayrı yatan?
Yalnız olamayız değil mi
Evi mi değişsekKonunuzu ilk okudugumda fake zann ettim.
Yorumlari gorunce fake olmadigini anladim.
Biz de yatakt rahat yatan insanlar degiliz ama hic ayri yatmayiz.
Acaba evi mi degisseniz ))
Ebata gelKoltuklar konforlu mu ki ben hiç uyuyamam koltukta mesela.Bende sizin gibi rahatıma çok düşkündüm normal yataklar küçük geliyor bazen misafirlikte uyumak zorunda kalıyoruz ve sabaha kadar uyuyamiyorum o yüzden çok geniş bir yatak aldık biz 190 220 ebatlarında yayıla yayıla uyuyoruz
vallaaa ilginç ben edin varken daha konforlu ve rahat oluyorum bacağı çarpıyorsa siz de üstüne ayın ne var kiMerhaba hanımlar nasılsınız?
Uyku saatimiz yaklaşınca yine aynı tasaya düştüm. Ben üç yıllık evliyim, çocuğum yok.
Benim sorunum yatak odasında yatamamak. Millet en sıkıntılı zamanında bile yatakları ayırmama endişesi taşır. Biz yatakları üç beş ay dışında birleştiremedikben de eşim de konforumuza çok düşkünüz. Yatağımız bana da eşime de dar geliyor resmen yatınca. Soluma dönüyorum bacağımı uzatıyorum küt kocamın bacağına çarpıyor. Kolumu uzatıyorum omzuna çarpıyor. En sonunda dedik ki bu böyle olmayacak. Salondaki kanepenin birinde ben yatıyorum birinde kocam
Bir de öyle kanıksadık ki durumu, uykumuz gelince sırtlanıyoruz yorganları yastıkları salona taşınıyoruz
Eşler yatakları ayırmamalı evet ama peki konfor? Ya uyumadan önce gelen o huzur ?
Var mı aranızda beraber uyumaktan rahatsız olan, yataklarını ayıran ve ayrı yatan?
Yalnız olamayız değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?